Binnaz Abla

Ya ben bu erkekleri anlamıyorum ya asla anlamıyorum asla. Yazıyorsanız ya devamını getirin ya da hiç yazmayın. Umut tacirliğinden başka bir şey değil.
“Ne tamamen yok olayım beni unutmasın, ne de tam anlamıyla geleyim. Çünkü devamında bir ilişki beklentisi olacak, onu da ben istemiyorum. O zaman gerizekalı halimle taktik yapayım da kafası karışsın, benden yeşil ışık alsın, o kapıyı tamamen kapatmasın. Günün birinde kendime güvenirsem o zaman tekrar gelirim” 5 dakikalık düşünce içerir.
Bizde ise maalesef arkadaşlara danışma, sonra kendin düşünme kısmı saatlerce. Sonra indirim kovalayıp bir o falcıya bir öbürüne.. sağa sola savrulmanın yanı sıra maaliyeti de oluyor yani. Onların 5-10 dakikalık düşünmesi, bizim aylarımıza ve paramıza mal olması... kadınlara ayrıcalık tanınmalı bence kalpteki duyguların “off” haline getirebilmek için.. gerçekten ihtiyacımız var. Kendimize sarılmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…