Binnaz Abla

Ayy modum çok düşük.. Hem çok fal baktırasım var hemde yok. Benimki gene sessiz bu sessizlik olunca ben kafada kurup duruyorum böyle deliresim geliyo nefret ediyorum bu huyumdan da ondan kopamamaktan da
Oooff bebeğim kıyamam saana benim geçen hafta olan halim tam delirmelik...boşver gitsin diyeceğim ama olmayacak gece falsız bitmiyor böyle anlarda

Oooff bebeğim kıyamam saana benim geçen hafta olan halim tam delirmelik...boşver gitsin diyeceğim ama olmayacak gece falsız bitmiyor böyle anlarda
Doğa lazım bana senin serkan gibi oldum ama:)) yani o beni ancak tatmin eder ama bildirimi açtım yok hiç

arkadaslar, seneler sonra cikan fallar var ama seneler sonra.. baktirdigim kisiler hakkinda hic bir fal cikmadi ... sadece bazilari gelecekte olusacak baska seyleri bildi.. hissedebiliyorlar ama bilmiyorlar.
takilip kalmayin bir kisiye, önünüze bakin, kendinizi daha cok sevin, önce kendinizi sevin.. hersey degisiyor siz degisince .. kendinizi kaybetmeyin karsi tarafi severken ..
giden yüzde 99 geri gelmiyor bunu da iyi bilin.. ben bitirince bitiyor mesela, neden geri döneyim ki? sogumussam sogumusumdur, bu erkekler icin de gecerli..
sevgilerimle..

Ayy doğa kim ben bilmiiyorum hiç baktırmadım. Sisteme sor söyleyin gelsin acil d vitamini lazım de
ahahaha deli kız:)) Doğa katina bakıyo binnazda ama 200 tl kuzucum pahalı o yüzden git diyemem:) bende en çok çıkan o valla o yüzden doğanın yeri ayrı

ahahaha deli kız:)) Doğa katina bakıyo binnazda ama 200 tl kuzucum pahalı o yüzden git diyemem:) bende en çok çıkan o valla o yüzden doğanın yeri ayrı
Ayyy pahalı evet şu an fal şeyimi durdurdum çünkü bir soğudum şahıstan unuttum sayılır ondan sanırım inşallah böyle devam eder ama durum değişirse doğaya gideceğim indirimden kredi alırssm sadece serkancım için alıyorum kredi ona da bakarım artık duruma göre. Sen sakin kal kuzum derin derin nefes al hatta uyu sabaha müthiş uyan

Aha yazdı valla

Ben de baktirdim bugün. saçma diyebileceğim tek bir sey demedi.. umarım çıkar. 3 hafta dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…