Binnaz Abla

Niye böyle birşey yapmış olabilirler? Ne oyunu bu?

Görücüye çıktık desene hadi o neysede güya o çocuk da çok sporcu falanmış,mıh gibi oturdu hiç kalkmadı yerinden ve süreklide bizi çekti.Benimki birilerine nispet için çocuğa görev mi verdi diye düşündüm bir an,videomu çek sonra instagrama koyayım vs dedi belki ama yok baktım koymamışda hiçbir yere..ilginçti valla anlamadım

Niye böyle birşey yapmış olabilirler? Ne oyunu bu?
Anlamadım valla,instagrama bir yere koysa diyecektimki birini kıskandırmaya çalışıyor ama sadece instagramı var orayada koymamış zaten aktif kullanan biride değil,totalde 2 gönderisi 45 tane arkadaşı var

Erkekler çok yapıyor bu kanka onayı olayını. :)) Voleybol,tenis maçı falan mı yaptınız?Belki çeken çocuk kendi hikayesine koymuştur sporda olduğunu belirtmek için ya da farklılık olsun diye herkes ev modu hikayesi atıyor ya şimdi malum.

Çeken çocuk paylaşmış olabilir,doğru söylüyorsun

Ben kendi fikrimi söyleyeyim, normal yaklaşımım canayakındır ama yabani bir tarafım da var. bana haber vermediyse önceden, açıkçası gerilirim. Ha sevgilim olur o zaman bu durum geçerli olmaz. Ama flört arkadaş karışımıysa, muhtemelen ben hala sözlerime hareketlerime dikkat ediyorumdur ve kasılma potansiyelim hala vardır o nedenle rahat olamayacağımı hissettiğim için istemezdim. Önceden haber verseydi ok ama.
Dediğim gibi çekimser değilim ama biraz kasarım bu konularda, sıcak olurum, ama hemen samimiyet kuramam.

Gizemli giderdim bir süre yani paylaşmazdım. Çünkü benim sizde hissettiğim, öfkeden kaynaklı bir had bildirme isteği.. yani sonrasında sizi düşündürebilir belki, hemen atmasa mıydım foto. diye
Bir de belki sinirlenirse saçma sapan bir şey diyip enerjiyi etkileyebilir. Şöyle örnek vereyim, eski flörtüm yazdığında başka birisiyle görüşüyordum, o nedenle ex.e artık onunla konuşmak istemediğimi söyledim. Sonra ex beddua mi etti, ah mi etti bilmiyorum çok geçmeden harika gidiyorken yenisiyle, saçmasapan bi şekilde bitti.... dımdızlak kaldım ortada

Evet kesinlikle katılıyorum,hatta seni okumadan önce kendim de aynını düşünüp,aman boşver kem gözü değer meğer şimdi diye paylaşmadım :) Birde sanırım yeni kişiden gerçekten baya bir hoşlanıp değer veriyorum ve onu böyle bir nispet malzemesi gibi kullanmış olmak fikri hoşuma gitmedi.Öfke konusunda haklısın ama boşvermek çok daha iyi sanırım.Simone de beavoir in bir sozu var çok seviyorum,”Canımı yakanlardan intikam almayı düşünmedim hiç,hayat benden daha yaratıcı” demiş,bunu hayat felsefem yaptım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…