Binnaz Abla

Yaaa Serkan ne demişti size?? Ben dinlemiştim ama unuttum tabi
hahahaha, bana ilk çıkan kısmı haziranın ilk haftası gerileceksin özellikle ayın 10u gibi ama bu gerilme iletişim sorunundan kendi içinde olacak vs demişti. O sırada gerçekten 7/24 mesajlaşıyoduk (benimki kendini aşmıştı). Haftasonundan beri böyle tek kelime cevaplar, hatta cevap yazmamalar böyle geldiler bana nefret ettirdi gene beni herşeyden. Serkana göre haziran ortasından sonra canlanma olacak ama tam istediğim gibi değil. 2'li birebir çatışma görmüyorum dedi ama senin bu içsel huzursuzluğun ara ara tekrarlayacak hatta eylülde tam olarak ancak rahatlarsın dedi. Ben zaten kafada kuran bi tipim dediği doğru yani, eylül kısmını bilmem de.. Sonra iletişim ara ara donuklaşsa da hep bi şekilde sürecek dedi hani 3 gün konuşmazsın 4. gün konuşursun vs gibi.
Biz zaten sevgili tam olmasak da öyle görüşüyoruz hani sevgilimsin lafı geçmedi öyle diyim. Ama ayrılıp barıştık çok uzun bi süre oldu bir sürü şey yaşadık falan filan.. Yani oladabilir dedikleri olmayadabilir, netleşecek artık dedi çünkü

Serkan ile paralel yani yaşadıkların :) dengesizlik yıpratmaz umarım seni .. mutlu ol

Aynılarını yaşadım nerdeyse ya belirsizlik,dengesizlik o kadar yoruyor ki. Umarım sen pes etmeden aklı başına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…