Binnaz Abla

Aynılarını yaşadım nerdeyse ya belirsizlik,dengesizlik o kadar yoruyor ki. Umarım sen pes etmeden aklı başına gelir.
Ben zamanında pes etmiştim kesin çizgi çekmiştim de gönül tekrar şans verdim ama belirsizlikten gidiyor durum hala, umarım biter sabrım çok çektiğimi ve daha iyi şeyleri başkasıyla yaşayabileceğimi düşünüyorum bu sıralar.

Ay bu da yeni moda oldu cidden,birşeyler yaşa ama ne olduğu hiçbir zaman belli olmasın...Ilişki sorumluluğu bile adamlara fazla geliyor,düzenli aramak sormak,hesap vermek vs..Sanki ilişki yaşamayacak evlenecekler..Şunu anladım kesinlikle en baştan bunun yolunu kapamak,onları net davranmaya mecbur bırakmak gerekiyor aksi takdirde ipleri onların eline bırakıp netleştirir elbet birgün diye beklersek bunu suistimal ediyorlar,bu muğlaklık işlerine geliyor.Tavrı baştan çok net koymaz ve net değilsen yokumu ona göstermezseniz bu ilişki tipinden çıkamıyorsunuz maalesef.Hiç beklememek lazım bunu yapmak için,birşey ya vardır ya yoktur,ve emin olun erkeklerin bunu anlamak için zamana falan ihtiyaçları yok,gayet en baştan bilirler bir kadını hangi kategoriye koyacaklarını..Duyarız zaten falan kızı kaç sene boyle oyaladı sonra gitti bir anda evlendi vs.Moral bozmak için yazmıyorum inanın ama burada fal baktıranların çoğu ya bundan muzdarip yada eski sevgili yolu gözleyenler,ben eski ilişkimin bu belirsizlik durumuna dönmesinden dolayı netleşmeye zorladım,karşı taraf yan çizincede uzaklaştım ve asla pişman değilim.Benim layığım bu değildi ve kabul etseydim öz saygımı,öz değerimi yitirecektim.Bundan sonrada beni fal baktırma psikolojisine sokacak,net olmayan hiçbir erkeği hayatıma almama kararındayım

Kesinlikle haklısın, sana sonuna kadar katılıyorum. Bende durum biraz farklı gelişti.. Yani evet belirsizlikle flörtle tekrar başladı sorsam belki nerden uyduruyosun yerini bilmiyo musun olur karşı tarafa ama o hissi hissetmek önemli. Ben tam oalrak bunu hissedemiyorum, bide zamanında ayrıldığımız sıra yaşanan başka olaylar var. Ben hep içimde kuran bir kişiliğim her konuda e kötü şeyler de yaşayınca şimdi en ufak bi sessizlikte hemen kötüyü düşünür oldum. Özetle psikolojim bozuldu. Aynı yer çalışıp her gün gördüğüm içinde kopamadım, bide başka şehirden gelip buraya başladım çevrenmde yok gibi bir şey oldu. Resmen kısır döngüye girdim.. Umarım bende netleşerek uzaklaşırım (Amin)

Aynen ya amin bencede..Ya hergun arayıp sormayacak,duzenli zaman ayırıp ilgilenmeyecekse defolsun gitsinler..Sevgi karşılıklıysa zaten bu sadece benim menfaatime yapılan birşey değil,iki tarafında ihtiyacı olur.Ama bir taraf bunu sanki karşısındakine bahşediyor,bunu yaparak bir külfet altına girecek gibi havalara girip bundan kaçınıyorsa burada karşılıklı sevgiye falan ben inanmam..Cepte dursun vs diye net uzaklaşmayıp ama bir zahmetede girmek istemeyen insan psikolojisi..Elbet benide benim onu sevdiğim kadar sevip,benim istememe gerek kalmadan arayıp sorup görmek isteyecek biri vardır dünyanın bir yerinde,zamanımı niçin bu adamla harcayayımki

Evet doğru söylüyorsun.. Benimki benle evlenmek istiyor, ama cesareti yok yani olsa zaten şimdiye olmuştu. Bu nedenle zaten bi yerde toptan bitecek, ya aile zoru ya bana dank edecek. Galiba zamanı gelmedi, oda bir zaman çünkü sırasının gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum artık.

Anladım canım hayırlısı,ben sanki yazdığından sevgili tam olmamışsınız,öyle belirsiz görüşüyorsunuz gibi anlamıştım ama evlilik falan düşünüyorsa öyle değil tabi,hakkımızda en hayırlısı olsun

Ya düşünüyor da tam sevgilim demedim hiç, yani orada bir sıkıntımız var. Bide adamın huyu olarak (ailesinede böyle) mesela 2 gün konuşmasak ona göre normal. Bende artık öyle mesaj atma arama isteği esikisi gibi olmuyor ama konuşmadıkça da süre uzarsa geriliyorum. Aslında sorun yok ama benim kişiliğime göre var, tam anlatamamışım:)

Bence normal olan sensin,bir ilişki varsa veya evlenmeyi düşünüyorsa iki gün iletişimsiz kalmak normal bir durum değil,kim olsa bunu sorun eder canım senin kişiliğinde bir sorun yok bence,adamınki normal değil

Katılıyorum!! Bunun biraz da sebebi ne bence biliyor musunuz. Herşeye anlayış gösteren bir kadın ay ne kadar iyi niyetli olarak asla görünmüyor. Bana ihtiyacı var bu yüzden herşeye ok diyor, demek ki benden başka alternatifi yok.. psikolojisi başlıyor. Buda ben daha iyilerini layık olabilirim düşüncesini uyandırıyor. Resti çeken her kadın “bana ne, senle mi uğraşacağım istesem şimdi daha iyisini bulurum sen bulunmayan hint kumaşı mısın?” Hissiyatı uyandırıyor. Ve dürüst olalım, erkekler İçinde aynısı geçerli. Biraz da bi “ben değerliyim ve bana hakettiğim değeri göstermezsen kapı orda” demek gerekiyor. Tabi dozunda..

Fal krizi kötü bişey. Aldığım indirimli kredilerle yıl sonra elfine attım:) bende genel uzun vadede çıkmıştı o

Kızlar benim gerçekten fal baktırasım yok artık onu farkettim. Krediler de duruyor. Bi kısmını olur ya ihtiyaç olur belki Serkan a giderim Temmuz’da diye saklayacağım. Diğer kısmıyla da falları bana nispeten diğer falcılara göre daha çok çıkan falcıya gideceğim haftaya. İleride hayatıma yeni biri girme ihtimali var. Onunla olursam fal falan baktırmayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…