Süpersin valla o istek yüzünden elfine fal attım bugün:)Kızlar benim gerçekten fal baktırasım yok artık onu farkettim. Krediler de duruyor. Bi kısmını olur ya ihtiyaç olur belki Serkan a giderim Temmuz’da diye saklayacağım. Diğer kısmıyla da falları bana nispeten diğer falcılara göre daha çok çıkan falcıya gideceğim haftaya. İleride hayatıma yeni biri girme ihtimali var. Onunla olursam fal falan baktırmayı düşünmüyorum.
Canım senle biz konuşmuştuk Şubat falandı dimi. Çok kötüydüm gerçekten o zamanlar her gün gidiyordum fala. Şu an kendime kızıyorum o kadar krediyi aldığım için. İnan yeni birini de fallara malzeme etmek istemem ileride, içimden geldiği gibi tecrübelerimle bir şeyler yaşamak istiyorum. Benim ex ciddi ex oldu sanırım. Yaşattıkları bir değil iki değil. Unutturmayı başardı kendisini. Çok ilginç ama oldu oluyor işte. Unutmam diyordumSüpersin valla o istek yüzünden elfine fal attım bugün:)
Bu yüzden zaman herşeyin ilacı derler. Bir günde bağlanmıyoruz ki bir günde unutalım. Ama şu var. Keşke bu kadar para harcamadan atlatsaydık bu dönemi... kulağa küpe olsun :)Canım senle biz konuşmuştuk Şubat falandı dimi. Çok kötüydüm gerçekten o zamanlar her gün gidiyordum fala. Şu an kendime kızıyorum o kadar krediyi aldığım için. İnan yeni birini de fallara malzeme etmek istemem ileride, içimden geldiği gibi tecrübelerimle bir şeyler yaşamak istiyorum. Benim ex ciddi ex oldu sanırım. Yaşattıkları bir değil iki değil. Unutturmayı başardı kendisini. Çok ilginç ama oldu oluyor işte. Unutmam diyordum
Serkan adı gecince koşarak geliyorumKızlar selamlar :))
Falsız 1. haftam türk kahvesi içtiğim fincanımı dahi çevirmiyorum.Herkes birşey söylüyor,bir tarih veriyordu böyle en azından kafam rahatladı.
Serkan Batu'yla ilgili yorumlarınızı okuyorum , bir ben baktırmadım forumda o ufak ufak aklımı çeliyor.Girdiğimde hiç çevrimiçi de değildi.1-2 ay sonra baktırırsam ona baktırırım.Sabahları mı giriyor genelde?
Ahhahahahahahahahah Merveee alemsin yaaaSerkan adı gecince koşarak geliyorum11 de yenile sayfayı canım 11 de giriyor genelde en geç 13
Evet kesinlikle küpe oldu. İçimden geldiği gibi yaşamak özgürlükmüş. Falcıları dinleyip mesaj at yok atma yok işte bekle bekleme bilmem ne. Yeni biriyle olursam gerçekten kalıba sokmak istemiyorum fal falan baktırıpBu yüzden zaman herşeyin ilacı derler. Bir günde bağlanmıyoruz ki bir günde unutalım. Ama şu var. Keşke bu kadar para harcamadan atlatsaydık bu dönemi... kulağa küpe olsun :)
Evet canım hatırlıyorum atlatmana çok çook sevindim. Mod düşük olunca valla her gün gidesi geliyo insanınCanım senle biz konuşmuştuk Şubat falandı dimi. Çok kötüydüm gerçekten o zamanlar her gün gidiyordum fala. Şu an kendime kızıyorum o kadar krediyi aldığım için. İnan yeni birini de fallara malzeme etmek istemem ileride, içimden geldiği gibi tecrübelerimle bir şeyler yaşamak istiyorum. Benim ex ciddi ex oldu sanırım. Yaşattıkları bir değil iki değil. Unutturmayı başardı kendisini. Çok ilginç ama oldu oluyor işte. Unutmam diyordum
Kız noldu dün biliyor musun gece uyku sersemi sürpriz yorumcuya fal attım alev şahin diye biri baktı olumsuz ama leş gibi olumsuz uyku sersemi dinledim zaten kafaya bi taktım dedim serkana sorarım en iyi o bilir bunu sabaha kadar rüyamda serkan alev olaylar kafayı yedim ağladım uykumda serkan bile üzdü beni uçuklamış dudagım resmenAhhahahahahahahahah Merveee alemsin yaaa
Teşekkür ederiim.Serkan adı gecince koşarak geliyorum11 de yenile sayfayı canım 11 de giriyor genelde en geç 13
Benim uygulamam güncellenmedi ya böyle değil hiçBöyle mi öğrenecektik gerçek ismini? Senden bunu nasıl gizler merveeeecamdavul
Yaaaa sürpriz yorumcu felan yapmayınnnn özellikle geceleri ordan ne çıkabilir ki paranıza vallahi yazık.Kız noldu dün biliyor musun gece uyku sersemi sürpriz yorumcuya fal attım alev şahin diye biri baktı olumsuz ama leş gibi olumsuz uyku sersemi dinledim zaten kafaya bi taktım dedim serkana sorarım en iyi o bilir bunu sabaha kadar rüyamda serkan alev olaylar kafayı yedim ağladım uykumda serkan bile üzdü beni uçuklamış dudagım resmen
Kız bu yorum çok düzgün ben kalp emojisiz canım serkan beyciğim yazmadan hiç yorum yapmıyorumBöyle mi öğrenecektik gerçek ismini? Senden bunu nasıl gizler merveeeecamdavul
Ben uygulamayı silmiştin dün tekrar indirdikten sonra böyle oldu canım sende bi yenile sende de değişirBenim uygulamam güncellenmedi ya böyle değil hiç
Ahahahhahah evet ya fan kulüp açacağım sanırımTeşekkür ederiim.Valla Serkan fan kulübü baş üyesisin. Atınca yazarım bende nasıl yorumladığını.Bağdat Caddesi Serkan değil değil mi bu Serkan?O da çok popüler bi yorumcu çünkü..
Yok yok değilTeşekkür ederiim.Valla Serkan fan kulübü baş üyesisin. Atınca yazarım bende nasıl yorumladığını.Bağdat Caddesi Serkan değil değil mi bu Serkan?O da çok popüler bi yorumcu çünkü..
Google playde güncelleme var ben de öyle yaptım ama iğrenç olmuş bence mesela bildirim gelince tıklıyorum direk açılıyordu şimdi açılmıyorBen uygulamayı silmiştin dün tekrar indirdikten sonra böyle oldu canım sende bi yenile sende de değişir
Ahahahahahah zaten serkana tavırlıyım hep aşklı yorumlar yapmışlar yani ayıp ya yazan burdaysa lütfen yaniYok yok değilsesten tanırdım. Geçenlerde bu symboldaki Serkan’a baktırmıştım sesi çok maşallah daha güzel Merve beni şimdi vurmaz inşallah
Demek ki fal bakarken flört ediyorAhahahahahah zaten serkana tavırlıyım hep aşklı yorumlar yapmışlar yani ayıp ya yazan burdaysa lütfen yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?