Arkandayım beybi kim tutar seniBuradan l.a yı kafes dövüşüne davet ediyorum.....
Salgın döneminde telefondan bakıyorlardı normalleşme sürecinde bakıyorlar mı bilmiyorum cafe açılmış olabilir.Cafe'ye ins..gram üzerinden ulaşıp sorabilirsiniz.Bu Serkan’ı arayabiliyor muyuz
Aa :))Hahahahaah hayır kötü değil ama diğer Serkan’ın sesini duyunca insan bi ooooow oluyor
Evet bana sanırım isimdeki 10 harften 6 sini saydı
Hahahahahahahahaha harbiden bidaha fal attığında sorsana hopppp serko bu l. A. Ne iş? İş ve aşk karıştırılmaz bunu bilmiyor musun looo de.
heramora bi yorum paylaşmıştı ya bu neydi lo diye o aklıma geldi ahahahhahaha
Asla unutmuyorum onuHahahahahahahahaha harbiden bidaha fal attığında sorsana hopppp serko bu l. A. Ne iş? İş ve aşk karıştırılmaz bunu bilmiyor musun looo de.
heramora bi yorum paylaşmıştı ya bu neydi lo diye o aklıma geldi ahahahhahaha
Hazal vat diye bi falcıAhahahahahah bu neeee kime yapmışlar bunu çok komik,
AynenBizden acayıp bi whatsapp grubu çıkardı
Batu, ismi Batu. Batu ismini kullanmayi tercih ediyor. Daha ismini bilmiyorsun kalkmis cak cak baskalarina hakaret ediyorsun. Oldu mu simdi?Kimseyle etmiyor yaaaa kız l.a atlamış kendi kendine ruh hastası bak delirdim yine
Bi de eski fallarımı dinliyorum bazen kızlar. Özellikle telefonla olanları. Aşırı komik ya. Böyle var ya bi konuşuyorum sanki 10 dönüm tarlam yanmış. Amma abartmışım ya. Ağladığım bile olmuşÖldürmeyen acı güçlendirdi çok şükür
Biz burda güldük eğlendik de umarım L.A siz degilsinizdirBatu, ismi Batu. Batu ismini kullanmayi tercih ediyor. Daha ismini bilmiyorsun kalkmis cak cak baskalarina hakaret ediyorsun. Oldu mu simdi?
Ela
Biz burda falcılara da hakaret ediyoruz. Espri yanlış anlaşılmış benceBurda ne kadar tuhaf insanlar olduğunu söylemişti bi falcı çok haklıymış ben samimi gördüğüm bir kaç arkdaşla şakalaştım vs vs vs kımsenin gerçek adını bilecek kadar samimi değilim. Bu kadar derdin aarasında bunlara üzülemeyceğim bundan sonra yazmama kararı aldım,her şey gönlünüzce olsun.heramora anonim1iyim Cesi87 etiket yapamdıgım bikaç kişi sizi seviyorum öpüyorum
Hayir degilim, cok konusuldugu icin espri olarak yazdim .. ama "tuhaf" olarak ben kastedilysem hic ustume alinamayacagim tüm gün ne espriler donuyor benim ki mi agir geldi.Biz burda güldük eğlendik de umarım L.A siz degilsinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?