Binnaz Abla

Hahahahaah hayır kötü değil ama diğer Serkan’ın sesini duyunca insan bi ooooow oluyor
Evet bana sanırım isimdeki 10 harften 6 sini saydı
Aa :))
İsim bilenler genelde olayları tutturamaz derler genelde ama bilmiyorum :)
Bana 1 ay içinde kesin arar dedi Serkan symboldaki. 24 Haziran gibi 1 ay doluyor.10-12 gün birşey kaldı surada..İnsan ihtimal vermiyor ama belli de olmaz tabi.

Eklentiler

• 77C5AAC7-54F7-4791-AC44-158F91096837.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 61
Bi de eski fallarımı dinliyorum bazen kızlar. Özellikle telefonla olanları. Aşırı komik ya. Böyle var ya bi konuşuyorum sanki 10 dönüm tarlam yanmış. Amma abartmışım ya. Ağladığım bile olmuş Öldürmeyen acı güçlendirdi çok şükür

Kimseyle etmiyor yaaaa kız l.a atlamış kendi kendine ruh hastası bak delirdim yine
Batu, ismi Batu. Batu ismini kullanmayi tercih ediyor. Daha ismini bilmiyorsun kalkmis cak cak baskalarina hakaret ediyorsun. Oldu mu simdi?
Ela

bir şeyi çok istemek ne zor şey ya. Düştüysek kalkariiiz❣ her şey bir şekilde geçiyor işte

Burda ne kadar tuhaf insanlar olduğunu söylemişti bi falcı çok haklıymış ben samimi gördüğüm bir kaç arkdaşla şakalaştım vs vs vs kımsenin gerçek adını bilecek kadar samimi değilim. Bu kadar derdin aarasında bunlara üzülemeyceğim bundan sonra yazmama kararı aldım,her şey gönlünüzce olsun. heramora anonim1iyim Cesi87 etiket yapamdıgım bikaç kişi sizi seviyorum öpüyorum

Biz burda falcılara da hakaret ediyoruz. Espri yanlış anlaşılmış bence

Biz burda güldük eğlendik de umarım L.A siz degilsinizdir
Hayir degilim, cok konusuldugu icin espri olarak yazdim .. ama "tuhaf" olarak ben kastedilysem hic ustume alinamayacagim tüm gün ne espriler donuyor benim ki mi agir geldi.
Yalniz baska gercekten "tuhaf" olanlar olur gelir üslup olarak alinir gayet te sorun cikarir... yazi kalir cunku...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…