- 2 Temmuz 2019
- 332
- 336
- 23
Üslup olarak yanlış ifade edilmiş bence. Espri olduğunu anlamamış olabilir insanlar. Sadece cak cak merve hakaret etmiyor L.a. kişisine. Ben de sallıyordum. Espri mi diye yineledim zaten. Bilseydi merve de gülerdi eminimHayir degilim, cok konusuldugu icin espri olarak yazdim .. ama "tuhaf" olarak ben kastedilsiysem hic ustume alinamayacagim tüm gün ne espriler donuyor benim ki mi agir geldi.
Yalniz baska gercekten "tuhaf" olanlar olur gelir uslup olarak alinir gayet te sorun cikarir... yazi kalir cunku...
Ya kizlar kasmayin bence ama ben de özellikle emoji filan kullanmadim hayir çünkü "r.h h.....I" gibi bir tanimlama espri de olsa tanimadigi bir kisi icin hos degil ve de meslegi geregi de cok olmamis disaridan okuyanlar var ve daha once forumda bu tarz durumlar yasandigi icin biraz daha yumusatarak yazmak daha dogru diyorum ben de.Üslup olarak yanlış ifade edilmiş bence. Espri olduğunu anlamamış olabilir insanlar. Sadece cak cak merve hakaret etmiyor L.a. kişisine. Ben de sallıyordum. Espri mi diye yineledim zaten. Bilseydi merve de gülerdi eminim
Haklı olabilirsiniz. Ama mesleğimden bağımsız bir bireyim burada. Dünyada görebileceğiz en büyük ruh hastası benim, mesleğim gereği ayıp oldu ama kusura bakmayın. İyi geceler diliyorum bu konuyla alakalı başka yorum yapmayacağım.Ya kizlar kasmayin bence ama ben de özellikle emoji filan kullanmadim hayir çünkü "r.h h.....I" gibi bir tanimlama espri de olsa tanimadigi bir kisi icin hos degil ve de meslegi geregi de cok olmamis disaridan okuyanlar var ve daha once forumda bu tarz durumlar yasandigi icin biraz daha yumusatarak yazmak daha dogru diyorum ben de.
Ve disaridan benim yazdigimin yuz kati ciddi bir post gelebilir ben ornekle altini cizmek istedim. Yuzyuze olmadigi icin niyetim anlasilamadi sanirim.
Canımsın, tesekkur ederim beni anladığın için. Burda öğretmenlik yapmıyorum birbirimize arkadaşlık yapıyoruz eğleniyoruz. Ayıpsa evet benim ayıbım ben arkadaşlarımla böyle eğleniyorum, anlayışın için teşekkür ederimBiz falcılar için de hakaret içerikli şeyler konustugumuz için böyle bir sey de espri yaptığınızı anlamadık. Aramızdan biriyse söylesin diye de konusunu geçirdi merve. Ses çıkmayınca goygoya devam ettik. Dışarıdan bakan biri L.a salladigimizi görse de anlamlandıramaz zaten. Bizim aramızdaki espriydi bu. Ben bir yanlış görememiştim. Mesleği gereği öğrencisine iyi davransın, iyi bir eğitmen olsun. Bana arkadaşlığı, eğlencesi yetiyordu. Bundan sonra yazmaması da üzer beni.
Espri, goygoy, gülüp eğlenmek. Şu falların yanında terapi gibi geliyor inan bana. Bundan sonra senin mesajlarını burda hep görmek isteriz❤Canımsın, tesekkur ederim beni anladığın için. Burda öğretmenlik yapmıyorum birbirimize arkadaşlık yapıyoruz eğleniyoruz. Ayıpsa evet benim ayıbım ben arkadaşlarımla böyle eğleniyorum, anlayışın için teşekkür ederim
Ahahahahah aşk için her şey mübah . L.a. tam destek yürü beL.a kardeşim aşıksan kredine kıy fal at söyle aşk için 750kredi nedir kiiiiii. Yoruma yazarsan aşkını ( Ben serkan demeyi tercih ediyorum) benim gibi serkan fanları kıskanırhadi iyi geceler
Ay bu da yeni moda oldu cidden,birşeyler yaşa ama ne olduğu hiçbir zaman belli olmasın...Ilişki sorumluluğu bile adamlara fazla geliyor,düzenli aramak sormak,hesap vermek vs..Sanki ilişki yaşamayacak evlenecekler..Şunu anladım kesinlikle en baştan bunun yolunu kapamak,onları net davranmaya mecbur bırakmak gerekiyor aksi takdirde ipleri onların eline bırakıp netleştirir elbet birgün diye beklersek bunu suistimal ediyorlar,bu muğlaklık işlerine geliyor.Tavrı baştan çok net koymaz ve net değilsen yokumu ona göstermezseniz bu ilişki tipinden çıkamıyorsunuz maalesef.Hiç beklememek lazım bunu yapmak için,birşey ya vardır ya yoktur,ve emin olun erkeklerin bunu anlamak için zamana falan ihtiyaçları yok,gayet en baştan bilirler bir kadını hangi kategoriye koyacaklarını..Duyarız zaten falan kızı kaç sene boyle oyaladı sonra gitti bir anda evlendi vs.Moral bozmak için yazmıyorum inanın ama burada fal baktıranların çoğu ya bundan muzdarip yada eski sevgili yolu gözleyenler,ben eski ilişkimin bu belirsizlik durumuna dönmesinden dolayı netleşmeye zorladım,karşı taraf yan çizincede uzaklaştım ve asla pişman değilim.Benim layığım bu değildi ve kabul etseydim öz saygımı,öz değerimi yitirecektim.Bundan sonrada beni fal baktırma psikolojisine sokacak,net olmayan hiçbir erkeği hayatıma almama kararındayım
Asla unutmuyorum onu
kız bu ne kahkaha attım gece gece
Hiçbir yere gitmiyorsun... konu kapandı böyleceeeeBurda ne kadar tuhaf insanlar olduğunu söylemişti bi falcı çok haklıymış ben samimi gördüğüm bir kaç arkdaşla şakalaştım vs vs vs kımsenin gerçek adını bilecek kadar samimi değilim. Bu kadar derdin aarasında bunlara üzülemeyceğim bundan sonra yazmama kararı aldım,her şey gönlünüzce olsun.heramora anonim1iyim Cesi87 etiket yapamdıgım bikaç kişi sizi seviyorum öpüyorum
Ben de Serkan diyorumL.a kardeşim aşıksan kredine kıy fal at söyle aşk için 750kredi nedir kiiiiii. Yoruma yazarsan aşkını ( Ben serkan demeyi tercih ediyorum) benim gibi serkan fanları kıskanırhadi iyi geceler
Yeni bir durum mu oldu yoksa umudunuz mu bitti tamamen merak ettimFalın ne kadar boş iş olduğunu maalesef geç anladım. İki kere aynı falcıya gitmedim Yeşilçingene hariç. Aşağıdaki falcılar bende patladı .
Binnaz : Rengin Korel, Destina Eren , Asmin Acar, Leyla Erdem, Tumay Cennet, Sedef Çelik ,İrem Çerkez, Haleh Çetiner , Serkan Batu Kılıç ( gerçi asıl konu tuttu diyebiliriz ama yorumuma göre yürüdü ve söylediği başka şeyler hiç gerçekleşmedi . Bunun hakkında bir şüphem kaldı tekrardan belki denerim ).
Vadesi henüz dolmayan ama patlamaya yakın : Firuze Ahu Tanyeli, Zişan Işık, Şevdar Avaz, Engin Gümüş
Fal Sepeti patlayanlar : Zülal Şen, Zeus, Sevgi Derman, Oylum Genç, Demir, Kaan Balkan, Özlem Yılmaz, Sezen Yıldız, Buket Türkmen, Alev Seçkin , Sahra Aykız
Vadesi henüz dolmayan ama patlamaya yakın : Melisa Donukuk, Zeliş Can, Ece Katre, Beril Yavuz, Duygu Aura, Didar Evren, Fulya Nas ( son 4 en son baktırdığım için tabii vade olarak daha geç verdi )
Tellwe : sadecegercekler, shayla, seruven, elifsucan , gizemsezen, asmara , falperrisi, uyumsuz ( asıl konuyu bilmiş olumsuz sonuçlandı ama söylediği gibi olmadı )
Astrocenter : Kağan Ateş, Duha Yağmur Fal Alem Nalan abla patladı.
Olumsuz konuşup çıkan fallar : Yeşilçingene, Alex , Yağmur. Serkan Batu ve Nil Güneş olumsuz olacağını bilmişler ama tek bundan başka söyledikleri hiç bir şey olmadı ve anlıkta kötüydu. Yani asıl konu olumsuz olacağını tutturmuşlar gibi.
Tekrar fal baktıracam mı ? Hayır asla. Belki tek Yeşilçingeneye atarım ama aşk için değil. Hayatıma yeni biri girerse asla fal baktırmam.
Küçük düzeltme: tellwe sadecegercekler vadesine 1 ay var . Ama olumlu olacağını bu saatten sonra beklemiyorum.Falın ne kadar boş iş olduğunu maalesef geç anladım. İki kere aynı falcıya gitmedim Yeşilçingene hariç. Aşağıdaki falcılar bende patladı .
Binnaz : Rengin Korel, Destina Eren , Asmin Acar, Leyla Erdem, Tumay Cennet, Sedef Çelik ,İrem Çerkez, Haleh Çetiner , Serkan Batu Kılıç ( gerçi asıl konu tuttu diyebiliriz ama yorumuma göre yürüdü ve söylediği başka şeyler hiç gerçekleşmedi . Bunun hakkında bir şüphem kaldı tekrardan belki denerim ).
Vadesi henüz dolmayan ama patlamaya yakın : Firuze Ahu Tanyeli, Zişan Işık, Şevdar Avaz, Engin Gümüş
Fal Sepeti patlayanlar : Zülal Şen, Zeus, Sevgi Derman, Oylum Genç, Demir, Kaan Balkan, Özlem Yılmaz, Sezen Yıldız, Buket Türkmen, Alev Seçkin , Sahra Aykız
Vadesi henüz dolmayan ama patlamaya yakın : Melisa Donukuk, Zeliş Can, Ece Katre, Beril Yavuz, Duygu Aura, Didar Evren, Fulya Nas ( son 4 en son baktırdığım için tabii vade olarak daha geç verdi )
Tellwe : sadecegercekler, shayla, seruven, elifsucan , gizemsezen, asmara , falperrisi, uyumsuz ( asıl konuyu bilmiş olumsuz sonuçlandı ama söylediği gibi olmadı )
Astrocenter : Kağan Ateş, Duha Yağmur Fal Alem Nalan abla patladı.
Olumsuz konuşup çıkan fallar : Yeşilçingene, Alex , Yağmur. Serkan Batu ve Nil Güneş olumsuz olacağını bilmişler ama tek bundan başka söyledikleri hiç bir şey olmadı ve anlıkta kötüydu. Yani asıl konu olumsuz olacağını tutturmuşlar gibi.
Tekrar fal baktıracam mı ? Hayır asla. Belki tek Yeşilçingeneye atarım ama aşk için değil. Hayatıma yeni biri girerse asla fal baktırmam.
Yeni durum olmadı. Özellikle Nisanda deli gibi yukarda ki falcılara baktırdım. Çoğunun vadesi Haziran başıydı. Bir gelişme olmadı . Ve umudum bitti. Haziran başını bekliyordum bu yorumu yazmak için.Yeni bir durum mu oldu yoksa umudunuz mu bitti tamamen merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?