Yalnız değilsin merak etmeAloooo kızlar ben tek mi kaldım hayırdır herkes yine fal derdine düştü
Ordan burdan çıkan şeyler oluyor ben kendim artık şuna şaşırıyorum, geçmiş ve anı çok iyi biliyorlar ama gelecek patlıyor. Şuanda güncel konuda gelecek daha açık göreceğim. Ama serkan mesela anda da tutturamamıştı ki anda bi çok falcı baya iyi bendesenin genel olarak var mı tutturan falcı
Banada bir hafta daha böyle gergin gidersin haziranın ortasından sonra canlanma olacak dedi ama beklediğin şeyleri söylemicek de dedi:)) yani ilgisi tekrar srtacak görceksine getirdiSerkan bana da ilk kısmı bildi, sen konusmayı keseceksin, yazdıklarına cevap vermeyeceksin seni sinir edecek demisti ve normal arkadasca konusuyorken sinir etti ve gercekten kestim konusmayı, sonrasında aradı ve mesaj attı ama cevap vermedim, vermeyi de dusunmuyorum. Ama sonrasında Haziran ikinci haftadan itibaren seni sasırtacak seyler soyleyecek, hislerini anlatacak, siz yeniden konusacaksınız demisti ama o da bir iki mesaj yazıp sonrasında sen bilirsin moduna girdi, hic zannetmiyorum soyledigi gibi seyler llsun o yuzden su durumda patlamaya yakın bu kısım.
Yok aslında ben gayet normal ve arkadasca yaklasıyordum ama beni sinir edecek bir sey soyledi sinirlendim. Arkadasiz sadece aramız iyiydi, arada konusuyorduk. Serkan’ı merak ettigim icin fal gonderdim, hayatımda soracagim baska biri olmadıgı icin onu sordum ben de. Serkan da sinirlenip keseceksin iletisimi demis, bu olay olduktan sonra aklıma geldi falı dinledim tekrar, zamanına ve verecegim tepkiye kadar soylemis. Sonrası tutmayacak gibi cunku kalbimi kırdı, bir ozur bile dilemedi ama serkan’a gore duyguları yogun ve sasırtıcı seyler soyleyecek vs vs. Hic boyle hamleler yapacak tarzda bir karakteri yok ki ozur dilese yeter ama onu bile zannetmiyorumGidişatı biraz sen değiştirmişsin gibi
Yalnız değilsin arkadaşBende tüm fal patlamış zaten, Mayıs ayında şöyle şöyle eski biri gelecek dedi olmadı. En geç Mayıs ta haber alacaksın dedi olmadı. Gerçi durum değerlendirmesi de hatalıydıay bana tutmuyor size tutanlar yahu
İyi olanlar kimdi merak ettim ? Sanırım bizim enerjimiz aynı. Serkan bende de hiç bir şey bilemedi ve patladı zaten.Ordan burdan çıkan şeyler oluyor ben kendim artık şuna şaşırıyorum, geçmiş ve anı çok iyi biliyorlar ama gelecek patlıyor. Şuanda güncel konuda gelecek daha açık göreceğim. Ama serkan mesela anda da tutturamamıştı ki anda bi çok falcı baya iyi bende
Ilginc..bana kahveden cok tarotta verdigi vade tutmuştuBu arada bugun tarotta dedi ki kahvede tarih daha net görüyorum o yüzden kahveye devam
Ben son zamanlarda daha çok astrocenter a gittim orada baktırdım. Beni belki de en çok şaşırtan kişi orda hale diye biri var mesela, ilginç ve spesifik detayları ben hiçbir şey söylemeden bilmişti ve baştan sona kadar ne söylediyse doğruydu resmen. 3 kere gittim üçü de acayıp iyidi. Onla enerjimiz çok tutmuştu ve başından beri Haziran ortası itibaren demişti bana. Bakalım öngörüsü de çıkacak mı. Azra var çok beğendiğim.İyi olanlar kimdi merak ettim ? Sanırım bizim enerjimiz aynı. Serkan bende de hiç bir şey bilemedi ve patladı zaten.
Ben verebilirim özelden yazar mısınızBana telefondan bakım yapan Elif hanımın telefon numarasını verebilecek biri var mı?
Kesinlikle çok özenli ve tutarlı ve zamanı boşa harcamadan özenli bakıyorEvet kesinlikle hem tarotta uzman hemde hislerede sahip olduğunu düşünüyorum.Ayrıca çok dürüst,iyi niyetli,işini hakkıyla yapmaya çalışan,emek veren bir bayan.Ben geçmiştede baktırmıştım hep kırmadan gerçekleri söylemeye çalışmıştır.Bence özelden bakması da iyi olmuş,tellwede çok zor oluyordu
50 krediydive dolu dolu bakıyorÜcret ne kadardı
Kimdi bu kaçırdım benKesinlikle çok özenli ve tutarlı ve zamanı boşa harcamadan özenli bakıyor
K.yağmur telwe de ama orda ki süre bana yetmiyor dedi instagram gazabından bakıyor hem çok özenli hem tutarlı ve uygunKimdi bu kaçırdım ben
Yeteri kadar ayrıntı veriyor musun kısa mi yazıyorsun? Bence biz TC kimliğimize kadar yazıyozBende tüm fal patlamış zaten, Mayıs ayında şöyle şöyle eski biri gelecek dedi olmadı. En geç Mayıs ta haber alacaksın dedi olmadı. Gerçi durum değerlendirmesi de hatalıydıay bana tutmuyor size tutanlar yahu
Bu telwe Çingenenin olduğu yer miK.yağmur telwe de ama orda ki süre bana yetmiyor dedi instagram gazabından bakıyor hem çok özenli hem tutarlı ve uygun
EvetBu telwe Çingenenin olduğu yer mi
Ay cingeneyi cok merak ediyordum ama kredi patlar diye de korkuyordum reddederse yagmurs gideyim
Bende böyle sen gibi gitmiştim buradan okuyupAy cingeneyi cok merak ediyordum ama kredi patlar diye de korkuyordum reddederse yagmurs gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?