Binnaz Abla

Ayyy asmin acar ve Engin gümüş tam bir leş

Oncelikle geçmiş ve herşeyin hayırlısı olsun.Bu saydığın falcıların patlamasına şaşırmadım,özellikle Zişan ve Şevdara,bunlar yüksek ücretli ve ana konularda sürekli patladıklarını duyduğum iki kişi,banada patlamışlardı.
Falsepeti desen zaten orada Alex ve Yağmur dışında hepsi çöp bence,banada herkes patladı ordaki bunlar dışında.Alex ve yağmur dışında tek bilen hep yazıyorum,kısa bir süre Rüzgar tuna diye bir kadın gelmişti geçen yaz,o taa yazdan söylemiş şu anki durumumun ne olacağını..
Tellwedede yeşilçingene ve klothoyahmur dışında hepsi çöp.Uyumsuza dadanmıştım bir ara,birde canlı fala gidiyordum az parada değildi ama diğer fallarda ucuz diye çok özensiz bakıyordu,çok gidince o da şımardı,beni sallamaya başladı canlı falda,bekletiyor,cevap vermiyor falan filan..Dedikleride olmadı zaten..Valla gidin paranızı çöpe atın daha iyi,en azından kafanız bulanmaz birde üzerine..
Yeni kişi olursa baktırmama kararın doğru,temiz bir sayfa açıp hiç enerjiyi fala filan bulaştırmamak çok daha iyi..Dün heramora cım çok güzel bir söz söylemişti,yeni kişiyi bu falcılara malzeme yapmak istemem diye,harika tanımlama :)

Evet. Dün gece de ex ile ilgili son kez gittim. Kredimi bitirmek için. Ve aynı şeyler. Adım Falan çıkmadı. Sanki fala gittikçe olumsuz gidiyor her şey. Hayatımdaki ilişkileri fallara bulaşmadan yaşamak istiyorum. İçimden geldiği gibi. Temiz. Kafamı karıştırmadan. Falcıları dinlemeden. Ve bir de bazen evet fallar tutuyor, ben bunun da artık tesadüf olduğunu düşünüyorum. Yeni biri olursa da içimden nasıl davranmak gerekiyorsa öyle davranarak yaşamak istiyorum.

Kızlar burda elif hanıma baktıran bir arkadaşımız vardı vadesi yakın zaman içindi noldu çıktı mı? Ben de elif hanıma atıp fal defterini kapamak istiyorum artık

Ayy valla fal muhabbetini kapadım sayılırdı arkadaşlarla bulustum çok güzel falcı var dediler kanım kaynadı valla yıllar sonra ilk defa yüz yüze baktıracagım

Kızlar ya konudan bağımsız şunu merak ediyorum bu fal sepeti hediye fal veriyor malum. Hep mi kötü falcılar bakar ya. 7 tane fal göndermiştim hepsine en düşük kredili falcılar ,çok kötü fallar göndermiş. Hiç Alex e, beril e denk gelen var mı? Ne anlamı oluyor ki hediye fallarin o zaman

bana hep kötü saçma fallar geldi. Özellikle Kaan Balkan. 2 kere denk geldi. İkisini de aynı hem aşk hem kariyer: çok güzel olacak, çok parlak gelecek bekliyor.

Çıktıım gitti 60 tl iyiydi valla aynı şeyleri söyledi bakalım 17 gün verdi
Canım inşallah istediğin gibi olur ama bu yüz yüze bakanlardan başladı bu bela ... Canlı yüz yüzede baktırmam. İlk baktırdığım fal Mart başıydı. Etrafımda çok övüldü herkes şokta kalmıştı çok iyi herşeyi biliyor dediler . Gittim ve aynen şokta kalmıştım . Teyzem doğum yaptığını ve bizimle kavga ettiğini , babam yeni işe başladığını vesaire hepsini bildi. Olamaz dedim. Ve karşı tarafın bana karşı kesinikle hisleri olduğunu ve 3 hafta sonra açıklayacağını söyledi. Ben salak tabii inandım sonra hayal kırıklığı yaşadım Ondan sonra dedim ama anlığı bildi yani kesin hisler vardır sadece vadede patladı DEYİP online boş maceraya girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…