Kızlar yapmayın çok günah paranıza vaktinize yazık yapmayın
önce güldüm baya ama sonra çok üzüldüm ya yapmayın nolur.
Paraya gercekten yazik, psikolojimize daha da yazik bence.
Neyse, kizlar ben Melis Durkan i begenmistim, baktiran var mi? Falsepetindeki diger hatunlar Didem Ozturk ve Duru Senturk e baktiran var mi?
Falalem de bugunlerde Asli Zade diye birini goruyorum, denesek mi?
numarasini banada yollayabilirmisiniz cnm?Canım yazdım telini fiyatıda sormuşsun 50 tl.
numarasini banada yollayabilirmisiniz cnm?
numarasini banada yollayabilirmisiniz cnm?
Paraya gercekten yazik, psikolojimize daha da yazik bence.
Neyse, kizlar ben Melis Durkan i begenmistim, baktiran var mi? Falsepetindeki diger hatunlar Didem Ozturk ve Duru Senturk e baktiran var mi?
Falalem de bugunlerde Asli Zade diye birini goruyorum, denesek mi?
yaaa saraylı gelmiş-gitmişşş kaçırdımm :2:
Evett dun baktirdim ben bu aksamda gelir sen falini at
Evett dun baktirdim ben bu aksamda gelir sen falini at
Siz saraylihanim i cidden begendiniz mi kizlar? bana o kadar cicek bocuk bir yorum yapmisti ki anlatamam, hem bu herif gelecek, hem baskasi olacak, guya ben 2 erkek arasinda kalacakmisimBana dediklerinin cikacagini hic sanmiyorum.
canım ben hiç baktıramadım ki..ama beğeneni çok o yüzden kaç zamandır merak ediyorum.. bu konuda Marple daha iyi bilir.. Marplecim sence nasıl? durum - gelecek?
Ayyyyyyy bilemedim, burda en b.k durumda olan benim, ama buna ragmen en pembe tablolar nedense bana geliyorPembe tablocu olmayanlar bile bana pembe tablo yapti iyi mi , nedir bu anlamadim, paramla kafa buldular benimle
merhabalarrr kizlar kac gundur giremedim ozledim valla, fal durumlari nasil? yeniler konusulmus kimler begenildi? fal alemde jülide sezer diye biri gelmis o kafami kurcaliyor su an merakima yenilip baktirabilirim :44::44:
Ben ona astro baktirmak istiyorum, bugun tarot ve katinada online di, astroda olmadi
Cherry sen Taha ya baktırmışmıydın?Pembe tablodan şikâyet edince o geldi aklıma.Bu konuda hiç taviz vermez adım gibi eminim gerçek neyse onu söyler.
Vallahi ona ve Ilkay a baktircam, ama param oluncaGelecek hafta Yigit yapip duruluyorum, Burak beni kesmedi.
Vallahi ona ve Ilkay a baktircam, ama param oluncaGelecek hafta Yigit yapip duruluyorum, Burak beni kesmedi.
Taha ya ve Yiğit e baktır canım.Ama Taha ya mutlaka tarot at.Kahvede uzun vadeyi göremiyor.İlkay' a bence gerek yok.Yinede sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?