Ben ayrıntının önemli olduğunu düşünüyorum. Eğer falcı kahin değilse biraz ayrıntı verilmeli bence. Sadece isimle şecere dökenler başka şeylerle bakıyordur ve ben öyle falcılara gitmeyi tercih etmemYeteri kadar ayrıntı veriyor musun kısa mi yazıyorsun? Bence biz TC kimliğimize kadar yazıyoz
Hayir ben çok farklıyımYeteri kadar ayrıntı veriyor musun kısa mi yazıyorsun? Bence biz TC kimliğimize kadar yazıyoz
Kız bugun durum atmış 10 saniyede aç köpek gibi havada yakalayıp baktım bundan sonra ben de bakmayacagımEn geç Temmuz sonu patlayanları listeleyeceğim. Şu ana kadar Falcı Nezo kesin patladı Mayıs demişti. Haziranın yarısına kadar diyen fal sepeti Yağmur için ise 5 gün var. Temmuzda Şevdar demişti bakalım ne olacak. Kızlar size bir soru, 3 aydır ayrıyız ama ekliyiz hala. WhatsApp durumuma 2-3 defa baktı ayrıldıktan beri, ben hiç bakmıyorum onu unutmadığımı düşünmesin diye. Ne yapmak gerek? Bakmak mı?
Bizde i..'dan ekliyiz.Ben bakmıyorum storylerine..Mesajlaşmadığım,iletişim kurmadığım insanın hayatını merak ediyor gibi gözükmek istemiyorum,erkekler bu tarz sosyal medya olaylarında gereksiz egolu davranabiliyorlar.Fikrimce ara ara bakabilirsiniz 5 hikayesinden birine falan.Tek tek açıp bakmıyorum ama gereksiz buluyorum.O da hikayeme bakana kadar mesaj atsın fikrimce ama çok ilginç tek tek açıyor hikayelerimi.En geç Temmuz sonu patlayanları listeleyeceğim. Şu ana kadar Falcı Nezo kesin patladı Mayıs demişti. Haziranın yarısına kadar diyen fal sepeti Yağmur için ise 5 gün var. Temmuzda Şevdar demişti bakalım ne olacak. Kızlar size bir soru, 3 aydır ayrıyız ama ekliyiz hala. WhatsApp durumuma 2-3 defa baktı ayrıldıktan beri, ben hiç bakmıyorum onu unutmadığımı düşünmesin diye. Ne yapmak gerek? Bakmak mı?
Telefonda fal olsa mantıklı. Soru sorar cevap verebiliriz. Ama direk gönderdiğimiz falda da ne bileyimHayir ben çok farklıyımbaktırmak istediğiniz biri var ise isim doğum tarih alabilir miyim diyor ve çatır çatır anlatıyor :) soru sorarsa ancak yardımcı oluyorum ama çoğu zaman buna gerek yok :)
Her storysine bakarım. Ama ne zaman denk gelirse. Tıpkı takip ettiğim tüm kişilere baktığım gibiBizde i..'dan ekliyiz.Ben bakmıyorum storylerine..Mesajlaşmadığım,iletişim kurmadığım insanın hayatını merak ediyor gibi gözükmek istemiyorum,erkekler bu tarz sosyal medya olaylarında gereksiz egolu davranabiliyorlar.Fikrimce ara ara bakabilirsiniz 5 hikayesinden birine falan.Tek tek açıp bakmıyorum ama gereksiz buluyorum.O da hikayeme bakana kadar mesaj atsın fikrimce ama çok ilginç tek tek açıyor hikayelerimi.
Şu konuda katılıyorum erkekler çok önem veriyor. Hatta hemen baktı geç baktı vs kadar değerlendiriyorlarBizde i..'dan ekliyiz.Ben bakmıyorum storylerine..Mesajlaşmadığım,iletişim kurmadığım insanın hayatını merak ediyor gibi gözükmek istemiyorum,erkekler bu tarz sosyal medya olaylarında gereksiz egolu davranabiliyorlar.Fikrimce ara ara bakabilirsiniz 5 hikayesinden birine falan.Tek tek açıp bakmıyorum ama gereksiz buluyorum.O da hikayeme bakana kadar mesaj atsın fikrimce ama çok ilginç tek tek açıyor hikayelerimi.
Bakma bence hiçEn geç Temmuz sonu patlayanları listeleyeceğim. Şu ana kadar Falcı Nezo kesin patladı Mayıs demişti. Haziranın yarısına kadar diyen fal sepeti Yağmur için ise 5 gün var. Temmuzda Şevdar demişti bakalım ne olacak. Kızlar size bir soru, 3 aydır ayrıyız ama ekliyiz hala. WhatsApp durumuma 2-3 defa baktı ayrıldıktan beri, ben hiç bakmıyorum onu unutmadığımı düşünmesin diye. Ne yapmak gerek? Bakmak mı?
Baktığını nerden anlıyorsunEn geç Temmuz sonu patlayanları listeleyeceğim. Şu ana kadar Falcı Nezo kesin patladı Mayıs demişti. Haziranın yarısına kadar diyen fal sepeti Yağmur için ise 5 gün var. Temmuzda Şevdar demişti bakalım ne olacak. Kızlar size bir soru, 3 aydır ayrıyız ama ekliyiz hala. WhatsApp durumuma 2-3 defa baktı ayrıldıktan beri, ben hiç bakmıyorum onu unutmadığımı düşünmesin diye. Ne yapmak gerek? Bakmak mı?
Cidden bu hikayeye bakma olayı bu kadar önemli mi ya hu?Şu konuda katılıyorum erkekler çok önem veriyor. Hatta hemen baktı geç baktı vs kadar değerlendiriyorlar
Aslında en mantıklısı . Sana da o kadar şey anlatsam sen de cok güzel yorumlarsın vallaHayir ben çok farklıyımbaktırmak istediğiniz biri var ise isim doğum tarih alabilir miyim diyor ve çatır çatır anlatıyor :) soru sorarsa ancak yardımcı oluyorum ama çoğu zaman buna gerek yok :)
Hikayenin altında göz işaretine tıklayınca isimler çıkıyor.Baktığını nerden anlıyorsun
Ben çiçek fotoğrafı koydum sanırım bana gelen çiçek sandığı için baktı, birde çok sevdiğimi bildiği çikolatayı kalp emojisiyle koymuştum ona baktı 3 ayda sadece. Biraz ilgisini çekmeye çalışmıştım ama diğer hiçbir hikayeye bakmadı.Pekiiii başka bir soru,yeni biriyle olsanız story veya sayfaniza koyarmıydınız?Yoksa nispet yapar gibi olmasın diye koymazmıydınız?Bu arada ilanı aşk eder tarzda veya ilişki var mesajı veren foto degil ama birlikte top oynarken çekilmiş bir foto falan gibi yani ilişki veya sevgili de denemeyecek ama kafadada soru işareti bırakacak bir paylaşım gibi düşünün
Ama açınca görmüyormu?Seçerek bakmış olamaz sanmamBen çiçek fotoğrafı koydum sanırım bana gelen çiçek sandığı için baktı, birde çok sevdiğimi bildiği çikolatayı kalp emojisiyle koymuştum ona baktı 3 ayda sadece. Biraz ilgisini çekmeye çalışmıştım ama diğer hiçbir hikayeye bakmadı.
Vereceğim cevap sizin koyma amacınıza göre değişir. Gerçekten yeni biri ile bir yola çıkmak istesem zaten bu tamamen unuttuğum için olur. Muhtemelen ayrılığın üzerinden de belli bir zaman geçmiştir hiç ne düşünür diye düşünmem bile o saatten sonra, aklıma bile gelmez. Nispet yaptığımı düşünürse de düşündüğü ile kaldığını bir zaman sonra anlardı zaten :) ama yok eğer gerçekten nispet yapmak gibi bir amacınız varsa, barışma ümidiniz varsa yapmayın derim ben. Erkekleri gizlilik veya kaybetme korkusu harekete geçirir evet ama eğer gerçekten bir yol ayrımına girdiğinizi düşünürse atacağı adımı atmaktan da vazgeçebilir.Pekiiii başka bir soru,yeni biriyle olsanız story veya sayfaniza koyarmıydınız?Yoksa nispet yapar gibi olmasın diye koymazmıydınız?Bu arada ilanı aşk eder tarzda veya ilişki var mesajı veren foto degil ama birlikte top oynarken çekilmiş bir foto falan gibi yani ilişki veya sevgili de denemeyecek ama kafadada soru işareti bırakacak bir paylaşım gibi düşünün
Şöylede düşünüyorum,benim başka biriyle gerçekten mutlu bir ilişkim olsa sanırım falan yere koyayımda bilmem kim görse diye hesaplarla hiç uğraşmam sanırım.Hatta paylaşmam bile kendime saklarım sanırım.O yüzden sosyal medyada paylaşılan mutluluk anları bana samimi gelmiyorAma açınca görmüyormu?Seçerek bakmış olamaz sanmam
Bence özellikle bakmamak daha çok dikkat çeker gibi. Eğer bakmayacaksam ınstagramımda durmasının da bir anlamı yok. Amaç hayatını merak etmiyorum izlenimi vermekse daha etkili olur bence :) Diğer türlüsü benim hikayelerime bakmasa ben direk özellikle bakmadığını düşünürüm ve insan umursamadığı birine bunu yapmaz.Bizde i..'dan ekliyiz.Ben bakmıyorum storylerine..Mesajlaşmadığım,iletişim kurmadığım insanın hayatını merak ediyor gibi gözükmek istemiyorum,erkekler bu tarz sosyal medya olaylarında gereksiz egolu davranabiliyorlar.Fikrimce ara ara bakabilirsiniz 5 hikayesinden birine falan.Tek tek açıp bakmıyorum ama gereksiz buluyorum.O da hikayeme bakana kadar mesaj atsın fikrimce ama çok ilginç tek tek açıyor hikayelerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?