Binnaz Abla

Haziran sonu karar verir temmuz baş ilişkiniz başlar dedi.mümkün değil.konu kapanalı çok oluyor sizede paralel söylmiş sanırım

Bu arada Binnaz’da Serkan’dan once son baktırdıgım Engin Gumus’un falı patlamıs. Mart gibi Koç burcu biriyle tanısacagımı, aynı zamanlarda fal baktırdıgım kisinin ciddi adımları olacagını ve iki kisi arasında kalacagımı soylemis. Bunların hicbiri yasanmadı, bilginize Yalnız guzel senaryolar yazıyorlar, merak ettigim sey acaba arada oturup boyle degisik fal yorumları yazıp karısık bir sekilde fal baktıranlara gonderip gondermedikleri. Mesela Zumra da son falında resmen kitap gibi yasayacagım bir andan bahsetmisti, iste soyle bir mekan, hava durumuna ve karsımdaki kisimin soyleyeceklerine kadar ama diger soyledikleri dahil hicbir sey olmadı.

Ben baktırdım eskiyle süper gelecek kurdu :) Arkadaşlar imkansız. Şimdiye kadar o inadını kıramıyordu artık kırsa bile ben arkamı dönüyorum

Bende baktırmıştım ona bana süper gelecek kurmadı ama 3 aydır iletişim olmayan kişiyle kesin iletişimimizin olacağını söyledi. Bana duyguları hisleri olduğunu ama hayatındaki öncelikleri yüzünden net bir ilişki yaşayamacak olması sebebiyle adım atamadığını söylemişti. Çünkü benim istediğim net bir şeydi. ( Söylediği şeyler o kişinin hayatıyla tutarlıydı gerçekten o yüzden dua etmiştim ne olur çıksın diye ) :)

Ya galiba bana da ben de patlar diye düşünüyorum
size de mi aynı yorum yapıldı .hayır bordo bereliler gibi saldırıya geçiyoruz yakalamak için .detaylandırır mısınız?
bana söyledikleri kaderimde ki kişinin bu olduğu diğer kişilerle olmayacağını bu beyfendinin emin olmadan adım atmadığını haziran sonu hemen ilişkinin başlamayacağını ama temmuz ayında netlik kazanıp tam anlamı ile ağustos ikinci yarısı eylülde rahat bir nefes alacağımı söylemiş
lütfen aynı şeyleri sizlere de söylemiş olmasın

B bymiss arkadaşım sen ares ışık baktirmissin indirimden kredi aldım yakalarsam baktırcak nasıl pembeci mi,tutturduğu şeyler oldu mu?
Baktırma kuzenim baktırdı 100 krediyken baktırdı, çok uzun bakıyor ama inanılmaz lafı eveleyip gevelemiş sonuca bile ulaşamayan bir yorum göndermiş. O kadar uzun yazmış ki ne demek istedi, sonuç ne şimdi yani diye düşündük o derece. Kredine yazık olmasın ama sen bilirsin.

Bana tam boyle soylemedi. 3 hafta icinde bir davranısından dolayı rahatsız olacagımı ve iletisimi kesecegimi, mesaj ve aramalarına donus yapmayacagımı soyledi. Gercekten de bir davranısından dolayı bunları yaptım, tam tartısma olmadı zaten tartısma olacak demedi, sen kızıp alınacaksın ve cevap vermeyeceksin dedi faldan 2 hafta sonra oyle oldu hatta olunca aklıma geldi boyle soyledigi. Ben boyle davrandıktan sonra, Haziran ikinci hafta’dan sınra da onun bazı soyleyecekleri olacak ve sasıracaksın, daha fazla iletisimsiz kalamayacaksın konusmaya ve gorusmeye devam edeceksin hatta senin hayatında olacak bu kisi en az 2-3 sene dedi, yani bir iliski zaten olamaz istemiyorum da ama olacak da demedi, kusluk kalkacak, soyleyeceklerine sasıracaksın ve hayatında olmaya devam edecek dedi. Aslınca cok aynı yorum sayılmaz senin falına, paralellikler var davranıslarına sasırma konusunda.

Haziran sonu karar verir temmuz baş ilişkiniz başlar dedi.mümkün değil.konu kapanalı çok oluyor sizede paralel söylmiş sanırım
Bana çok uzak vade verdi. Yaz sonu sonbahar başı dedi. Onlarca hatta yüzlerce falcının dediğini çıkmadı zaten ama Serkan I ben samimi bulduğum için, fiyat artışı vs konusunda falları çıksın isterim emek verdiğine inanmak istiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…