- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Aslında yeni kişiyle devam etmek ve onu tanımak içimden gelen,onu geri döndürmek değil ama biraz da had bildirmek aslında.Vereceğim cevap sizin koyma amacınıza göre değişir. Gerçekten yeni biri ile bir yola çıkmak istesem zaten bu tamamen unuttuğum için olur. Muhtemelen ayrılığın üzerinden de belli bir zaman geçmiştir hiç ne düşünür diye düşünmem bile o saatten sonra, aklıma bile gelmez. Nispet yaptığımı düşünürse de düşündüğü ile kaldığını bir zaman sonra anlardı zaten :) ama yok eğer gerçekten nispet yapmak gibi bir amacınız varsa, barışma ümidiniz varsa yapmayın derim ben. Erkekleri gizlilik veya kaybetme korkusu harekete geçirir evet ama eğer gerçekten bir yol ayrımına girdiğinizi düşünürse atacağı adımı atmaktan da vazgeçebilir.
Valla öyle. Bende takıyorum bazen açıkçası.Cidden bu hikayeye bakma olayı bu kadar önemli mi ya hu?
Canım koymak isterse koyarım. Eskiyi unuttuysak zaten o ne düşünür diye aklımıza bile gelmez.Pekiiii başka bir soru,yeni biriyle olsanız story veya sayfaniza koyarmıydınız?Yoksa nispet yapar gibi olmasın diye koymazmıydınız?Bu arada ilanı aşk eder tarzda veya ilişki var mesajı veren foto degil ama birlikte top oynarken çekilmiş bir foto falan gibi yani ilişki veya sevgili de denemeyecek ama kafadada soru işareti bırakacak bir paylaşım gibi düşünün
Inan ki daha iyisini yaparımAslında en mantıklısı . Sana da o kadar şey anlatsam sen de cok güzel yorumlarsın valla
Evet bu doğru,mesela benim eskisi kasten hiç bakmıyor,bende yarattığı duygu bana savaş açmış,cephe almış veya canımı yakmak istediğine dair oluyorBence özellikle bakmamak daha çok dikkat çeker gibi. Eğer bakmayacaksam ınstagramımda durmasının da bir anlamı yok. Amaç hayatını merak etmiyorum izlenimi vermekse daha etkili olur bence :) Diğer türlüsü benim hikayelerime bakmasa ben direk özellikle bakmadığını düşünürüm ve insan umursamadığı birine bunu yapmaz.
Dönsün diye bi amaç yoksa gayet paylaşılabilirAslında yeni kişiyle devam etmek ve onu tanımak içimden gelen,onu geri döndürmek değil ama biraz da had bildirmek aslında.
Şimdi biri benim attığım her hikayeye bakıyorsa, aramızda da bir kıvılcım varsaValla öyle. Bende takıyorum bazen açıkçası.
Benimkini bilerek açmıyor. Bı tanesini açtı diğerlerini açmadı. Geceleri hepsine bakar çünkü gayet iyi biliyorum. Aklınca umrumda değilsin deme tarzı sanırım.Valla öyle. Bende takıyorum bazen açıkçası.
Bu konularda ben normalde nasılsam, yani hayatımdaki tüm insanlara nasılsam öyleyim. Mesela ex insanla beraberken hikayelerine ilk ben bakardım. Ama şimdi normal herkesinkine bakarken bakıyorım. Ama kasıtlı değil. Öyle yani amaç gütmeden. İçimizden nasıl geliyorsa öyle olmalı diyorum. Ayrılığın üzerinden birkaç ay daha fazlası geçtiyse zaten içimizden nasıl geliyorsa öyle davranmalıyız. Çoktan ex olmuş adam her anlamda çünküBence özellikle bakmamak daha çok dikkat çeker gibi. Eğer bakmayacaksam ınstagramımda durmasının da bir anlamı yok. Amaç hayatını merak etmiyorum izlenimi vermekse daha etkili olur bence :) Diğer türlüsü benim hikayelerime bakmasa ben direk özellikle bakmadığını düşünürüm ve insan umursamadığı birine bunu yapmaz.
Bence o zaman içinizden geldiği gibi davranın. Fotoğrafı paylaşmak istiyorsanız paylaşın hem barışmak gibi bir niyetiniz yoksa o da sizi umursuyorsa her ikisini de gerçekleştirmiş olursunuz. Hem içinizden geleni yapmış, hem had bildirmiş.Aslında yeni kişiyle devam etmek ve onu tanımak içimden gelen,onu geri döndürmek değil ama biraz da had bildirmek aslında.
Benim gibi her hikayeye bakıyorsa hayır, ama Hoşlandığım insanı da özellikle takip ederim, hikaye attığında hemen bakarım, Hatta defalarca izlerimŞimdi biri benim attığım her hikayeye bakıyorsa, aramızda da bir kıvılcım varsa
Bir anlam çıkarmalı mıyım ben bundan :)
Ben de aynen öyle yaparım herhalde denk geldiğimde bakarım normal bir insandan farkın yok yaniBu konularda ben normalde nasılsam, yani hayatımdaki tüm insanlara nasılsam öyleyim. Mesela ex insanla beraberken hikayelerine ilk ben bakardım. Ama şimdi normal herkesinkine bakarken bakıyorım. Ama kasıtlı değil. Öyle yani amaç gütmeden. İçimizden nasıl geliyorsa öyle olmalı diyorum. Ayrılığın üzerinden birkaç ay daha fazlası geçtiyse zaten içimizden nasıl geliyorsa öyle davranmalıyız. Çoktan ex olmuş adam her anlamda çünkü
Ayyyyynen. Ama mesela bu aralar hoşuma giden biri var, hoş çocuk yani. Ona hemen bakıyorum story attığındaBen de aynen öyle yaparım herhalde denk geldiğimde bakarım normal bir insandan farkın yok yani
Her storysine bakarım. Ama ne zaman denk gelirse. Tıpkı takip ettiğim tüm kişilere baktığım gibiWp durum da öyle. Genelde geceleri bakıyorum durum atanlara herkese bakıyorum yani bakmayacağım insanı direk listeden çıkarıyorum ben. Yani siliyorum her yerden. Bazı exler var hikayeme yazıyor ya da ben baktığımda baya Anlam çıkarıyor. Gerek yok diye siliyorum tamamen
Bence özellikle bakmamak daha çok dikkat çeker gibi. Eğer bakmayacaksam ınstagramımda durmasının da bir anlamı yok. Amaç hayatını merak etmiyorum izlenimi vermekse daha etkili olur bence :) Diğer türlüsü benim hikayelerime bakmasa ben direk özellikle bakmadığını düşünürüm ve insan umursamadığı birine bunu yapmaz.
İlk buluşmaysa sinir olurum ama birkaç buluşma sonraysa ortamına da bağlı olarak olabilir.Hoşlandığınız kişi sizle görüşmeye gelirken yanında bir arkadaşınıda getirse sinir olurmusunuz? Ay ne çok soru sordum kızlar yaa..kafam çok karışık bugün
Yok ilk buluşma değil,biz birlikte spor falan yapıyoruz arkadaş flört gibiyiz hala ilerleyemedi pandemi sağolsun.O yüzden her buluşma öyle masa başı otur konuş olmuyor,şimdide pandemi var diye buluşup oyun oynayıp ayrıldık,terli terli oturamıyorsunda bir yerde.Yanında bizim oyunu izlemeye arkadaşını getirmiş ama bana öncesinde söylemedi.Çocukda geldi oturdu sürekli bizi videoya falan çekti bunun telefonuna..Ne halt karıştırdılar anlamadımİlk buluşmaysa sinir olurum ama birkaç buluşma sonraysa ortamına da bağlı olarak olabilir.
WhatsApp durumdan bakıyor, instagram ekli değiliz. Ben sözde bakmıyorum ama o küçücük daireden ne koyduğunu anlamak için gözümü belertiyorum resmenAma açınca görmüyormu?Seçerek bakmış olamaz sanmam
Ekran fotosunu cek sonra buyut bakWhatsApp durumdan bakıyor, instagram ekli değiliz. Ben sözde bakmıyorum ama o küçücük daireden ne koyduğunu anlamak için gözümü belertiyorum resmen
Gayet normal bence flört aşamasıysa özellikle insan hep 2'li otur , otur sıkılabiliyor.. :))Muhabbet olur, olur yani bence gayet.Belki yakın arkadaşıysa sizi göstermek istemiştir nasıl ,olur muyuz gibilerinden sizi de strese sokmak istememiştir öncesinden söyleyip.Yok ilk buluşma değil,biz birlikte spor falan yapıyoruz arkadaş flört gibiyiz hala ilerleyemedi pandemi sağolsun.O yüzden her buluşma öyle masa başı otur konuş olmuyor,şimdide pandemi var diye buluşup oyun oynayıp ayrıldık,terli terli oturamıyorsunda bir yerde.Yanında bizim oyunu izlemeye arkadaşını getirmiş ama bana öncesinde söylemedi.Çocukda geldi oturdu sürekli bizi videoya falan çekti bunun telefonuna..Ne halt karıştırdılar anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?