O yüzden hepimiz sanal arkadaş oldukAllahım bize de nasip et öyle arkadaşlarbenimkiler fal baktirdigimi duysalar gülerler bana
Allaah, yine beklemecelerÇıktıım gitti 60 tliyiydi valla aynı şeyleri söyledi bakalım 17 gün verdi
Ay kuzum aylardır yüzyüze gitmedim yıl oldu hatta arkadaslae söyleyince gidelim dedm online tercih ederim hala niyeyse. Zaten ben bitirdim içimde ya azıcık böyle hırs kaldı sanırım ondan. Bakalım haziran sonuna kadar iletşim olmazsa bitmiştir tamamen.Canım inşallah istediğin gibi olur ama bu yüz yüze bakanlardan başladı bu bela ... Canlı yüz yüzede baktırmam. İlk baktırdığım fal Mart başıydı. Etrafımda çok övüldü herkes şokta kalmıştı çok iyi herşeyi biliyor dediler . Gittim ve aynen şokta kalmıştım . Teyzem doğum yaptığını ve bizimle kavga ettiğini , babam yeni işe başladığını vesaire hepsini bildi. Olamaz dedim. Ve karşı tarafın bana karşı kesinikle hisleri olduğunu ve 3 hafta sonra açıklayacağını söyledi. Ben salak tabii inandım sonra hayal kırıklığı yaşadımOndan sonra dedim ama anlığı bildi yani kesin hisler vardır sadece vadede patladı DEYİP online boş maceraya girdim.
Evet kuzum paralel. Bu babamın rahatsızlığını be öleceğini söyledi şaşırdım acıkcası bekliyordu böyle bişey ve ilk defa biri bunu söyledi tuhafAllaah, yine beklemecelersabır çiçeğim. Serkan ile paralel mi
Asla bakmıyorE sen devamlı ona baktırsanaaaa
Benim arkadaşlarım sen okumus insansın yaptıgına bak dediler sen forumdakileri görsen bir de dedim hepsi güzel yerlerde insanlarO yüzden hepimiz sanal arkadaş oldukbenimkilerde kızıyor
Bi çeşit terapi ya psikologa değil falcıya gidiyoruzBenim arkadaşlarım sen okumus insansın yaptıgına bak dediler sen forumdakileri görsen bir de dedim hepsi güzel yerlerde insanlarsonra kimseye söylememey basladım salak sacma yargılamaya baslıyorlar yasamayan anlamaz
Ben burdan kimseye bahsetmedimBenim arkadaşlarım sen okumus insansın yaptıgına bak dediler sen forumdakileri görsen bir de dedim hepsi güzel yerlerde insanlarsonra kimseye söylememey basladım salak sacma yargılamaya baslıyorlar yasamayan anlamaz
Baban mıEvet kuzum paralel. Bu babamın rahatsızlığını be öleceğini söyledi şaşırdım acıkcası bekliyordu böyle bişey ve ilk defa biri bunu söyledi tuhaf
Geçmiş olsun MerveEvet kuzum paralel. Bu babamın rahatsızlığını be öleceğini söyledi şaşırdım acıkcası bekliyordu böyle bişey ve ilk defa biri bunu söyledi tuhaf
Yüksek lisans mezunuyum. Hem lisans hem yüksek lisansı devlet bursunu kazanarak bedava okudum. Üniversiteyi yüksek puanla bitirdim . Tezimi ingilizce yazdım Ama salak gibi fal baktırdım ve en kötüsü inandımBenim arkadaşlarım sen okumus insansın yaptıgına bak dediler sen forumdakileri görsen bir de dedim hepsi güzel yerlerde insanlarsonra kimseye söylememey basladım salak sacma yargılamaya baslıyorlar yasamayan anlamaz
Tam olarak eğitimli eğitimsizlerizYüksek lisans mezunuyum. Hem lisans hem yüksek lisansı devlet bursunu kazanarak bedava okudum. Üniversiteyi yüksek puanla bitirdim . Tezimi ingilizce yazdım Ama salak gibi fal baktırdım ve en kötüsü inandım
Benim eğitimler de sana yakın devam ediyorum eğitime hala. Ama fal baktırdığımı kimseye söylemiyorum çok kınanırım çokkkYüksek lisans mezunuyum. Hem lisans hem yüksek lisansı devlet bursunu kazanarak bedava okudum. Üniversiteyi yüksek puanla bitirdim . Tezimi ingilizce yazdım Ama salak gibi fal baktırdım ve en kötüsü inandım
Benim fal bakıyor dediğim arkadaşın Türkiye derecesi vardı çok seyyapmayalimBenim eğitimler de sana yakın devam ediyorum eğitime hala. Ama fal baktırdığımı kimseye söylemiyorum çok kınanırım çokkk
Baban mıonu da mı söyledi. Çok üzüldüm canım
Kuzularım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun Merveama bence sağlık icin fal tutmaz sağlıkla ilgili fal bakamazlar o yüzden kulak arkası yap onu
Yeni gördüm. Allah yardımcınız olsun. Sağlık ama fallarda çıkmaz bence. Hayırlısı olsunKuzularım çok teşekkür ederim ♥ hayırlısı olsun ne diyeyim
Ahahaahhah kuzum yaa dünden sonra çok yorum yapmak istemiyorum ama
Sağol bitanem yani ne bileyim bakalım hayırlısı olsunYeni gördüm. Allah yardımcınız olsun. Sağlık ama fallarda çıkmaz bence. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?