Ara vermistir belki. Ne zamandır ulasılamıyor biliyor musun?Elif hanıma ulaşılamıyor telefonu kapalı
Patlayabilir dedigimiz Serkan Batı Kılıc’ın falı. İlk kısmı bildi demistim ama S Sirine_4553 ’e de benzer yorum yapmıs.Kim buuuu
Haziran sonu karar verir temmuz baş ilişkiniz başlar dedi.mümkün değil.konu kapanalı çok oluyor sizede paralel söylmiş sanırımCok ilginc demek ki farklı bir kac yorumu var herkese onu yapıyor. Tabi bazılarımızın aynı seyler de olabilir ama bana da patlayacak gibi geliyor. Zaten Haziran ve Temmuz icin olacak dedigi seyler mumkun degil, bu soyledigi de patlar. Ki o kisiyle zaten bizim bir sey olmaz bu saatten sonra, sırf genel bakmıyorlar diye mecburen birini soruyoruz. Artık online fal baktırmayı dusunmuyorum, bir kac kisi daha telefondan Elif’i begenirse ondan genel bir yorum almayı dusunuyorum sadece.
Ya galiba bana daHaziran sonu karar verir temmuz baş ilişkiniz başlar dedi.mümkün değil.konu kapanalı çok oluyor sizede paralel söylmiş sanırım
Olabilir dün birisi tatile gidecekti sanırım yazmıştı bana mesajla. Bir kaç gündür ulaşamıyorum ben. Mesajım hala iletilmemiş hala kapalıdır diye düşünüyorum o sebeple.Ara vermistir belki. Ne zamandır ulasılamıyor biliyor musun?
Ayarlardan okundu bilgisini kapat işte. Kimin durumuna baktığın görülmez. Ama sen de sana bakanları göremezsin. Ben kapatıp durumuna bakıyodum sonra açıyordum. O çabaya bile değmezmiş.O nerden kapanıyor, çok cahilim :)
Ben baktırdım eskiyle süper gelecek kurdu :) Arkadaşlar imkansız. Şimdiye kadar o inadını kıramıyordu artık kırsa bile ben arkamı dönüyorumKıız sen bana bir ara Işıl Parla ' yı sormuştun, baktırdın mı ona ?
Elif de sana eskiyle iliski gormustu degil mi?Ben baktırdım eskiyle süper gelecek kurdu :) Arkadaşlar imkansız. Şimdiye kadar o inadını kıramıyordu artık kırsa bile ben arkamı dönüyorum
Ben baktırdım eskiyle süper gelecek kurdu :) Arkadaşlar imkansız. Şimdiye kadar o inadını kıramıyordu artık kırsa bile ben arkamı dönüyorum
size de mi aynı yorum yapıldı .hayır bordo bereliler gibi saldırıya geçiyoruz yakalamak için .detaylandırır mısınız?Ya galiba bana daben de patlar diye düşünüyorum
Baktırmadım canım , hiç bir seveni yoktu kimse yorum yazmadı BurdanKıız sen bana bir ara Işıl Parla ' yı sormuştun, baktırdın mı ona ?
Baktırma kuzenim baktırdı 100 krediyken baktırdı, çok uzun bakıyor ama inanılmaz lafı eveleyip gevelemiş sonuca bile ulaşamayan bir yorum göndermiş. O kadar uzun yazmış ki ne demek istedi, sonuç ne şimdi yani diye düşündük o derece. Kredine yazık olmasın ama sen bilirsin.
Ayy bana da ...Haziran sonu karar verir temmuz baş ilişkiniz başlar dedi.mümkün değil.konu kapanalı çok oluyor sizede paralel söylmiş sanırım
bende umutlu umutlu bekliyordumAyy bana da ...
Ama bana şey de dedi , temmuzda yine kopacaksınızbende umutlu umutlu bekliyordum
Bana tam boyle soylemedi. 3 hafta icinde bir davranısından dolayı rahatsız olacagımı ve iletisimi kesecegimi, mesaj ve aramalarına donus yapmayacagımı soyledi. Gercekten de bir davranısından dolayı bunları yaptım, tam tartısma olmadı zaten tartısma olacak demedi, sen kızıp alınacaksın ve cevap vermeyeceksin dedi faldan 2 hafta sonra oyle oldu hatta olunca aklıma geldi boyle soyledigi. Ben boyle davrandıktan sonra, Haziran ikinci hafta’dan sınra da onun bazı soyleyecekleri olacak ve sasıracaksın, daha fazla iletisimsiz kalamayacaksın konusmaya ve gorusmeye devam edeceksin hatta senin hayatında olacak bu kisi en az 2-3 sene dedi, yani bir iliski zaten olamaz istemiyorum da ama olacak da demedi, kusluk kalkacak, soyleyeceklerine sasıracaksın ve hayatında olmaya devam edecek dedi. Aslınca cok aynı yorum sayılmaz senin falına, paralellikler var davranıslarına sasırma konusunda.size de mi aynı yorum yapıldı .hayır bordo bereliler gibi saldırıya geçiyoruz yakalamak için .detaylandırır mısınız?
bana söyledikleri kaderimde ki kişinin bu olduğu diğer kişilerle olmayacağını bu beyfendinin emin olmadan adım atmadığını haziran sonu hemen ilişkinin başlamayacağını ama temmuz ayında netlik kazanıp tam anlamı ile ağustos ikinci yarısı eylülde rahat bir nefes alacağımı söylemiş
lütfen aynı şeyleri sizlere de söylemiş olmasın
Aynen fala ihtiyacı yok bence onlarınValla helal olsun o zaman 1 saniyede fal gönderebilen bu hızla bu hayatta her şeyi başarır
Bana çok uzak vade verdi. Yaz sonu sonbahar başı dedi. Onlarca hatta yüzlerce falcının dediğini çıkmadı zaten ama Serkan I ben samimi bulduğum için, fiyat artışı vs konusunda falları çıksın isterim emek verdiğine inanmak istiyorum çünküHaziran sonu karar verir temmuz baş ilişkiniz başlar dedi.mümkün değil.konu kapanalı çok oluyor sizede paralel söylmiş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?