Binnaz Abla

senin genel olarak var mı tutturan falcı
Ordan burdan çıkan şeyler oluyor ben kendim artık şuna şaşırıyorum, geçmiş ve anı çok iyi biliyorlar ama gelecek patlıyor. Şuanda güncel konuda gelecek daha açık göreceğim. Ama serkan mesela anda da tutturamamıştı ki anda bi çok falcı baya iyi bende

Banada bir hafta daha böyle gergin gidersin haziranın ortasından sonra canlanma olacak dedi ama beklediğin şeyleri söylemicek de dedi:)) yani ilgisi tekrar srtacak görceksine getirdi

Gidişatı biraz sen değiştirmişsin gibi
Yok aslında ben gayet normal ve arkadasca yaklasıyordum ama beni sinir edecek bir sey soyledi sinirlendim. Arkadasiz sadece aramız iyiydi, arada konusuyorduk. Serkan’ı merak ettigim icin fal gonderdim, hayatımda soracagim baska biri olmadıgı icin onu sordum ben de. Serkan da sinirlenip keseceksin iletisimi demis, bu olay olduktan sonra aklıma geldi falı dinledim tekrar, zamanına ve verecegim tepkiye kadar soylemis. Sonrası tutmayacak gibi cunku kalbimi kırdı, bir ozur bile dilemedi ama serkan’a gore duyguları yogun ve sasırtıcı seyler soyleyecek vs vs. Hic boyle hamleler yapacak tarzda bir karakteri yok ki ozur dilese yeter ama onu bile zannetmiyorum Bu arada Haziran ayında bana yeni biriyle tanısacaksın, S harfli ama tanidikca sıkılacaksın, senin yakın zamanda baska birinden hoslancagını gormuyorum demis. Zor elektrik aldigim icin o kisimda hakli olabilir ama Haziran ayi icinde biriyle tanismam pek mumkun degil gibi, ne hikmetse ne zaman fal batirsam ertesi ay yeni birini goruyorlar Ayrica Temmuz’da kendi isteginle isinden ayrilacaksin demis ki bu da pek mumkun degil, isimden gayet memnunum su ara dusunmuyorum bir is degiskligi.

İyi olanlar kimdi merak ettim ? Sanırım bizim enerjimiz aynı. Serkan bende de hiç bir şey bilemedi ve patladı zaten.

Bana telefondan bakım yapan Elif hanımın telefon numarasını verebilecek biri var mı?

İyi olanlar kimdi merak ettim ? Sanırım bizim enerjimiz aynı. Serkan bende de hiç bir şey bilemedi ve patladı zaten.
Ben son zamanlarda daha çok astrocenter a gittim orada baktırdım. Beni belki de en çok şaşırtan kişi orda hale diye biri var mesela, ilginç ve spesifik detayları ben hiçbir şey söylemeden bilmişti ve baştan sona kadar ne söylediyse doğruydu resmen. 3 kere gittim üçü de acayıp iyidi. Onla enerjimiz çok tutmuştu ve başından beri Haziran ortası itibaren demişti bana. Bakalım öngörüsü de çıkacak mı. Azra var çok beğendiğim.
Bide özelden bakan Elif bende güzel bakmıştı.
Binnaz da sadece Zişan iyi geliyor bana ama işte esas konu havada hala

Kesinlikle çok özenli ve tutarlı ve zamanı boşa harcamadan özenli bakıyor

Yeteri kadar ayrıntı veriyor musun kısa mi yazıyorsun? Bence biz TC kimliğimize kadar yazıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…