- 2 Temmuz 2019
- 332
- 336
- 23
Ahahahahah biri ben, teşekkür ederim canımAynen fala ihtiyacı yok bence onların
Ahahaha ya bende Serkan I zor yakalamış biri olarak içim dolu yani bu konudaAhahahahah biri ben, teşekkür ederim canım
Ahahaha ya bende Serkan I zor yakalamış biri olarak içim dolu yani bu konuda
Ahahahahahaha serkanı l.a ya kaptıracagım sanırım ... Serkana sinirliyim..... L.a bu cesareti bulup nasıl o yorumu yaptı
Bu kızı delirtmeyin aaaAhahahahahaha serkanı l.a ya kaptıracagım sanırım ... Serkana sinirliyim..... L.a bu cesareti bulup nasıl o yorumu yaptı
lizyacım çok teşekkür ederim ben paralel mi acaba diye düşündüm farklı imiş çok fazla fal gönderdim çünkü teşekkür ederimBana tam boyle soylemedi. 3 hafta icinde bir davranısından dolayı rahatsız olacagımı ve iletisimi kesecegimi, mesaj ve aramalarına donus yapmayacagımı soyledi. Gercekten de bir davranısından dolayı bunları yaptım, tam tartısma olmadı zaten tartısma olacak demedi, sen kızıp alınacaksın ve cevap vermeyeceksin dedi faldan 2 hafta sonra oyle oldu hatta olunca aklıma geldi boyle soyledigi. Ben boyle davrandıktan sonra, Haziran ikinci hafta’dan sınra da onun bazı soyleyecekleri olacak ve sasıracaksın, daha fazla iletisimsiz kalamayacaksın konusmaya ve gorusmeye devam edeceksin hatta senin hayatında olacak bu kisi en az 2-3 sene dedi, yani bir iliski zaten olamaz istemiyorum da ama olacak da demedi, kusluk kalkacak, soyleyeceklerine sasıracaksın ve hayatında olmaya devam edecek dedi. Aslınca cok aynı yorum sayılmaz senin falına, paralellikler var davranıslarına sasırma konusunda.
L.a burdaysan çık karşımaBu kızı delirtmeyin aaaL.A bir daha olmasinn
Ruh halimiz
Kredisi düşük diye bakıyordumnejan beni dövüp Fırlatmıştı hic bir dediği de çıkmadı
Ay baktırma . Olumsuz konuştu bana epey. Zaten ben olumsuz severim gelmicek bir daha yoluna bak bitirmis seni kafasında dedi. Vay be gerçekleri söyledi dedim 5 Yıldız verdim İki gün sonra barıştıkKredisi düşük diye bakıyordumbu falcılar neden falciyim diye dolanıyorlar ki. Bize bir kahin lazım.
BeeeenSerap emindaga baktiran var mı ?
Ben geçen sene 49 kredi iken baktirmisim, durugörü, katina falan. Tuhaf şekilde cıkmış dedikleri. Aşkta olumsuz , kariyer de olumlu konuşmuş. Şimdi uçmuş kredisi. Bir daha gidilmez demistim. Dedikleri sana çıkmadıysa kendini bozmuşBeeeen
kredisi 350 yken mi ne baktırdım, 5 ay olmustur
Nasıl pembeci nasıl pembeci
Onermem
Dediği hiç bisey de olmadı
Hahahaajaaa ya bu yorum harikaAy baktırma . Olumsuz konuştu bana epey. Zaten ben olumsuz severim gelmicek bir daha yoluna bak bitirmis seni kafasında dedi. Vay be gerçekleri söyledi dedim 5 Yıldız verdim İki gün sonra barıştık
Falın çıkarsa atarsin serkanaBugün dedim kredim de var fal mı baktırsam dedim. Binnaz a girdim. Dolandım dolandım dolandım 1 gram içimden gelmedi geri vazgeçtim. Kredilerimi satsam mi acaba
Valla ben onları da bıraktım sanırım vazgeçtim. Mood; bu sene de geleceğin yok seniiiiin, ben kendime yeni bi yar bulayııımmmmmFalın çıkarsa atarsin serkanayoutube tarot videoları ile eğleniyorum ben
Amaan heramoracim, bu sene de bekar gezeliiimValla ben onları da bıraktım sanırım vazgeçtim. Mood; bu sene de geleceğin yok seniiiiin, ben kendime yeni bi yar bulayııımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?