Bi siz eksiktiniz deGelen mesaja bak
Canımmmm arada böyle akıllı oluyorum sonra yine sapıtıyorumDoğdu doğru, sen aşarsıın. Inanıyoruz sana ❣
Ahahahahah ayyyy demi bi de eklemişBi siz eksiktiniz de
Ben çok adım attım maalesef. Ama zehir zemberek laflarla. Keşke en baştan gurur yapsaymışımBen de bir gurur var Allah kimseye vermesinama hala bekliyoruz
Gelgitlerrr, kimde yok kiCanımmmm arada böyle akıllı oluyorum sonra yine sapıtıyorumbakalım İnşallah böyle giderim
En azından elinden geleni yaptın, için rahat olsun. Benim içim içimi yiyorBen çok adım attım maalesef. Ama zehir zemberek laflarla. Keşke en baştan gurur yapsaymışım
Ben de izliyorum son zamanlarda keşke önceden kesfetseydimAdil yıldırımın bi videosu vardı. Erkeklerin ayrıldıktan sonraki 3 evresi.
1. Abi bana kız mı yok ya oh ayrıldım rahatladım kuşlar gibi hürüm
2.yemin ediyorum aklıma bile gelmiyor
3. Abi Bu kız beni unuttu ya
Bir gün yakalarım ben de inşallahEvet benimde öyle oldu sonra oturdum sürekli sayfa yeniledim yakaladım çok şükür
Ahhaahhaa ben baktıramadan elden gitmese keşke. Evlenir falı bırakır falan amaanSerkan’a yapılan yorumlardan biri, Serkan elden gidiyoo
“Ne tamamen yok olayım beni unutmasın, ne de tam anlamıyla geleyim. Çünkü devamında bir ilişki beklentisi olacak, onu da ben istemiyorum. O zaman gerizekalı halimle taktik yapayım da kafası karışsın, benden yeşil ışık alsın, o kapıyı tamamen kapatmasın. Günün birinde kendime güvenirsem o zaman tekrar gelirim” 5 dakikalık düşünce içerir.Ya ben bu erkekleri anlamıyorum ya asla anlamıyorum asla. Yazıyorsanız ya devamını getirin ya da hiç yazmayın. Umut tacirliğinden başka bir şey değil.
Merveeeee doğru söyle bu sen miydin kızSerkan’a yapılan yorumlardan biri, Serkan elden gidiyoo
Merveeeee doğru söyle bu sen miydin kız
Bu kim bunu bulun lütfen çok sinirlendim
L.a kimsen seni bulacağımSerkan’a yapılan yorumlardan biri, Serkan elden gidiyoo
serkana serkan için fal atsanaBu kim bunu bulun lütfen çok sinirlendimşok oldum görünce
Ahahahahah falcıma l.a adında biri yürüyor nolacak acaba dermişimserkana serkan için fal atsana
Bir falcı var onun için bakar mısın diye
Insanlar bir garip ciddiye alırlar falan amanAhahahahah falcıma l.a adında biri yürüyor nolacak acaba dermişiminşallah burda beni ciddiye alan yoktur
Şey dersin, ona yürüyen bazı danışanlar var, acaba bunlardan etkileniyor muAhahahahah falcıma l.a adında biri yürüyor nolacak acaba dermişiminşallah burda beni ciddiye alan yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?