Oooff bebeğim kıyamam saana benim geçen hafta olan halim tam delirmelik...boşver gitsin diyeceğim ama olmayacak gece falsız bitmiyor böyle anlardaAyy modum çok düşük.. Hem çok fal baktırasım var hemde yok. Benimki gene sessiz bu sessizlik olunca ben kafada kurup duruyorum böyle deliresim geliyo nefret ediyorum bu huyumdan da ondan kopamamaktan da
Doğa lazım bana senin serkan gibi oldum ama:)) yani o beni ancak tatmin eder ama bildirimi açtım yok hiçOooff bebeğim kıyamam saana benim geçen hafta olan halim tam delirmelik...boşver gitsin diyeceğim ama olmayacak gece falsız bitmiyor böyle anlarda
Ayy doğa kim ben bilmiiyorum hiç baktırmadım. Sisteme sor söyleyin gelsin acil d vitamini lazım deDoğa lazım bana senin serkan gibi oldum ama:)) yani o beni ancak tatmin eder ama bildirimi açtım yok hiç
Ben serkana tripliyim.... L.a ona ilanı aşklı yorum yaptıgı için ..... Uzun süre gitmeyeceğim görür oDoğa lazım bana senin serkan gibi oldum ama:)) yani o beni ancak tatmin eder ama bildirimi açtım yok hiç
ahahaha deli kız:)) Doğa katina bakıyo binnazda ama 200 tl kuzucum pahalı o yüzden git diyemem:) bende en çok çıkan o valla o yüzden doğanın yeri ayrıAyy doğa kim ben bilmiiyorum hiç baktırmadım. Sisteme sor söyleyin gelsin acil d vitamini lazım de
Ayyy pahalı evet şu an fal şeyimi durdurdum çünkü bir soğudum şahıstan unuttum sayılır ondan sanırım inşallah böyle devam eder ama durum değişirse doğaya gideceğim indirimden kredi alırssm sadece serkancım için alıyorum kredi ona da bakarım artık duruma göre. Sen sakin kal kuzum derin derin nefes al hatta uyu sabaha müthiş uyanahahaha deli kız:)) Doğa katina bakıyo binnazda ama 200 tl kuzucum pahalı o yüzden git diyemem:) bende en çok çıkan o valla o yüzden doğanın yeri ayrı
Aha yazdı vallaAyyy pahalı evet şu an fal şeyimi durdurdum çünkü bir soğudum şahıstan unuttum sayılır ondan sanırım inşallah böyle devam eder ama durum değişirse doğaya gideceğim indirimden kredi alırssm sadece serkancım için alıyorum kredi ona da bakarım artık duruma göre. Sen sakin kal kuzum derin derin nefes al hatta uyu sabaha müthiş uyan ♥
Ahahahahaha ohaaaa yuppi nasıl enerjidir resmen hissetti adamAha yazdı valla
HarikaaaaAha yazdı valla
boş beleş yazma kızlar ama modum yükselmedi de en azından bi işler mi karıştırıyo olmuştum onda rahatladımAhahahahaha ohaaaa yuppi nasıl enerjidir resmen hissetti adam
sağğol kuzucum ama öyle saçma yazma işte olsun tabi sessizlikten aklımı kurcalamasından kafamda kurmamdan iyi:) (ne yazdım ama:))Harikaaaa
Aşkkm bunu bulamayanlar var lütfenboş beleş yazma kızlar ama modum yükselmedi de en azından bi işler mi karıştırıyo olmuştum onda rahatladım
Ben de baktirdim bugün.Yaa kızlar bir şey sorabilir miyim? Serkan Batu nun falları kesin çıktı diyen var mı? Nasıl oldu bilmiyorum ana bugün şansına yakaladıman ve geçmiş çok çok iyi. Yani çok şaşırtıcı şeyler bildi. Gelecek için zamanları falan tutuyor mu?
hahah tamam tamam sustumAşkkm bunu bulamayanlar var lütfen
Ahahahah bana da öyle dedihadi bakalımyalnız 3 hafta olayını bana da söyledi tam gelişmeler Ağustos dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?