Binnaz Abla

Aslında yeni kişiyle devam etmek ve onu tanımak içimden gelen,onu geri döndürmek değil ama biraz da had bildirmek aslında.

Canım koymak isterse koyarım. Eskiyi unuttuysak zaten o ne düşünür diye aklımıza bile gelmez.

Aslında en mantıklısı . Sana da o kadar şey anlatsam sen de cok güzel yorumlarsın valla
Inan ki daha iyisini yaparım arkadaşım hep der fal bastırdıktan sonra, boşuna baktırmışım sen me dediysen oda aynısını dedi boşuma para verdim diye

Evet bu doğru,mesela benim eskisi kasten hiç bakmıyor,bende yarattığı duygu bana savaş açmış,cephe almış veya canımı yakmak istediğine dair oluyor

Bu konularda ben normalde nasılsam, yani hayatımdaki tüm insanlara nasılsam öyleyim. Mesela ex insanla beraberken hikayelerine ilk ben bakardım. Ama şimdi normal herkesinkine bakarken bakıyorım. Ama kasıtlı değil. Öyle yani amaç gütmeden. İçimizden nasıl geliyorsa öyle olmalı diyorum. Ayrılığın üzerinden birkaç ay daha fazlası geçtiyse zaten içimizden nasıl geliyorsa öyle davranmalıyız. Çoktan ex olmuş adam her anlamda çünkü

Aslında yeni kişiyle devam etmek ve onu tanımak içimden gelen,onu geri döndürmek değil ama biraz da had bildirmek aslında.
Bence o zaman içinizden geldiği gibi davranın. Fotoğrafı paylaşmak istiyorsanız paylaşın hem barışmak gibi bir niyetiniz yoksa o da sizi umursuyorsa her ikisini de gerçekleştirmiş olursunuz. Hem içinizden geleni yapmış, hem had bildirmiş.

Şimdi biri benim attığım her hikayeye bakıyorsa, aramızda da bir kıvılcım varsa
Bir anlam çıkarmalı mıyım ben bundan :)
Benim gibi her hikayeye bakıyorsa hayır, ama Hoşlandığım insanı da özellikle takip ederim, hikaye attığında hemen bakarım, Hatta defalarca izlerim

Ben de aynen öyle yaparım herhalde denk geldiğimde bakarım normal bir insandan farkın yok yani

Hoşlandığınız kişi sizle görüşmeye gelirken yanında bir arkadaşınıda getirse sinir olurmusunuz? Ay ne çok soru sordum kızlar yaa..kafam çok karışık bugün

Sanki silmek de hani onu çok önemsiyormuş da siliyormuş gibi geliyor bana.Biraz adamından adamına da değişiyor,dikkat çekmeyi seven biriyse böyle şeylere takılıyor mesela benimki diyeyim hikayesine bakmayınca sapıtıp ard arda atıyor bakınca birkaç gün duruluyor,maalesef böyle olayları var.Ben mesela yakın arkadaşlarımın,merak ettiğim insanların hikayelerine bakıyorum,merak etmediğim insanlara bakmıyorum.Karşı tarafında öyle olduğunu biliyorum çok yakın bir arkadaşı da söylemişti o kimsenin hikayesini açmaz çok yakınları hariç diye.

İlk buluşmaysa sinir olurum ama birkaç buluşma sonraysa ortamına da bağlı olarak olabilir.
Yok ilk buluşma değil,biz birlikte spor falan yapıyoruz arkadaş flört gibiyiz hala ilerleyemedi pandemi sağolsun.O yüzden her buluşma öyle masa başı otur konuş olmuyor,şimdide pandemi var diye buluşup oyun oynayıp ayrıldık,terli terli oturamıyorsunda bir yerde.Yanında bizim oyunu izlemeye arkadaşını getirmiş ama bana öncesinde söylemedi.Çocukda geldi oturdu sürekli bizi videoya falan çekti bunun telefonuna..Ne halt karıştırdılar anlamadım

Gayet normal bence flört aşamasıysa özellikle insan hep 2'li otur , otur sıkılabiliyor.. :))Muhabbet olur, olur yani bence gayet.Belki yakın arkadaşıysa sizi göstermek istemiştir nasıl ,olur muyuz gibilerinden sizi de strese sokmak istememiştir öncesinden söyleyip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…