Ben takip ediyorum zaten ne zaman bildirim gelse hemen girdim yakalayamadım ama bugün tam olarak aynı anda girdim çevrim içi bildirimi geldiğinde ben sitedeydim zaten direk tıkladım meşgul yazıyordu ve üç fal vardı. Yani 15 kat hızlı da olsa biri nasıl o sürede o falı gönderir bilemedim hem de üç kişi bir kişi olsaydı girdiğim anda yine olabilir diyecektimBirine bakınca tekrar açıyo takip edersen yakalarsın ama gün içinde çok fal almıyor galiba
Salise farkıyla girmiştir onlardaBen takip ediyorum zaten ne zaman bildirim gelse hemen girdim yakalayamadım ama bugün tam olarak aynı anda girdim çevrim içi bildirimi geldiğinde ben sitedeydim zaten direk tıkladım meşgul yazıyordu ve üç fal vardı. Yani 15 kat hızlı da olsa biri nasıl o sürede o falı gönderir bilemedim hem de üç kişi bir kişi olsaydı girdiğim anda yine olabilir diyecektim
Lizyacım bana da şaşıracağın geç kalınmış konuşmaları yapacak ;önce aranızda bir tartışma çarpışma olacak sonrası sessizlik sen geri çekileceksin ve ardından beklemediğin şeyler konuşulacak dendi.Aslında bu kisiyle bir sey olmaz, zaten istemiyorum uzun zamandıe ama tabi oyle ozur dilerken, sasiracagim seyler soyler gormek isterim tabi
ben site yönetimine hem pc de hem telefonda serkan beyi tkip ettiğimizi ve aynı sanise de meşgul olma ihtimalinin olmadığını defalarca yazdım bu sitenin talebi arttırma yönünde bir uygulama yönettiğini siteye bu durumun yakışmadığını da yazdım .defalarca arkadaşımla denedik mümkün değil sanise de düşemez meşgule .Ben takip ediyorum zaten ne zaman bildirim gelse hemen girdim yakalayamadım ama bugün tam olarak aynı anda girdim çevrim içi bildirimi geldiğinde ben sitedeydim zaten direk tıkladım meşgul yazıyordu ve üç fal vardı. Yani 15 kat hızlı da olsa biri nasıl o sürede o falı gönderir bilemedim hem de üç kişi bir kişi olsaydı girdiğim anda yine olabilir diyecektim
Valla helal olsun o zaman 1 saniyede fal gönderebilen bu hızla bu hayatta her şeyi başarırSalise farkıyla girmiştir onlarda
Aynen ben de bunu demek istemiştim aslında. Yani mümkün değil bu sürede yapabilmeleri ne zaman girdiğimi kendim biliyorum. 1 saniye bile olmadı ya insan tek bir tuşa basamaz o zamanda o kadar kısa bir sürede hem de üç kişi bir kişi de değil.ben site yönetimine hem pc de hem telefonda serkan beyi tkip ettiğimizi ve aynı sanise de meşgul olma ihtimalinin olmadığını defalarca yazdım bu sitenin talebi arttırma yönünde bir uygulama yönettiğini siteye bu durumun yakışmadığını da yazdım .defalarca arkadaşımla denedik mümkün değil sanise de düşemez meşgule .
Tam olarak benValla helal olsun o zaman 1 saniyede fal gönderebilen bu hızla bu hayatta her şeyi başarır
30 saniye diyorsunuz ben aynı anda girdim 1 saniye derken mübalağa yapmıyorum yani gerçekten 1 saniye :)) hani telefonun açma tuşuna kaç saniyede basıyorsak o kadar kısa bir süre. Normalde hadi bildirim geliyordu girerken zaman geçti diyebilirim ama bugünkü durum biraz imkansız gibi. Yani sorumu bile kopyalayıp hazır bekliyordum düşününTam olarak bensadece dün zorlandım diğer günler tam 30 saniyede hallediyorum
Keşke bu sitenin numarasız watsap grubu olsa , her sbah bakıyorum Ne konusmussunuz diye
Evet dün bana da öyle oldu saçmalık. Ve güncelleme olunca mesela mesajlardan tıklayınca profil hemen açılıyordu açılmıyor özellikle bulup giriyorum valla baya saçma olmuş30 saniye diyorsunuz ben aynı anda girdim 1 saniye derken mübalağa yapmıyorum yani gerçekten 1 saniye :)) hani telefonun açma tuşuna kaç saniyede basıyorsak o kadar kısa bir süre. Normalde hadi bildirim geliyordu girerken zaman geçti diyebilirim ama bugünkü durum biraz imkansız gibi. Yani sorumu bile kopyalayıp hazır bekliyordum düşünün
Ben bildirim kısmına girmiştim tam en son ne zaman çevrim içi oldu bakayım dedim girdim sonra da o çevrim içi oldu oradan direk profiline tıkladım o kısımdan tıklanabiliyor adını bile yazmadım yani bana kısmet değil baktırmak kabullendimEvet dün bana da öyle oldu saçmalık. Ve güncelleme olunca mesela mesajlardan tıklayınca profil hemen açılıyordu açılmıyor özellikle bulup giriyorum valla baya saçma olmuş
O 3 kişiden biri benimBen bildirim kısmına girmiştim tam en son ne zaman çevrim içi oldu bakayım dedim girdim sonra da o çevrim içi oldu oradan direk profiline tıkladım o kısımdan tıklanabiliyor adını bile yazmadım yani bana kısmet değil baktırmak kabullendim
Valla helal olsun ayakta alkışlıyorumO 3 kişiden biri benimhayattaki tek başarım umarım bu olmaz. 10.55te adanın profiline girip yeniledim. Zaten 11 de online oldu. Sen de yarın aynı şeyi yapabilirsin. Ben memnun kaldım. Eğer çıkarsa dedikleri ne ala. Çıkmazsa da denemiş oldum dedim :)
Bu arada size yorum geldi mi hala 3 kişi gözüküyor bakım sırasındaO 3 kişiden biri benimhayattaki tek başarım umarım bu olmaz. 10.55te adanın profiline girip yeniledim. Zaten 11 de online oldu. Sen de yarın aynı şeyi yapabilirsin. Ben memnun kaldım. Eğer çıkarsa dedikleri ne ala. Çıkmazsa da denemiş oldum dedim :)
Ah canım benim. Üzülme, yarın sen de aynı taktik ile devamValla helal olsun ayakta alkışlıyorumNeyse en azından gerçekten gönderen birileri olduğunu anladım bana o kadar imkansız geldi ki kendi kendilerine mi meşgul yapıyorlar acaba diye bile düşündüm yani
Geldi geldi, tarottan almış olabilir. Ben kahvenin bildirimini açtım sadece , sen de öyle mi yaptınBu arada size yorum geldi mi hala 3 kişi gözüküyor bakım sırasında
İkisi de açık bendeGeldi geldi, tarottan almış olabilir. Ben kahvenin bildirimini açtım sadece , sen de öyle mi yaptın
Cok ilginc demek ki farklı bir kac yorumu var herkese onu yapıyor. Tabi bazılarımızın aynı seyler de olabilir ama bana da patlayacak gibi geliyor. Zaten Haziran ve Temmuz icin olacak dedigi seyler mumkun degil, bu soyledigi de patlar. Ki o kisiyle zaten bizim bir sey olmaz bu saatten sonra, sırf genel bakmıyorlar diye mecburen birini soruyoruz. Artık online fal baktırmayı dusunmuyorum, bir kac kisi daha telefondan Elif’i begenirse ondan genel bir yorum almayı dusunuyorum sadece.Lizyacım bana da şaşıracağın geç kalınmış konuşmaları yapacak ;önce aranızda bir tartışma çarpışma olacak sonrası sessizlik sen geri çekileceksin ve ardından beklemediğin şeyler konuşulacak dendi.
sanırım benzer konuşmalar ama mümkün değil yeniden adımların atılması sevgili olunması .bana da sonu patlayacak gibi geliyor adam ın yapısı belli inadı belli tavrı belli
Elif hanıma ulaşılamıyor telefonu kapalıCok ilginc demek ki farklı bir kac yorumu var herkese onu yapıyor. Tabi bazılarımızın aynı seyler de olabilir ama bana da patlayacak gibi geliyor. Zaten Haziran ve Temmuz icin olacak dedigi seyler mumkun degil, bu soyledigi de patlar. Ki o kisiyle zaten bizim bir sey olmaz bu saatten sonra, sırf genel bakmıyorlar diye mecburen birini soruyoruz. Artık online fal baktırmayı dusunmuyorum, bir kac kisi daha telefondan Elif’i begenirse ondan genel bir yorum almayı dusunuyorum sadece.
Kim buuuuCok ilginc demek ki farklı bir kac yorumu var herkese onu yapıyor. Tabi bazılarımızın aynı seyler de olabilir ama bana da patlayacak gibi geliyor. Zaten Haziran ve Temmuz icin olacak dedigi seyler mumkun degil, bu soyledigi de patlar. Ki o kisiyle zaten bizim bir sey olmaz bu saatten sonra, sırf genel bakmıyorlar diye mecburen birini soruyoruz. Artık online fal baktırmayı dusunmuyorum, bir kac kisi daha telefondan Elif’i begenirse ondan genel bir yorum almayı dusunuyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?