Binnaz Abla

lizyacım çok teşekkür ederim ben paralel mi acaba diye düşündüm farklı imiş çok fazla fal gönderdim çünkü teşekkür ederim

Kredisi düşük diye bakıyordum bu falcılar neden falciyim diye dolanıyorlar ki. Bize bir kahin lazım.
Ay baktırma . Olumsuz konuştu bana epey. Zaten ben olumsuz severim gelmicek bir daha yoluna bak bitirmis seni kafasında dedi. Vay be gerçekleri söyledi dedim 5 Yıldız verdim İki gün sonra barıştık

Beeeen

kredisi 350 yken mi ne baktırdım, 5 ay olmustur
Nasıl pembeci nasıl pembeci
Onermem
Dediği hiç bisey de olmadı
Ben geçen sene 49 kredi iken baktirmisim, durugörü, katina falan. Tuhaf şekilde cıkmış dedikleri. Aşkta olumsuz , kariyer de olumlu konuşmuş. Şimdi uçmuş kredisi. Bir daha gidilmez demistim. Dedikleri sana çıkmadıysa kendini bozmuş ya da bana salladı tuttu

Ay baktırma . Olumsuz konuştu bana epey. Zaten ben olumsuz severim gelmicek bir daha yoluna bak bitirmis seni kafasında dedi. Vay be gerçekleri söyledi dedim 5 Yıldız verdim İki gün sonra barıştık
Hahahaajaaa ya bu yorum harika belki bize de bi kere seni bitirmiş deseler bizimkiler de dönecek

Bugün dedim kredim de var fal mı baktırsam dedim. Binnaz a girdim. Dolandım dolandım dolandım 1 gram içimden gelmedi geri vazgeçtim. Kredilerimi satsam mi acaba
Falın çıkarsa atarsin serkana youtube tarot videoları ile eğleniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…