Binnaz Abla

Ay kuzum aylardır yüzyüze gitmedim yıl oldu hatta arkadaslae söyleyince gidelim dedm online tercih ederim hala niyeyse. Zaten ben bitirdim içimde ya azıcık böyle hırs kaldı sanırım ondan. Bakalım haziran sonuna kadar iletşim olmazsa bitmiştir tamamen.

O yüzden hepimiz sanal arkadaş olduk benimkilerde kızıyor
Benim arkadaşlarım sen okumus insansın yaptıgına bak dediler sen forumdakileri görsen bir de dedim hepsi güzel yerlerde insanlar sonra kimseye söylememey basladım salak sacma yargılamaya baslıyorlar yasamayan anlamaz

Benim arkadaşlarım sen okumus insansın yaptıgına bak dediler sen forumdakileri görsen bir de dedim hepsi güzel yerlerde insanlar sonra kimseye söylememey basladım salak sacma yargılamaya baslıyorlar yasamayan anlamaz
Bi çeşit terapi ya psikologa değil falcıya gidiyoruz ama bu iyileştirmiyor o ayrı

Kızlar ben şirinevlerdeki Cezminin numarasini buldum ama telefonu açmıyor geri de dönmüyor msjlara bu yakın zamanlarda fal baktiran oldu mu Cezmiye?yani hala devam ediyor mu bakmaya?

Yüksek lisans mezunuyum. Hem lisans hem yüksek lisansı devlet bursunu kazanarak bedava okudum. Üniversiteyi yüksek puanla bitirdim . Tezimi ingilizce yazdım Ama salak gibi fal baktırdım ve en kötüsü inandım

Yüksek lisans mezunuyum. Hem lisans hem yüksek lisansı devlet bursunu kazanarak bedava okudum. Üniversiteyi yüksek puanla bitirdim . Tezimi ingilizce yazdım Ama salak gibi fal baktırdım ve en kötüsü inandım
Benim eğitimler de sana yakın devam ediyorum eğitime hala. Ama fal baktırdığımı kimseye söylemiyorum çok kınanırım çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…