Binnaz Abla

Zaten hiç gidesim gelmemişti çıktığında da. Bundan sonra 2 falcım var biri serkan camdavul gerisi umrumda değil onlara da vadelerine kadar bekleyip öyle giderim
Ahahahhahaha serkan dediyse tamamdır bugun ben de çok ilginç bir detay bilmiş şaşırtıyor bebeğim beni bakalım deidkleri olsa süper olur göreceğiz

Binnazin destek kısmı ilgisiz. Fal sepetini daha çok beğeniyorum ben
Evet sorma ben mail attım bugun dedim ki serkan beye iletirmisiniz lütfen beni beklesin bugun ulaşmam lazım diye bana yazmıslar ki takipte kalın çok zekice hiç aklıma gelmemişti

Evet sorma ben mail attım bugun dedim ki serkan beye iletirmisiniz lütfen beni beklesin bugun ulaşmam lazım diye bana yazmıslar ki takipte kalın çok zekice hiç aklıma gelmemişti
AHAHAHA merve ya alemsin. Umursuzlar gerçekten. Asla müşteri memnuniyetine dikkat etmek yok. Fal sepeti saatine kadar söylüyor şu saat online olacak diye. Biraz feyz alsınlar. Izin verirsen mervecim serkana fal baktirmaya talibim

Ahahhahahhahah yakalarsan baktır bebeğim senin için takip edeceğim valla hatta direk falı atayım aynen fal sepeti fal alem hemen yorumcuua ulaşıyor vs ilgililer. Eyyy Binnaz seni yükselttiğimiz gibi indirmesini biliriz elbet bize bulaşma zararlı çıkarsın

Yaaaa çok incesiiiinbeklemedeyiz. Binnaz yorumcuları da iyi seçemiyor. Fala verdiğimiz paraya acıyorum

Ahahahhahaha serkan dediyse tamamdır♥♥ bugun ben de çok ilginç bir detay bilmiş şaşırtıyor bebeğim beni bakalım deidkleri olsa süper olur göreceğiz
Ya inşallah Bikaç vade verdi bana Haziran sonu Temmuz sonu diye ama önemli durum için yaz sonu sonbahar başı dedi. Dediği ilk şey çıktı, bir şey demişti Haziran ilk haftaları için sen adım atmak isteyebilirsin diye. Bi gelgit yaşadım bi olaydan dolayı. Dediği gibi giderse yine baktırırım temmuzda

Bu arada bugun tarotta dedi ki kahvede tarih daha net görüyorum o yüzden kahveye devam

Serkan bana da ilk kısmı bildi, sen konusmayı keseceksin, yazdıklarına cevap vermeyeceksin seni sinir edecek demisti ve normal arkadasca konusuyorken sinir etti ve gercekten kestim konusmayı, sonrasında aradı ve mesaj attı ama cevap vermedim, vermeyi de dusunmuyorum. Ama sonrasında Haziran ikinci haftadan itibaren seni sasırtacak seyler soyleyecek, hislerini anlatacak, siz yeniden konusacaksınız demisti ama o da bir iki mesaj yazıp sonrasında sen bilirsin moduna girdi, hic zannetmiyorum soyledigi gibi seyler llsun o yuzden su durumda patlamaya yakın bu kısım.

inşallah bilmiştir ve çıkar falı.

Bende tüm fal patlamış zaten, Mayıs ayında şöyle şöyle eski biri gelecek dedi olmadı. En geç Mayıs ta haber alacaksın dedi olmadı. Gerçi durum değerlendirmesi de hatalıydı ay bana tutmuyor size tutanlar yahu

senin genel olarak var mı tutturan falcı

Ay üzüldüm şimdi. Karşı taraf çok mu inat biri

Gidişatı biraz sen değiştirmişsin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…