Binnaz Abla

Guzel bakıyor o kız

Ayy bana baktığı fal berbat ötesi bir şeydi ya iğrençti resmen sallamış daldan dala atlamış benim sorduğum soruyu kaale almadan kendi kafasına göre saçma sapan şeyler söylemiş. Rezil ötesi bir faldı marzuka bile ona bin basar öyle söyliyim yani

Üç şikayet yazdım hiç tınlayan yok paraları cukkaya indirirken iyiydi şikayet edince ortadan kayboluyorlar yazık valla çok yazık. Bınlara döktüğüm paralara

Üç şikayet yazdım hiç tınlayan yok paraları cukkaya indirirken iyiydi şikayet edince ortadan kayboluyorlar yazık valla çok yazık. Bınlara döktüğüm paralara

Şikâyetini iletişim bölümünden yazma,mail gönder.

Binnazda ben bir tek Serra'yı beğeniyorum. o da uzun zamandır yok ortada. 2 kere baktırabildim..

Binnazda ben bir tek Serra'yı beğeniyorum. o da uzun zamandır yok ortada. 2 kere baktırabildim..

Aynı Serra dan mı bahsediyoruz.Serra Güngören.Falcının kime bileceği belli olmuyo işte.Ben de onun mesleğini bırakması gerektiğini düşünüyorum.O kız fal yorumcusu değil bana göre ,kart yorumcusu ki ben o konuda çok daha başarılıyım.78 kartın yorumunu detaylı tek tek ezbere yazarım ,üstelik onun gibi kitaptan da geçirmem.

Serra yi ben hic begenmedim, begenenler nasil begeniyor bilemedim. Dedikleri cikti mi ki?

Kızlar, ben önceleri konumu genel olarak yazıp sorumu sorardım. şimdi spesifik yazıyorum net soru soruyorum. uğraşacak halim kalmadı çünkü falcıların genel genel yazmalarıyla.. işte o zamanlarda, serra kimsenin bilmediği bişeyi bana daha ilk cümlesinde yazmıştı. 2. falımda da Ocak başı gibi görüşeceksiniz demişti ve imkanı yoktu. gerçekten kötü ayrılmıştık. biz aralık sonu gibi görüştük. onun dışında kişilik analizi nesibe-melek gibi çok iyi bir insan olduğuna ve beni çok sevdiğine yönelik. bu nokta soru işareti. çünkü artık Taha, galen kafamı karıştırdı. bu arada Barış a da baktırdım. taha ile paralel ve o da bir kehanette bulunmuş.

Serra nin bana dedigi hiiiiiiiiiiicbir sey cikmadi.

Kızlar yapmayın çok günah paranıza vaktinize yazık yapmayın

önce güldüm baya ama sonra çok üzüldüm ya yapmayın nolur.

Eski falları şöyle bi gözden geçirip okuyodumda Telve altıncıboyut aklınızda bulunsun sakın paranıza vaktinize yazık etmeyin..

Paraya gercekten yazik, psikolojimize daha da yazik bence.

Neyse, kizlar ben Melis Durkan i begenmistim, baktiran var mi? Falsepetindeki diger hatunlar Didem Ozturk ve Duru Senturk e baktiran var mi?

Falalem de bugunlerde Asli Zade diye birini goruyorum, denesek mi?

Serra nin bana dedigi hiiiiiiiiiiicbir sey cikmadi.

Aynen banada eylülde baktırdım ,tamamen çöp falım,çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…