Ay valla ben de unuttum inşallah hatırlamam çok iyiiym nazar değmesin, şeytan görsün yüzünü aklıma gelmiyor artık belki geçen hafta daha yeniydi ondan öyleydim şimdi çok şükür umrumda bile değil diyip inş gidip ağlamam daAmaan heramoracim, bu sene de bekar gezeliiim
MaşallaaahAy valla ben de unuttum inşallah hatırlamam çok iyiiym nazar değmesin, şeytan görsün yüzünü aklıma gelmiyor artık belki geçen hafta daha yeniydi ondan öyleydim şimdi çok şükür umrumda bile değil diyip inş gidip ağlamam da
Maşallaaahzaman zaman duygusal çöküşler yaşıyor insan. O da normal ya. Önemli olan fal bataklığına düşmemek
Ben de kendime geldim diyebilirim. Sizi seviyoreeŞunu da belirtmek isterim hepinizin eli var düzelmemde çünkü kafam dağıldı burada destek oldunuz vs vs neyse duygusal konusma yapmak istemiyorum ama teşekkür ederim ♥ fal konusunda ise söylememe gerek yok Serkan sayesinde toparladım. Yani döner mi yazar mı niyeyse sanmıyorum açıkçası umrumda değil
burayı anonim olarak okumaya devam ediyordur ama eminimDeniz sonay hala devam, iskambile başlamış şimdi de..
Hepsi okuyordur bence ..burayı anonim olarak okumaya devam ediyordur ama eminim
evet "çok profesyonel" olduğunu iddia edenler de dahil... bazılarımıza da sinir oluyorlardırHepsi okuyordur bence ..
Kredisini azaltmış bi de deniz giden olmayınca bizdenburayı anonim olarak okumaya devam ediyordur ama eminim
kızlar hep diyorum bu platform şaka değil ciddi anlamda her şeyi belirleyebiliyor burada konuşulanlar...Kredisini azaltmış bi de deniz giden olmayınca bizden
Aman kızlar gelin ben bakayım o zaman daMaşallaaahzaman zaman duygusal çöküşler yaşıyor insan. O da normal ya. Önemli olan fal bataklığına düşmemek
HahahahaAman kızlar gelin ben bakayım o zaman dageçmişte çok üzülmüşsün,hayatında yeni bir dönem başlasın istiyorsun. Eski sevgilin seni çok kırmış hatalarını yavaş yavaş farkına varmış değerini anlamış. Çok emek vermişsin sen zamanla hepsini görmüş. Geri gelecek bu kişi sana. Ama sen istersen devam edersin. İki vakte kadar yeni birini de görüyorum.. evet baktirdigim 25 falın ortalamasını alınca bu çıkıyor
Senin icin şimdi bir daha okudum , yokBen geçen sene 49 kredi iken baktirmisim, durugörü, katina falan. Tuhaf şekilde cıkmış dedikleri. Aşkta olumsuz , kariyer de olumlu konuşmuş. Şimdi uçmuş kredisi. Bir daha gidilmez demistim. Dedikleri sana çıkmadıysa kendini bozmuşya da bana salladı tuttu
Hahahaajaaa ya bu yorum harikabelki bize de bi kere seni bitirmiş deseler bizimkiler de dönecek
Senin icin şimdi bir daha okudum , yoken geç Haziran sonunda birliktesiniz demiş biz hala ayrıızzzz:))
Hayatta başarılı olduğunuz nedir ?kızlar hep diyorum bu platform şaka değil ciddi anlamda her şeyi belirleyebiliyor burada konuşulanlar...
Kesinlikle 2Hahahahaçok teşekkür ederim falcı hanım. 2 vakte döner değil mi
2 asır evet evet. Bildiniz falcı hanım. On numara beş yıldız. Yine geleceğim, ağzınıza sağlıkKesinlikle 2İki gün,iki hafta,iki ay, ayın ikisi, iki yıl bilemedin iki asır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?