- 1 Haziran 2019
- 228
- 185
- 23
Ay utanmaz kadın ya bu deniz sonayDeniz Sonay hala utanmadan fal bakıyor ya1000 krediye rağmen iki kişi vardı az önce Site de hiçbir aksiyon almayıp, düzenbazı bünyesinde tutmaya devam ediyor. Şaka gibi resmen.
Zaten hiç gidesim gelmemişti çıktığında da. Bundan sonra 2 falcım var biri serkanAy utanmaz kadın ya bu deniz sonay
Binnazin destek kısmı ilgisiz. Fal sepetini daha çok beğeniyorum benAy utanmaz kadın ya bu deniz sonay
AhahahhahahaZaten hiç gidesim gelmemişti çıktığında da. Bundan sonra 2 falcım var biri serkancamdavul gerisi umrumda değil onlara da vadelerine kadar bekleyip öyle giderim
Evet sorma ben mail attım bugun dedim ki serkan beye iletirmisiniz lütfen beni beklesin bugun ulaşmam lazım diye bana yazmıslar ki takipte kalınBinnazin destek kısmı ilgisiz. Fal sepetini daha çok beğeniyorum ben
AHAHAHA merve yaEvet sorma ben mail attım bugun dedim ki serkan beye iletirmisiniz lütfen beni beklesin bugun ulaşmam lazım diye bana yazmıslar ki takipte kalınçok zekice hiç aklıma gelmemişti
Ahahhahahhahah yakalarsan baktır bebeğim senin için takip edeceğim valla hatta direk falı atayımAHAHAHA merve yaalemsin. Umursuzlar gerçekten. Asla müşteri memnuniyetine dikkat etmek yok. Fal sepeti saatine kadar söylüyor şu saat online olacak diye. Biraz feyz alsınlar. Izin verirsen mervecim serkana fal baktirmaya talibim
Yaaaa çok incesiiiinAhahhahahhahah yakalarsan baktır bebeğim senin için takip edeceğim valla hatta direk falı atayımaynen fal sepeti fal alem hemen yorumcuua ulaşıyor vs ilgililer. Eyyy Binnaz seni yükselttiğimiz gibi indirmesini biliriz elbet bize bulaşma zararlı çıkarsın
Ya inşallah Bikaç vade verdi bana Haziran sonu Temmuz sonu diye ama önemli durum için yaz sonu sonbahar başı dedi. Dediği ilk şey çıktı, bir şey demişti Haziran ilk haftaları için sen adım atmak isteyebilirsin diye. Bi gelgit yaşadım bi olaydan dolayı. Dediği gibi giderse yine baktırırım temmuzdaAhahahhahahaserkan dediyse tamamdır♥♥ bugun ben de çok ilginç bir detay bilmiş şaşırtıyor bebeğim beni bakalım deidkleri olsa süper olur göreceğiz
Kızlar kusura bakmayın sanırım ben kaçırdım noldu deniz sonayla ben ona fal attım bir deAy utanmaz kadın ya bu deniz sonay
Üyelik alıp sanki bizden biri gibi burada kendini övdü. Sonra ifşa olduKızlar kusura bakmayın sanırım ben kaçırdım noldu deniz sonayla ben ona fal attım bir de
Gerçekten bu falcıları anlamak zor hala da fal bakması... Teşekkür ederim açıklama içinÜyelik alıp sanki bizden biri gibi burada kendini övdü. Sonra ifşa oldu
Bu arada bugun tarotta dedi ki kahvede tarih daha net görüyorum o yüzden kahveye devamYa inşallah Bikaç vade verdi bana Haziran sonu Temmuz sonu diye ama önemli durum için yaz sonu sonbahar başı dedi. Dediği ilk şey çıktı, bir şey demişti Haziran ilk haftaları için sen adım atmak isteyebilirsin diye. Bi gelgit yaşadım bi olaydan dolayı. Dediği gibi giderse yine baktırırım temmuzda
Serkan bana da ilk kısmı bildi, sen konusmayı keseceksin, yazdıklarına cevap vermeyeceksin seni sinir edecek demisti ve normal arkadasca konusuyorken sinir etti ve gercekten kestim konusmayı, sonrasında aradı ve mesaj attı ama cevap vermedim, vermeyi de dusunmuyorum. Ama sonrasında Haziran ikinci haftadan itibaren seni sasırtacak seyler soyleyecek, hislerini anlatacak, siz yeniden konusacaksınız demisti ama o da bir iki mesaj yazıp sonrasında sen bilirsin moduna girdi, hic zannetmiyorum soyledigi gibi seyler llsun o yuzden su durumda patlamaya yakın bu kısım.ahahah delii, serkanın dediği duygusal karmaşa iletişimde sıkıntılar oldu valla, haziranın ilk haftası demişti hatta 10unda sen bi gerileceksin iyice dedi. Dün benimki gündüz yazdı baya konuştuk ama akşam sesi kesildi yazmadı etmedi kafaya taktım. Valla attım fal ikinci defa denemek için bakayım tutarlı mı ya da ne diyecek
inşallah bilmiştir ve çıkar falı.Serkan bana da ilk kısmı bildi, sen konusmayı keseceksin, yazdıklarına cevap vermeyeceksin seni sinir edecek demisti ve normal arkadasca konusuyorken sinir etti ve gercekten kestim konusmayı, sonrasında aradı ve mesaj attı ama cevap vermedim, vermeyi de dusunmuyorum. Ama sonrasında Haziran ikinci haftadan itibaren seni sasırtacak seyler soyleyecek, hislerini anlatacak, siz yeniden konusacaksınız demisti ama o da bir iki mesaj yazıp sonrasında sen bilirsin moduna girdi, hic zannetmiyorum soyledigi gibi seyler llsun o yuzden su durumda patlamaya yakın bu kısım.
Bende tüm fal patlamış zaten, Mayıs ayında şöyle şöyle eski biri gelecek dedi olmadı. En geç Mayıs ta haber alacaksın dedi olmadı. Gerçi durum değerlendirmesi de hatalıydıSerkan bana da ilk kısmı bildi, sen konusmayı keseceksin, yazdıklarına cevap vermeyeceksin seni sinir edecek demisti ve normal arkadasca konusuyorken sinir etti ve gercekten kestim konusmayı, sonrasında aradı ve mesaj attı ama cevap vermedim, vermeyi de dusunmuyorum. Ama sonrasında Haziran ikinci haftadan itibaren seni sasırtacak seyler soyleyecek, hislerini anlatacak, siz yeniden konusacaksınız demisti ama o da bir iki mesaj yazıp sonrasında sen bilirsin moduna girdi, hic zannetmiyorum soyledigi gibi seyler llsun o yuzden su durumda patlamaya yakın bu kısım.
senin genel olarak var mı tutturan falcıBende tüm fal patlamış zaten, Mayıs ayında şöyle şöyle eski biri gelecek dedi olmadı. En geç Mayıs ta haber alacaksın dedi olmadı. Gerçi durum değerlendirmesi de hatalıydıay bana tutmuyor size tutanlar yahu
Ay üzüldüm şimdi. Karşı taraf çok mu inat biriBende tüm fal patlamış zaten, Mayıs ayında şöyle şöyle eski biri gelecek dedi olmadı. En geç Mayıs ta haber alacaksın dedi olmadı. Gerçi durum değerlendirmesi de hatalıydıay bana tutmuyor size tutanlar yahu
Gidişatı biraz sen değiştirmişsin gibiSerkan bana da ilk kısmı bildi, sen konusmayı keseceksin, yazdıklarına cevap vermeyeceksin seni sinir edecek demisti ve normal arkadasca konusuyorken sinir etti ve gercekten kestim konusmayı, sonrasında aradı ve mesaj attı ama cevap vermedim, vermeyi de dusunmuyorum. Ama sonrasında Haziran ikinci haftadan itibaren seni sasırtacak seyler soyleyecek, hislerini anlatacak, siz yeniden konusacaksınız demisti ama o da bir iki mesaj yazıp sonrasında sen bilirsin moduna girdi, hic zannetmiyorum soyledigi gibi seyler llsun o yuzden su durumda patlamaya yakın bu kısım.
Aslında bu kisiyle bir sey olmaz, zaten istemiyorum uzun zamandıe ama tabi oyle ozur dilerken, sasiracagim seyler soyler gormek isterim tabiinşallah bilmiştir ve çıkar falı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?