Ay yaptim Cok cirkin olmus , keşke yapmadaydımBen uygulamayı silmiştin dün tekrar indirdikten sonra böyle oldu canım sende bi yenile sende de değişir
Uyarsana Merve beni... nasıl yakalılcaz şimdi hiç yakalayamccazGoogle playde güncelleme var ben de öyle yaptım ama iğrenç olmuş bence mesela bildirim gelince tıklıyorum direk açılıyordu şimdi açılmıyor
Evet ya berbat işi gücü bırakıp beklemej gerekiyor maalesef yoksa imkansızUyarsana Merve beni... nasıl yakalılcaz şimdi hiç yakalayamccaz
Hahah :) Binnaz'dakinin kötü müü :))Yok yok değilsesten tanırdım. Geçenlerde bu symboldaki Serkan’a baktırmıştım sesi çok maşallah daha güzel Merve beni şimdi vurmaz inşallah
Bu Serkan’ı arayabiliyor muyuzHahah :) Binnaz'dakinin kötü müü :))
İnsallahh :)
Symbol'daki isim biliyor direk çok tuhaf ya..
Sırf isim biliyor geleceği hiç tutturamıyor diyen de çok onun için.
Yoooo serkanın müthiş sesi var ne demek kötü bak bak nasıl atarlandımHahah :) Binnaz'dakinin kötü müü :))
Hahahahaah hayır kötü değil ama diğer Serkan’ın sesini duyunca insan bi ooooow oluyorHahah :) Binnaz'dakinin kötü müü :))
Cesi seni kara listeye aldımHahahahaah hayır kötü değil ama diğer Serkan’ın sesini duyunca insan bi ooooow oluyor
Evet bana sanırım isimdeki 10 harften 6 sini saydı
Hahahahahahha canın sağ olsun kuzum ya napayım aşkın gözü kör işteCesi seni kara listeye aldım
Kız valla yazarken korkuyorum en son biri beni kovacak diyeHahahahahahha canın sağ olsun kuzum ya napayım aşkın gözü kör işte
Yok beeee kim niye kovsun ne güzel espri konusu oldu işte, hep ciddi ciddi olmaz ki :)Kız valla yazarken korkuyorum en son biri beni kovacak diye
İnş Serkan okumuyordur burayı bu yazdıklarımı görürse bi daha bu deliye fal bakmam ben dermişYok beeee kim niye kovsun ne güzel espri konusu oldu işte, hep ciddi ciddi olmaz ki :)
Yalnız biz de flörtlere açığız benle flört etmedi bakarkenDemek ki fal bakarken flört ediyor
Okuyor bence :)İnş Serkan okumuyordur burayı bu yazdıklarımı görürse bi daha bu deliye fal bakmam ben dermişneyseeee beni kaybetmeyi göze alanın peşinden koşmam.......
Kimseyle etmiyor yaaaa kız l.a atlamış kendi kendine ruh hastası bak delirdim yineYalnız biz de flörtlere açığız benle flört etmedi bakarken
Hahahahahahahahaha harbiden bidaha fal attığında sorsana hopppp serko bu l. A. Ne iş? İş ve aşk karıştırılmaz bunu bilmiyor musun looo de.Kimseyle etmiyor yaaaa kız l.a atlamış kendi kendine ruh hastası bak delirdim yine
Mervecim tartışmada yanına alınması gereken birinci kişisinKimseyle etmiyor yaaaa kız l.a atlamış kendi kendine ruh hastası bak delirdim yine
Kızzzzz bi sorun oldugunda sen bana söyle gebertirirm vallaaaMervecim tartışmada yanına alınması gereken birinci kişisinşahane savunuyorsun
Buradan l.a yı kafes dövüşüne davet ediyorum.....Hahahahahahahahaha harbiden bidaha fal attığında sorsana hopppp serko bu l. A. Ne iş? İş ve aşk karıştırılmaz bunu bilmiyor musun looo de.
heramora bi yorum paylaşmıştı ya bu neydi lo diye o aklıma geldi ahahahhahaha
Ahhahaah canımsın. Aklımdaa❤❤Kızzzzz bi sorun oldugunda sen bana söyle gebertirirm vallaaayanına yanına al beni yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?