Ayyy asmin acar ve Engin gümüş tam bir leşFalın ne kadar boş iş olduğunu maalesef geç anladım. İki kere aynı falcıya gitmedim Yeşilçingene hariç. Aşağıdaki falcılar bende patladı .
Binnaz : Rengin Korel, Destina Eren , Asmin Acar, Leyla Erdem, Tumay Cennet, Sedef Çelik ,İrem Çerkez, Haleh Çetiner , Serkan Batu Kılıç ( gerçi asıl konu tuttu diyebiliriz ama yorumuma göre yürüdü ve söylediği başka şeyler hiç gerçekleşmedi . Bunun hakkında bir şüphem kaldı tekrardan belki denerim ).
Vadesi henüz dolmayan ama patlamaya yakın : Firuze Ahu Tanyeli, Zişan Işık, Şevdar Avaz, Engin Gümüş
Fal Sepeti patlayanlar : Zülal Şen, Zeus, Sevgi Derman, Oylum Genç, Demir, Kaan Balkan, Özlem Yılmaz, Sezen Yıldız, Buket Türkmen, Alev Seçkin , Sahra Aykız
Vadesi henüz dolmayan ama patlamaya yakın : Melisa Donukuk, Zeliş Can, Ece Katre, Beril Yavuz, Duygu Aura, Didar Evren, Fulya Nas ( son 4 en son baktırdığım için tabii vade olarak daha geç verdi )
Tellwe : sadecegercekler, shayla, seruven, elifsucan , gizemsezen, asmara , falperrisi, uyumsuz ( asıl konuyu bilmiş olumsuz sonuçlandı ama söylediği gibi olmadı )
Astrocenter : Kağan Ateş, Duha Yağmur Fal Alem Nalan abla patladı.
Olumsuz konuşup çıkan fallar : Yeşilçingene, Alex , Yağmur. Serkan Batu ve Nil Güneş olumsuz olacağını bilmişler ama tek bundan başka söyledikleri hiç bir şey olmadı ve anlıkta kötüydu. Yani asıl konu olumsuz olacağını tutturmuşlar gibi.
Tekrar fal baktıracam mı ? Hayır asla. Belki tek Yeşilçingeneye atarım ama aşk için değil. Hayatıma yeni biri girerse asla fal baktırmam.
Uygulama hatalı gosteriyor ama internet sitesinde meşgul evetBaktırmıcam ama Serkan çevrim içi gözüküyor baktırmak istediğimde de şimdi müsait değil diyor
Ben şikayet ettim az önce .Uygulama hatalı gosteriyor ama internet sitesinde meşgul evetumarım yeni güncelleme gelir. Çok saçma olmuş uygulama.
Mail atayım ben de.Ben şikayet ettim az önce .
siz de müsait olduğunuzda etsenizeeee
Oncelikle geçmiş ve herşeyin hayırlısı olsun.Bu saydığın falcıların patlamasına şaşırmadım,özellikle Zişan ve Şevdara,bunlar yüksek ücretli ve ana konularda sürekli patladıklarını duyduğum iki kişi,banada patlamışlardı.Falın ne kadar boş iş olduğunu maalesef geç anladım. İki kere aynı falcıya gitmedim Yeşilçingene hariç. Aşağıdaki falcılar bende patladı .
Binnaz : Rengin Korel, Destina Eren , Asmin Acar, Leyla Erdem, Tumay Cennet, Sedef Çelik ,İrem Çerkez, Haleh Çetiner , Serkan Batu Kılıç ( gerçi asıl konu tuttu diyebiliriz ama yorumuma göre yürüdü ve söylediği başka şeyler hiç gerçekleşmedi . Bunun hakkında bir şüphem kaldı tekrardan belki denerim ).
Vadesi henüz dolmayan ama patlamaya yakın : Firuze Ahu Tanyeli, Zişan Işık, Şevdar Avaz, Engin Gümüş
Fal Sepeti patlayanlar : Zülal Şen, Zeus, Sevgi Derman, Oylum Genç, Demir, Kaan Balkan, Özlem Yılmaz, Sezen Yıldız, Buket Türkmen, Alev Seçkin , Sahra Aykız
Vadesi henüz dolmayan ama patlamaya yakın : Melisa Donukuk, Zeliş Can, Ece Katre, Beril Yavuz, Duygu Aura, Didar Evren, Fulya Nas ( son 4 en son baktırdığım için tabii vade olarak daha geç verdi )
Tellwe : sadecegercekler, shayla, seruven, elifsucan , gizemsezen, asmara , falperrisi, uyumsuz ( asıl konuyu bilmiş olumsuz sonuçlandı ama söylediği gibi olmadı )
Astrocenter : Kağan Ateş, Duha Yağmur Fal Alem Nalan abla patladı.
Olumsuz konuşup çıkan fallar : Yeşilçingene, Alex , Yağmur. Serkan Batu ve Nil Güneş olumsuz olacağını bilmişler ama tek bundan başka söyledikleri hiç bir şey olmadı ve anlıkta kötüydu. Yani asıl konu olumsuz olacağını tutturmuşlar gibi.
Tekrar fal baktıracam mı ? Hayır asla. Belki tek Yeşilçingeneye atarım ama aşk için değil. Hayatıma yeni biri girerse asla fal baktırmam.
Evet. Dün gece de ex ile ilgili son kez gittim. Kredimi bitirmek için. Ve aynı şeyler. Adım Falan çıkmadı. Sanki fala gittikçe olumsuz gidiyor her şey. Hayatımdaki ilişkileri fallara bulaşmadan yaşamak istiyorum. İçimden geldiği gibi. Temiz. Kafamı karıştırmadan. Falcıları dinlemeden. Ve bir de bazen evet fallar tutuyor, ben bunun da artık tesadüf olduğunu düşünüyorum. Yeni biri olursa da içimden nasıl davranmak gerekiyorsa öyle davranarak yaşamak istiyorum.Oncelikle geçmiş ve herşeyin hayırlısı olsun.Bu saydığın falcıların patlamasına şaşırmadım,özellikle Zişan ve Şevdara,bunlar yüksek ücretli ve ana konularda sürekli patladıklarını duyduğum iki kişi,banada patlamışlardı.
Falsepeti desen zaten orada Alex ve Yağmur dışında hepsi çöp bence,banada herkes patladı ordaki bunlar dışında.Alex ve yağmur dışında tek bilen hep yazıyorum,kısa bir süre Rüzgar tuna diye bir kadın gelmişti geçen yaz,o taa yazdan söylemiş şu anki durumumun ne olacağını..
Tellwedede yeşilçingene ve klothoyahmur dışında hepsi çöp.Uyumsuza dadanmıştım bir ara,birde canlı fala gidiyordum az parada değildi ama diğer fallarda ucuz diye çok özensiz bakıyordu,çok gidince o da şımardı,beni sallamaya başladı canlı falda,bekletiyor,cevap vermiyor falan filan..Dedikleride olmadı zaten..Valla gidin paranızı çöpe atın daha iyi,en azından kafanız bulanmaz birde üzerine..
Yeni kişi olursa baktırmama kararın doğru,temiz bir sayfa açıp hiç enerjiyi fala filan bulaştırmamak çok daha iyi..Dünheramora cım çok güzel bir söz söylemişti,yeni kişiyi bu falcılara malzeme yapmak istemem diye,harika tanımlama :)
Kanına girmeyin şu kızıınAyy valla fal muhabbetini kapadım sayılırdı arkadaşlarla bulustum çok güzel falcı var dediler kanım kaynadı vallayıllar sonra ilk defa yüz yüze baktıracagım
bana hep kötü saçma fallar geldi. Özellikle Kaan Balkan. 2 kere denk geldi. İkisini de aynı hem aşk hem kariyer: çok güzel olacak, çok parlak gelecek bekliyor.Kızlar ya konudan bağımsız şunu merak ediyorum bu fal sepeti hediye fal veriyor malum. Hep mi kötü falcılar bakar ya. 7 tane fal göndermiştim hepsine en düşük kredili falcılar ,çok kötü fallar göndermiş. Hiç Alex e, beril e denk gelen var mı? Ne anlamı oluyor ki hediye fallarin o zaman
Bana da özgür diye biri baktı leeeeşşbana hep kötü saçma fallar geldi. Özellikle Kaan Balkan. 2 kere denk geldi. İkisini de aynı hem aşk hem kariyer: çok güzel olacak, çok parlak gelecek bekliyor.
Çıktıım gitti 60 tlKanına girmeyin şu kızıın
Canım inşallah istediğin gibi olur ama bu yüz yüze bakanlardan başladı bu bela ... Canlı yüz yüzede baktırmam. İlk baktırdığım fal Mart başıydı. Etrafımda çok övüldü herkes şokta kalmıştı çok iyi herşeyi biliyor dediler . Gittim ve aynen şokta kalmıştım . Teyzem doğum yaptığını ve bizimle kavga ettiğini , babam yeni işe başladığını vesaire hepsini bildi. Olamaz dedim. Ve karşı tarafın bana karşı kesinikle hisleri olduğunu ve 3 hafta sonra açıklayacağını söyledi. Ben salak tabii inandım sonra hayal kırıklığı yaşadımÇıktıım gitti 60 tliyiydi valla aynı şeyleri söyledi bakalım 17 gün verdi
Allahım bize de nasip et öyle arkadaşlarBenim bi arkadasim var aslında çok iyi bakıyor ama asla ikna edemiyorumyıllar önce ne dediyse yaşamıştım. Bas harf, tip hepsini biliyordu
E sen devamlı ona baktırsanaaaaBenim bi arkadasim var aslında çok iyi bakıyor ama asla ikna edemiyorumyıllar önce ne dediyse yaşamıştım. Bas harf, tip hepsini biliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?