Binnaz Abla

Amaan heramoracim, bu sene de bekar gezeliiim
Ay valla ben de unuttum inşallah hatırlamam çok iyiiym nazar değmesin, şeytan görsün yüzünü aklıma gelmiyor artık belki geçen hafta daha yeniydi ondan öyleydim şimdi çok şükür umrumda bile değil diyip inş gidip ağlamam da

Maşallaaah zaman zaman duygusal çöküşler yaşıyor insan. O da normal ya. Önemli olan fal bataklığına düşmemek

Maşallaaah zaman zaman duygusal çöküşler yaşıyor insan. O da normal ya. Önemli olan fal bataklığına düşmemek

Şunu da belirtmek isterim hepinizin eli var düzelmemde çünkü kafam dağıldı burada destek oldunuz vs vs neyse duygusal konusma yapmak istemiyorum ama teşekkür ederim fal konusunda ise söylememe gerek yok Serkan sayesinde toparladım. Yani döner mi yazar mı niyeyse sanmıyorum açıkçası umrumda değil

Ben de kendime geldim diyebilirim. Sizi seviyoree bundan sonrasına bakacağız umarimm. Serkanin dedikleri de çıksa mükemmel olacakk

Hem burayı takip eden arkadaşlar için hem anonim okuyanlar için birkaç şey yazacağım, 6 ayı youtube üzerinden bulduğum, 1.5 senesi de online siteler aracılığıyla baktırdığım olmak üzere 2 senedir fal baktırıyorum. Buraya "bırakın bu işleri boş işler paranıza acıyın" gibi klasik şeyler yazmayacağım zira hepimiz biliyoruz gerçekleri zaten. Ama fala inanıyoruz ki buradayız/ burayı okuyoruz. şunu söyleyebilirim ki özellikle online sitelerde bakanların yüzde 80 i hayal taciri, fasa fiso. kredisi ne olursa olsun. profesyonel falcı burayı okusa da burada yazılanları kafasında büyütüp cevap vereyim yok işte üyelik alayım olaylarına girmez. Biz müşteriyiz. Tabiki burada eleştiri yapıyoruz. Beğenmeyen falcı burayı okumasın. Ve hala fal baktıran arkadaşlar buradaki analizleri de dikkate alın. Kredisi yüksek olanlara direk gidip damlamayın. Klasik "paranıza yazık" diyorum. hayallerinize yazık. üzülen siz oluyorsunuz. Ayda bir gidin. onda da içinize sinene, vadesi size daha çok çıkana gidin. Her gittiğinizde aynı şeyleri duyduğunuza değil.

Aman kızlar gelin ben bakayım o zaman da geçmişte çok üzülmüşsün,hayatında yeni bir dönem başlasın istiyorsun. Eski sevgilin seni çok kırmış hatalarını yavaş yavaş farkına varmış değerini anlamış. Çok emek vermişsin sen zamanla hepsini görmüş. Geri gelecek bu kişi sana. Ama sen istersen devam edersin. İki vakte kadar yeni birini de görüyorum.. evet baktirdigim 25 falın ortalamasını alınca bu çıkıyor

Hahahaha çok teşekkür ederim falcı hanım. 2 vakte döner değil mi

Senin icin şimdi bir daha okudum , yok en geç Haziran sonunda birliktesiniz demiş biz hala ayrıızzzz:))

Ayy modum çok düşük.. Hem çok fal baktırasım var hemde yok. Benimki gene sessiz bu sessizlik olunca ben kafada kurup duruyorum böyle deliresim geliyo nefret ediyorum bu huyumdan da ondan kopamamaktan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…