Binnaz Abla

Üslup olarak yanlış ifade edilmiş bence. Espri olduğunu anlamamış olabilir insanlar. Sadece cak cak merve hakaret etmiyor L.a. kişisine. Ben de sallıyordum. Espri mi diye yineledim zaten. Bilseydi merve de gülerdi eminim

Üslup olarak yanlış ifade edilmiş bence. Espri olduğunu anlamamış olabilir insanlar. Sadece cak cak merve hakaret etmiyor L.a. kişisine. Ben de sallıyordum. Espri mi diye yineledim zaten. Bilseydi merve de gülerdi eminim
Ya kizlar kasmayin bence ama ben de özellikle emoji filan kullanmadim hayir çünkü "r.h h.....I" gibi bir tanimlama espri de olsa tanimadigi bir kisi icin hos degil ve de meslegi geregi de cok olmamis disaridan okuyanlar var ve daha once forumda bu tarz durumlar yasandigi icin biraz daha yumusatarak yazmak daha dogru diyorum ben de.
Ve disaridan benim yazdigimin yuz kati ciddi bir post gelebilir ben ornekle altini cizmek istedim. Yuzyuze olmadigi icin niyetim anlasilamadi sanirim.

Haklı olabilirsiniz. Ama mesleğimden bağımsız bir bireyim burada. Dünyada görebileceğiz en büyük ruh hastası benim, mesleğim gereği ayıp oldu ama kusura bakmayın. İyi geceler diliyorum bu konuyla alakalı başka yorum yapmayacağım.

Biz falcılar için de hakaret içerikli şeyler konustugumuz için böyle bir sey de espri yaptığınızı anlamadık. Aramızdan biriyse söylesin diye de konusunu geçirdi merve. Ses çıkmayınca goygoya devam ettik. Dışarıdan bakan biri L.a salladigimizi görse de anlamlandıramaz zaten. Bizim aramızdaki espriydi bu. Ben bir yanlış görememiştim. Mesleği gereği öğrencisine iyi davransın, iyi bir eğitmen olsun. Bana arkadaşlığı, eğlencesi yetiyordu. Bundan sonra yazmaması da üzer beni.

Canımsın, tesekkur ederim beni anladığın için. Burda öğretmenlik yapmıyorum birbirimize arkadaşlık yapıyoruz eğleniyoruz. Ayıpsa evet benim ayıbım ben arkadaşlarımla böyle eğleniyorum, anlayışın için teşekkür ederim

L.a kardeşim aşıksan kredine kıy fal at söyle aşk için 750kredi nedir kiiiiii. Yoruma yazarsan aşkını ( Ben serkan demeyi tercih ediyorum) benim gibi serkan fanları kıskanır hadi iyi geceler

Espri, goygoy, gülüp eğlenmek. Şu falların yanında terapi gibi geliyor inan bana. Bundan sonra senin mesajlarını burda hep görmek isteriz❤

Bu yazdıkların bi anda evlenip gitmesi dışında varya benim yaşadıklarımın aynısı. Benim hissettiklerimin aynısı. O kadar tanıdık geldi ki bu cümleler. Tam 2 sene sürüncemede kalan varlığı yokluğu belli olmayan bir ilişki tarzı düşünün. Bana yapılan haksızlıklar vs. Ağlamalar,zırlamalar, ilk defa böyle köpek gibi süründüğünü hissetmeler.Hayatının her alanında istikrarlı davranan bir insanken bu konuda istikrarın i sinin dahi olmaması ve bir kadının atmaması gerektiği kadar adım atmak. Sonrada artık onu unutabilmek için onun olduğu her yerden gitmek. Sonrasında fal baktırarak hala bir umut kırıntısı aramak. Sorsan hala o gerizekalıyı seviyorum ama. Makarası bir yana o kadar insanın canı yanıyor ve bir şeyler öğreniyor ki bir daha asla diyorsun yani, bir daha net olmayan hiçbir şey benim hayatımda olmayacak çünkü balık baştan kokuyor. Uğraş tırmala dur kimse değişmiyor. Olan senin geçen zamanına ve yazık olan duygularına oluyor. Geriye de özgüvensiz,değersiz bir ruh hali kalıyor. Oh be içimi döktüm iyi geldi

Burada yazarak aciklamak cok zor.
Benim acimdan hicbir sorun yok acik acik yazmak istemedim ama anlasilmadigi icin aciyorum daha once bir forumda birileri sorun yasadi disarida bazilari icin done oluyor yoksa a ya da b meslegi degil soz konusu. O L.a nick li kisi de fal seviyor ki yorum almis bu durumda gayet te burayi okuyabilir ve sorun cikarip ben hakkimi arayacagim der ve is buyurse buranin tadi uzun sure kacar ama en cok ta o bilgilerle post u yazan kisinin bilgileri istendiginde o kisi ve admin. Benzer durum oldu biliyorum esprili bir demo olarak aman dikkat demek istedim anlasilamadi.
Onun disinda Serkan veya Batu da hic fark etmez. Yorum aldim sadece hic tanimam. Diger kisileri de tanimiyorum sadece formu seviyorum. Ben de daha fazla konu hakkinda yazmak istemiyorum. Herkes özgür zaten...

Hiçbir yere gitmiyorsun... konu kapandı böyleceeee

Falın ne kadar boş iş olduğunu maalesef geç anladım. İki kere aynı falcıya gitmedim Yeşilçingene hariç. Aşağıdaki falcılar bende patladı .

Binnaz : Rengin Korel, Destina Eren , Asmin Acar, Leyla Erdem, Tumay Cennet, Sedef Çelik ,İrem Çerkez, Haleh Çetiner , Serkan Batu Kılıç ( gerçi asıl konu tuttu diyebiliriz ama yorumuma göre yürüdü ve söylediği başka şeyler hiç gerçekleşmedi . Bunun hakkında bir şüphem kaldı tekrardan belki denerim ).

Vadesi henüz dolmayan ama patlamaya yakın : Firuze Ahu Tanyeli, Zişan Işık, Şevdar Avaz, Engin Gümüş

Fal Sepeti patlayanlar : Zülal Şen, Zeus, Sevgi Derman, Oylum Genç, Demir, Kaan Balkan, Özlem Yılmaz, Sezen Yıldız, Buket Türkmen, Alev Seçkin , Sahra Aykız

Vadesi henüz dolmayan ama patlamaya yakın : Melisa Donukuk, Zeliş Can, Ece Katre, Beril Yavuz, Duygu Aura, Didar Evren, Fulya Nas ( son 4 en son baktırdığım için tabii vade olarak daha geç verdi )

Tellwe : sadecegercekler, shayla, seruven, elifsucan , gizemsezen, asmara , falperrisi, uyumsuz ( asıl konuyu bilmiş olumsuz sonuçlandı ama söylediği gibi olmadı )

Astrocenter : Kağan Ateş, Duha Yağmur Fal Alem Nalan abla patladı.

Olumsuz konuşup çıkan fallar : Yeşilçingene, Alex , Yağmur. Serkan Batu ve Nil Güneş olumsuz olacağını bilmişler ama tek bundan başka söyledikleri hiç bir şey olmadı ve anlıkta kötüydu. Yani asıl konu olumsuz olacağını tutturmuşlar gibi.

Tekrar fal baktıracam mı ? Hayır asla. Belki tek Yeşilçingeneye atarım ama aşk için değil. Hayatıma yeni biri girerse asla fal baktırmam.

Yeni bir durum mu oldu yoksa umudunuz mu bitti tamamen merak ettim

Kızlar Serkan bayadir online artık kimse yakalamak istemiyor mu baktirmiycam en az bir ay diye kendime söz verdim nasıl cazip geliyor online gördükçe anlatamam

Küçük düzeltme: tellwe sadecegercekler vadesine 1 ay var . Ama olumlu olacağını bu saatten sonra beklemiyorum.

Yeni bir durum mu oldu yoksa umudunuz mu bitti tamamen merak ettim
Yeni durum olmadı. Özellikle Nisanda deli gibi yukarda ki falcılara baktırdım. Çoğunun vadesi Haziran başıydı. Bir gelişme olmadı . Ve umudum bitti. Haziran başını bekliyordum bu yorumu yazmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…