- 25 Nisan 2020
- 322
- 515
- 23
- 33
Mavi tikini kapat bak öyle göremezWhatsApp durumdan bakıyor, instagram ekli değiliz. Ben sözde bakmıyorum ama o küçücük daireden ne koyduğunu anlamak için gözümü belertiyorum resmen
Niye böyle birşey yapmış olabilirler? Ne oyunu bu?Yok ilk buluşma değil,biz birlikte spor falan yapıyoruz arkadaş flört gibiyiz hala ilerleyemedi pandemi sağolsun.O yüzden her buluşma öyle masa başı otur konuş olmuyor,şimdide pandemi var diye buluşup oyun oynayıp ayrıldık,terli terli oturamıyorsunda bir yerde.Yanında bizim oyunu izlemeye arkadaşını getirmiş ama bana öncesinde söylemedi.Çocukda geldi oturdu sürekli bizi videoya falan çekti bunun telefonuna..Ne halt karıştırdılar anlamadım
O nerden kapanıyor, çok cahilim :)Mavi tikini kapat bak öyle göremez ☺
Görücüye çıktık deseneGayet normal bence flört aşamasıysa özellikle insan hep 2'li otur , otur sıkılabiliyor.. :))Muhabbet olur, olur yani bence gayet.Belki yakın arkadaşıysa sizi göstermek istemiştir nasıl ,olur muyuz gibilerinden sizi de strese sokmak istememiştir öncesinden söyleyip.
Anlamadım valla,instagrama bir yere koysa diyecektimki birini kıskandırmaya çalışıyor ama sadece instagramı var orayada koymamış zaten aktif kullanan biride değil,totalde 2 gönderisi 45 tane arkadaşı varNiye böyle birşey yapmış olabilirler? Ne oyunu bu?
Erkekler çok yapıyor bu kanka onayı olayını. :)) Voleybol,tenis maçı falan mı yaptınız?Belki çeken çocuk kendi hikayesine koymuştur sporda olduğunu belirtmek için ya da farklılık olsun diye herkes ev modu hikayesi atıyor ya şimdi malum.Görücüye çıktık desenehadi o neysede güya o çocuk da çok sporcu falanmış,mıh gibi oturdu hiç kalkmadı yerinden ve süreklide bizi çekti.Benimki birilerine nispet için çocuğa görev mi verdi diye düşündüm bir an,videomu çek sonra instagrama koyayım vs dedi belki ama yok baktım koymamışda hiçbir yere..ilginçti valla anlamadım
Çok ilginç cidden tam işkillenmelik :)Anlamadım valla,instagrama bir yere koysa diyecektimki birini kıskandırmaya çalışıyor ama sadece instagramı var orayada koymamış zaten aktif kullanan biride değil,totalde 2 gönderisi 45 tane arkadaşı var
Çeken çocuk paylaşmış olabilir,doğru söylüyorsunErkekler çok yapıyor bu kanka onayı olayını. :)) Voleybol,tenis maçı falan mı yaptınız?Belki çeken çocuk kendi hikayesine koymuştur sporda olduğunu belirtmek için ya da farklılık olsun diye herkes ev modu hikayesi atıyor ya şimdi malum.
Aynen tuhaf tuhaf bir gizemlilik halleri zaten benimkindede..ağzından kerpetenle laf alınır..whatsapptaki konuşmalarıÇok ilginç cidden tam işkillenmelik :)
Ben kendi fikrimi söyleyeyim, normal yaklaşımım canayakındır ama yabani bir tarafım da var.Yok ilk buluşma değil,biz birlikte spor falan yapıyoruz arkadaş flört gibiyiz hala ilerleyemedi pandemi sağolsun.O yüzden her buluşma öyle masa başı otur konuş olmuyor,şimdide pandemi var diye buluşup oyun oynayıp ayrıldık,terli terli oturamıyorsunda bir yerde.Yanında bizim oyunu izlemeye arkadaşını getirmiş ama bana öncesinde söylemedi.Çocukda geldi oturdu sürekli bizi videoya falan çekti bunun telefonuna..Ne halt karıştırdılar anlamadım
Gizemli giderdim bir sürePekiiii başka bir soru,yeni biriyle olsanız story veya sayfaniza koyarmıydınız?Yoksa nispet yapar gibi olmasın diye koymazmıydınız?Bu arada ilanı aşk eder tarzda veya ilişki var mesajı veren foto degil ama birlikte top oynarken çekilmiş bir foto falan gibi yani ilişki veya sevgili de denemeyecek ama kafadada soru işareti bırakacak bir paylaşım gibi düşünün
Okundu bilgisi var ayarlarda oradan. Ayarlar/ hesap/ gizlilik okundu bilgisini kaptırsan kimsenin durumuna baktığını göremiyorsun insanlar da senin baktığını göremiyorO nerden kapanıyor, çok cahilim :)
Numarasız telegram grubu kurulabiliyorKeşke bu sitenin numarasız watsap grubu olsa , her sbah bakıyorum Ne konusmussunuz diye
Aaa o nasıl olurrNumarasız telegram grubu kurulabiliyor
Bilginize :)
Evet kesinlikle katılıyorum,hatta seni okumadan önce kendim de aynını düşünüp,aman boşver kem gözü değer meğer şimdi diye paylaşmadım :) Birde sanırım yeni kişiden gerçekten baya bir hoşlanıp değer veriyorum ve onu böyle bir nispet malzemesi gibi kullanmış olmak fikri hoşuma gitmedi.Öfke konusunda haklısın ama boşvermek çok daha iyi sanırım.Simone de beavoir in bir sozu var çok seviyorum,”Canımı yakanlardan intikam almayı düşünmedim hiç,hayat benden daha yaratıcı” demiş,bunu hayat felsefem yaptım artıkGizemli giderdim bir süreyani paylaşmazdım. Çünkü benim sizde hissettiğim, öfkeden kaynaklı bir had bildirme isteği.. yani sonrasında sizi düşündürebilir belki, hemen atmasa mıydım foto. diye
Bir de belki sinirlenirse saçma sapan bir şey diyip enerjiyi etkileyebilir. Şöyle örnek vereyim, eski flörtüm yazdığında başka birisiyle görüşüyordum, o nedenle ex.e artık onunla konuşmak istemediğimi söyledim. Sonra ex beddua mi etti, ah mi etti bilmiyorum çok geçmeden harika gidiyorken yenisiyle, saçmasapan bi şekilde bitti....dımdızlak kaldım ortada
Ayyy valla ben de ses kaydı atasım geliyorKeşke bu sitenin numarasız watsap grubu olsa , her sbah bakıyorum Ne konusmussunuz diye
Birine bakınca tekrar açıyo takip edersen yakalarsın ama gün içinde çok fal almıyor galibaBu artık şaka olmalı. Serkan batu ile siteye tesadüfen aynı anda girdim 1 saniye içinde nasıl 3 kişi fal gönderebilir. Fal gönder butonuna bile basılamayacak kadar kısa bir sürede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?