Binnaz Abla

Anlık soğukluktur o bende az demedim bitirdim olmayacak vs diye
Ay aşkım canı cehenneme yine arada üzüleceğim biliyorum ama kendş kardeşi bile benim yanımda düşün nasıl bi insançok iyi bir insan olabilir ama bana neler yaşattı mutlu olacagına inanmıyorım sadece içim soğusun istiyorum bu saatten sonra

Eğer gerçekten başkası varsa aklıma şey geçiyor. Ocak ayında zeyder bana hazirada biri olacak en fazla 1 ay sürer kıymetini anlar demişti inanmak istemedim hiç ama neyse
Erkeklerin hepsi çapkın. Ben hepsinden bekliyorum. Bana da twitterdaki bir kadın dedi iletişimde olduğu biri var diye. Diğerleri yok hayatında biri dediler. Ben bilmiyor muyum malımı ilgi görünce değişik değişik hallere giriyorlar

Bence de hepsi maymun iştahlı. Birine yürekten bağlı olmaları çok zor tabi istisnalar vardır ama geneli böyle.

Çok kadın hiç kadındır oysa ki. Bı de şey var ya ayrılınca ipini koparmış gibi bir sürü kadın takip etmeleri. Özgürlüğü bu sanıyorlar.
Aynneeenn, değişik psikolojiye sokuyorlar dediğim tam olarak buydu. Neden özgürlüklerini kısıtlanmış hissediyorlar? Bunalımda tripleri, oh rahatladımlar falan. Akıl almıyor mantiksiz hareketlerini.

Aynneeenn, değişik psikolojiye sokuyorlar dediğim tam olarak buydu. Neden özgürlüklerini kısıtlanmış hissediyorlar? Bunalımda tripleri, oh rahatladımlar falan. Akıl almıyor mantiksiz hareketlerini.
İşte gerizekalı oldukları için. Kafalarına silah dayayıp ilişki yaşamışız sanki. Erkeklere çok değer verince böyle oluyor,kaldiramiyorlar. Hep şüphede bırakmak lazım seviyor muyuz acaba diye, hep korkmalilar bırakmamızdan. Taktik yapmak lazım malesef. Biz de sevince çok ödün veriyoruz be oyle emin oluyolar ki sonrası hep hüsran.

Geldi serkandan falım. Valla tutarlı konuşmuş. Yine ısrarla bu ay geçmişten biri gelecek senin hayatına bi yoklayacak demiş. Benimkiyle ilgili de tutarlı bakalım ne olacak.
Nasıl yakalıyorsunuz Serkan’ı sabah bilirdim geldi aynı saniye girdim üç fal atılmıştı daha binnazdan çıkarken bildirim haberi geleli 20 saniye olmamıştı yani

Nasıl yakalıyorsunuz Serkan’ı sabah bilirdim geldi aynı saniye girdim üç fal atılmıştı daha binnazdan çıkarken bildirim haberi geleli 20 saniye olmamıştı yani
Evet benimde öyle oldu sonra oturdum sürekli sayfa yeniledim yakaladım çok şükür

Adil yıldırımın bi videosu vardı. Erkeklerin ayrıldıktan sonraki 3 evresi.
1. Abi bana kız mı yok ya oh ayrıldım rahatladım kuşlar gibi hürüm
2.yemin ediyorum aklıma bile gelmiyor
3. Abi Bu kız beni unuttu ya

Serkandan falım geldi yaaa bi allah belasını versin desene haklısın mal bu adam de yok kibar adam demedi 18ine kadar yazacak dedi hadi bakalım

O kadar doğru ki kadınlar da tam tersi işliyor sıra bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…