Ne oluyoooooAhahahah bana da öyle dedi
Tabi farklı siz benim serkancıgımı ne sandınız yedirmem aslaSakin olun champs .. Fallar farkliymis
Lütfen Serkan a bari güvenelim ya kimimiz kaldıSakin olun champs .. Fallar farkliymis
Evet ama şimdi instagram daBu telwe Çingenenin olduğu yer mi
Of yeter ya üzülüyorum böyleAhahahah bana da öyle dedi
Yok yok merak etme, farkliymissOf yeter ya üzülüyorum böyle
Kim instagramdaaaaEvet ama şimdi instagram da
Gerçekten tek Serkan kaldı ..Lütfen Serkan a bari güvenelim ya kimimiz kaldı
İyi bariYok yok merak etme, farkliymiss
Umarım dedikleri çıkarGerçekten tek Serkan kaldı ..
KlothoyağmurKim instagramdaaaa
Benim cok az kaldı haber etcem Haziran sonu gelişme olmalıUmarım dedikleri çıkar
Insallah güzel haberler verirsin❣Benim cok az kaldı haber etcem Haziran sonu gelişme olmalı
Ayyy insllahInsallah güzel haberler verirsin❣
Yaaa Serkan ne demişti size?? Ben dinlemiştim ama unuttum tabiAha yazdı valla
hahahaha, bana ilk çıkan kısmı haziranın ilk haftası gerileceksin özellikle ayın 10u gibi ama bu gerilme iletişim sorunundan kendi içinde olacak vs demişti. O sırada gerçekten 7/24 mesajlaşıyoduk (benimki kendini aşmıştı). Haftasonundan beri böyle tek kelime cevaplar, hatta cevap yazmamalar böyle geldiler bana nefret ettirdi gene beni herşeyden. Serkana göre haziran ortasından sonra canlanma olacak ama tam istediğim gibi değil. 2'li birebir çatışma görmüyorum dedi ama senin bu içsel huzursuzluğun ara ara tekrarlayacak hatta eylülde tam olarak ancak rahatlarsın dedi. Ben zaten kafada kuran bi tipim dediği doğru yani, eylül kısmını bilmem de.. Sonra iletişim ara ara donuklaşsa da hep bi şekilde sürecek dedi hani 3 gün konuşmazsın 4. gün konuşursun vs gibi.Yaaa Serkan ne demişti size?? Ben dinlemiştim ama unuttum tabi
Serkan ile paralel yani yaşadıkların :) dengesizlik yıpratmaz umarım seni .. mutlu olhahahaha, bana ilk çıkan kısmı haziranın ilk haftası gerileceksin özellikle ayın 10u gibi ama bu gerilme iletişim sorunundan kendi içinde olacak vs demişti. O sırada gerçekten 7/24 mesajlaşıyoduk (benimki kendini aşmıştı). Haftasonundan beri böyle tek kelime cevaplar, hatta cevap yazmamalar böyle geldiler bana nefret ettirdi gene beni herşeyden. Serkana göre haziran ortasından sonra canlanma olacak ama tam istediğim gibi değil. 2'li birebir çatışma görmüyorum dedi ama senin bu içsel huzursuzluğun ara ara tekrarlayacak hatta eylülde tam olarak ancak rahatlarsın dedi. Ben zaten kafada kuran bi tipim dediği doğru yani, eylül kısmını bilmem de.. Sonra iletişim ara ara donuklaşsa da hep bi şekilde sürecek dedi hani 3 gün konuşmazsın 4. gün konuşursun vs gibi.
Biz zaten sevgili tam olmasak da öyle görüşüyoruz hani sevgilimsin lafı geçmedi öyle diyim. Ama ayrılıp barıştık çok uzun bi süre oldu bir sürü şey yaşadık falan filan.. Yani oladabilir dedikleri olmayadabilir, netleşecek artık dedi çünkü
Aynılarını yaşadım nerdeyse ya belirsizlik,dengesizlik o kadar yoruyor ki. Umarım sen pes etmeden aklı başına gelir.hahahaha, bana ilk çıkan kısmı haziranın ilk haftası gerileceksin özellikle ayın 10u gibi ama bu gerilme iletişim sorunundan kendi içinde olacak vs demişti. O sırada gerçekten 7/24 mesajlaşıyoduk (benimki kendini aşmıştı). Haftasonundan beri böyle tek kelime cevaplar, hatta cevap yazmamalar böyle geldiler bana nefret ettirdi gene beni herşeyden. Serkana göre haziran ortasından sonra canlanma olacak ama tam istediğim gibi değil. 2'li birebir çatışma görmüyorum dedi ama senin bu içsel huzursuzluğun ara ara tekrarlayacak hatta eylülde tam olarak ancak rahatlarsın dedi. Ben zaten kafada kuran bi tipim dediği doğru yani, eylül kısmını bilmem de.. Sonra iletişim ara ara donuklaşsa da hep bi şekilde sürecek dedi hani 3 gün konuşmazsın 4. gün konuşursun vs gibi.
Biz zaten sevgili tam olmasak da öyle görüşüyoruz hani sevgilimsin lafı geçmedi öyle diyim. Ama ayrılıp barıştık çok uzun bi süre oldu bir sürü şey yaşadık falan filan.. Yani oladabilir dedikleri olmayadabilir, netleşecek artık dedi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?