Binnaz Abla

Vadeleri çıkarsa beN gideceğim yine bu adama. Bekliyorum baya da var yaz sonu dedi ya
Of yaz sonu mu bekle dur. Bana haziranda iletişim dedi herkes dedi ama hiç inancım kalmadı az kaldı Haziran bittiğinde hala iletişim yoksa by . Bugun gördü beni zaten tip tip baktı elinde telefon konsuyordu bulmuştur birini bugun baktırdığım kişi şey diyor onu çekecek senden başka salak bulamaz merak etme

Kızlar deniz sonay vukuatından sonra fal baktırmıyorum artık. Ama sizi okumak eğlenceli oluyor. Belki 10 yıldır fal baktırdım. Sıfıra sıfır elde var sıfır. Cıkan fallar oldu mu oldu ama tam 1 yıl sonra. Vade olayına da çok inanmıyorum ben. Ama söz konusu giden biriyse şunu tüm kalbimle inanarak söylüyorum ki hayırlı değilmiş. Hayırlı olan gitmiyor, üzmüyor fal baktırmak zorunda kalmıyor insan. Bunca yıldır şudur diyebileceğim falcı olmadı sadece durumu iyi analiz edip öngörebilen insanlar oldu. Hepsi de olumsuzdu. Ve onların dediği oldu. Giden adam dönse iletişim olsa ne olacak, evlenince mutlu edebilecek mi? Mutluluğun garantisi yok ama eğer adam sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyorsa o evlilikten de hayır gelmiyor. Sorunlu ilişkiler sorunsuz evliliklere dönmüyor. Yeni kişilere enerjinizi açın. Değer vermeyin şu adamlara. Ben türkiyenin en iyi 3 üniversitesinden birinden birincilikle mezun olup burslu mba yaptım. Ama bu fal işi hayatımın en saçma işi oldu. Kendiniz sakince değerlendirmenizi yapabilirsiniz. Aslında kalben de bilirsiniz o kişinin ne mal olduğunu. O sesi dinleyin o doğru çünkü. Arada bir keyfine fal baktırmak kötü değil ama öbür türlüsü sizin psikolojinize zarar. Burda aşk acısı çeken tüm arkadaşlarımın acısını anlıyorum ama kendinize eziyet etmeyin. Hayata güvenin karşınıza çok daha iyi birini çıkaracaktır.

camdavul cim seni çok keyifle okuyorum. Belli ki çok tatlı hos bir insansın. Ama gercekten su salağı boş ver. Bak fala gerek yok, o adam gerçekten salak. Sen burda üzülüp uğraşırken o gününü gün ediyordur. Sen mutlu olmayı hakkediyorsun. votetoda fallarının çıkmamasına üzüldüm ama şaşırdım diyemem. Umarım sana layık adamı en kısa zamanda bulursun. Bunu tüm kalbimle diliyorum. heramora senin için de aynısını diliyorum. Ozellikle siz üçünüzün hikayesi beni üzüyor çünkü ne yaşadığınızı çok çok iyi anlıyorum. Hepimiz aynı yollardan geçtik. Umarım sen de yepyeni ve seni mutlu edip ayaklarını yerden kesecek birini bulursun...

Bitanemmm canım çok teşekkür ederim dün seni etiketleyecektim aslında becereemdim inan boşverdim umrumda değil artık nazar değmesin atlattım o kötü hallerimi. Falı azalttım ve sadece böyle keyfi bi hal aldı sanırım canı sıkılır ya insanın alışkanlık gibi ama bunu da bırakacagım inşallah. Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim o senin güzell kalbin hepimiz için her şey güzel olsun size dua edeceğim özel olarak

Canım
canım benim ben de sizin için dua edeceğim. Hepiniz güzel akıllı kadınlarsınız ama işte bu aşk konusu hepimizi şaşırtıyor. Burda en iyi biz birbirmizi anlıyoruz. Bu bir nevi terapi yani buraya yazmak sizi okumak. Anlamsız da olsa şu geçtiğim zor süreçte bana çok iyi geldiniz. Hepinizin güzel haberlerini duymayı çok istiyorum. Biliyorum herkes kendi kaderini yaşar, seçimlerini yapar. Ama bazen dayanamayıp yazıyorum lütfen ama lütfen kendinize iyi davranın. Sizi üzenlerden uzak durun. Değerli olduğunuzu idrak edin. SİZ DEĞERLİSİNİZ ve onu size dibind kadar hissettirecek adamlar olmalı hayatınızda. Bir gün belki şimdi değil ama bu cümleleri belki başkaları için siz kuracaksınız. Aman boşverin demek kolay olayları yaşayan ağlayan üzülen sizsiniz ama inanın bunlar geçecek. Bir gün biri çıkacak karşınıza ve aslında doğru ilişki buymuş ben ne yaşamışım öyle diye kendinize kızacaksınız. Bu bir süreç ama az yara ile atlatmanızı dilerim.

Gerçekten bizi bırakıp gideni dönse dahi asla affetmemek gerekiyor. Baktırdığım 60 falcıdan 55 tanesi dönecek demişti. Ama işte kader dümdüz bir yol değil. Ben bu aşamada yeni bir insan tanımaya başladım ve şöyle düşündüm; eğer eskisiyle olursam hep kaos, sıkıntı olacak. Yeni biriyle tertemiz sayfa açacağım. Bir daha asla eskiyle olamayacağıma, eskisi gibi ona davranamayacağıma ve eski hislerimi tekrar yaşayamayacağımı çok çok iyi biliyorum. Bu saatten sonra dönse bile kıymeti yok. Ben bu şekilde de çok mutluyum. Ama o hep eksik kalacak..

bende öyleyiim kimseye online falı hele hiiç demiyorum yoksa kınarlar
Ben öğrenciyken babamın kartından alıyordum kredi bir ara. Daha önce hiç ekstresine bakmıyordu, şansıma o zaman öyle beylik harcamalar da yapmıyordum krediler için, ama bakacağı tutmuş
Bana Binnaz kim bunlar ne böyle demiştiii ay Allahımm soğuk soğuk terlediğim o anları anlatamam betim benzim attı kim için baktırdığımu filan bilse hahah....nasıl yaptım ne dedim hiç hatırlamıyorum... ama 1 saat boyunca kalp çarpıntımın geçmediğini hatırlıyorum

Kızlar aslan için bi şeyler yok muuuuu ne bekliyor yakın gelecekte

Aaa patladı mı vadeler..
Vade de patladı olay da patladı. Eski erkek arkadaşınla Mayısta barışmış olacaksınız dedi. Evet iletişimler çok oldu ama sonuç olarak hala istemediğini söyledi. Ben de bu saatten sonra beni istemeyen birini bekleyecek kadar salak değilim.

Ya vade konusu ben her falcıda inanmıyorum sarkar diye düşünüyorum ama diyorum ki hepsi mi yanlış görüyor be kardeşim haziran bitene nokta kadar hareket olmazsa biter .
Ben de öyle diyordum diyorum ya 60 falcıdan 55 tanesi kesin barışacaksınız diyordu sadece rüzgar demişti eğer sen istemezsen olmaz diye. Ben şu an gerçekten istemiyorum. Belki benim de etkim olmuştur ama kaç kez istemediğini söyledi..

Çok üzüldüm. Hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…