Binnaz Abla

Kızlar yapmayın çok günah paranıza vaktinize yazık yapmayın

önce güldüm baya ama sonra çok üzüldüm ya yapmayın nolur.

Bizim günahımız fal acaba sizin günahlarınız ne?Yazın günahlarınızı bize size önce gülüp sonra üzülelim.

canim ben dideme baktirdim berbatdi. yorumun ilk kismi olumlu ikinci kismi olumsuz ücünkü bölüm ise alakasiz soru cevap bölümüne gelince ise sen yanlis anladin diye baslamis pembe tablo cizmis yorumunda söylediklerinin tam tersi.
arkadasim baktirdi izkardesim baktirdi ve yorumuna söyle basliyor : canim kartlri secerken yogunlasamadigini hissettim o nedenle
kendim kartlari sectim. hatta bi kiza dha böyle söylemis yorumlarda yaziyor: evet canim kartlari secememistim vs yazmis iyide herkezmi secerken yanlis seciyor?

ben hic begenmedim..

Nesibe is ile ilgili gelisme olucak süpriz bir teklif olcak diyordu 25 ocakta ..tarih cok yakin ve sanki patliycak gibi .hic ihtimal vermiyorum

merhaba
falalemde puanım vardı aslızadeye dün bakrırdım kahvefalıydı fenadeğildi durum analiziiyiydi denenebilinir kahvesi

Evett dun baktirdim ben bu aksamda gelir sen falini at

Siz saraylihanim i cidden begendiniz mi kizlar? bana o kadar cicek bocuk bir yorum yapmisti ki anlatamam, hem bu herif gelecek, hem baskasi olacak, guya ben 2 erkek arasinda kalacakmisim Bana dediklerinin cikacagini hic sanmiyorum.

Siz saraylihanim i cidden begendiniz mi kizlar? bana o kadar cicek bocuk bir yorum yapmisti ki anlatamam, hem bu herif gelecek, hem baskasi olacak, guya ben 2 erkek arasinda kalacakmisim Bana dediklerinin cikacagini hic sanmiyorum.

canım ben hiç baktıramadım ki..ama beğeneni çok o yüzden kaç zamandır merak ediyorum.. bu konuda Marple daha iyi bilir.. Marplecim sence nasıl? durum - gelecek?

canım ben hiç baktıramadım ki..ama beğeneni çok o yüzden kaç zamandır merak ediyorum.. bu konuda Marple daha iyi bilir.. Marplecim sence nasıl? durum - gelecek?

Ayyyyyyy bilemedim, burda en b.k durumda olan benim, ama buna ragmen en pembe tablolar nedense bana geliyor Pembe tablocu olmayanlar bile bana pembe tablo yapti iyi mi , nedir bu anlamadim, paramla kafa buldular benimle

merhabalarrr kizlar kac gundur giremedim ozledim valla, fal durumlari nasil? yeniler konusulmus kimler begenildi? fal alemde jülide sezer diye biri gelmis o kafami kurcaliyor su an merakima yenilip baktirabilirim :44::44:

Ayyyyyyy bilemedim, burda en b.k durumda olan benim, ama buna ragmen en pembe tablolar nedense bana geliyor Pembe tablocu olmayanlar bile bana pembe tablo yapti iyi mi , nedir bu anlamadim, paramla kafa buldular benimle

Cherry sen Taha ya baktırmışmıydın?Pembe tablodan şikâyet edince o geldi aklıma.Bu konuda hiç taviz vermez adım gibi eminim gerçek neyse onu söyler.

merhabalarrr kizlar kac gundur giremedim ozledim valla, fal durumlari nasil? yeniler konusulmus kimler begenildi? fal alemde jülide sezer diye biri gelmis o kafami kurcaliyor su an merakima yenilip baktirabilirim :44::44:

Ben ona astro baktirmak istiyorum, bugun tarot ve katinada online di, astroda olmadi

Cherry sen Taha ya baktırmışmıydın?Pembe tablodan şikâyet edince o geldi aklıma.Bu konuda hiç taviz vermez adım gibi eminim gerçek neyse onu söyler.

Vallahi ona ve Ilkay a baktircam, ama param olunca Gelecek hafta Yigit yapip duruluyorum, Burak beni kesmedi.

Vallahi ona ve Ilkay a baktircam, ama param olunca Gelecek hafta Yigit yapip duruluyorum, Burak beni kesmedi.

Cherry, bana olumsuz diyenler: Taha (olmaz, bırak gitsin, üzer) , Barış (olur ama seni üzer, ateşe yürüme) , İlkay (olmaz, gönül eğlendiriyo), Galen (olmaz, gönül eğlendiriyo), Ugga (olmaz, sen daha iyilerine layıksın), Venusamber (venus şunu yaparsan böyle yapıcak yapmasan şu olur şeklinde)

olumlu diyenleri saymayayım burda 1 sayfa tutar ve nedense ben olumsuzcuları daha sevdim

Taha ya ve Yiğit e baktır canım.Ama Taha ya mutlaka tarot at.Kahvede uzun vadeyi göremiyor.İlkay' a bence gerek yok.Yinede sen bilirsin.

Taha ya ve Yiğit e baktır canım.Ama Taha ya mutlaka tarot at.Kahvede uzun vadeyi göremiyor.İlkay' a bence gerek yok.Yinede sen bilirsin.

benim arkadasim tahaya tarot baktirdi adam sahane bakmis.. en cok konusan isimler bile pembe tablo cizmis patladii fallari ama taha
acik ve net yazmis hic söyle yaparsan söyle olur demedi. O gün bugündür hep tahaya baktirir.
arkadasim 2 kez tarot baktirdi buna taha sinirlendi ben acik acik sana yaziyorum sen hala bu adamin pesindesin diye bu adam icin bana tarot atma birdaha yazmis . cokta hakliydi cünkü arkadasimin sevgilisi gercekten kisiliksiz biriydi
ve evet TAHAnin dedikleri aynen oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…