Binnaz Abla

Falcıların 90% olumlu konuşur. Benim baktırdığım 65 civarı falcılardan 6 olumsuz 59 olumlu konuştu. Sonuç olumsuz

Ya ben de olumsuz 1 2 kişi konuştu onların olumsuzu bile o gelecek sen istemeyeceksin manasındaydı amannn ne bileyim saçma sapan durumlar allah hakkımızda hayırlısını versin o acım ruh halim geçti ya çok şükür bişey istemiyorum artık

İlişkilerde manipülasyon şekilleri varmış neredeyse hepsine maruz kalan canım arkadaşlarım
Ghosting(Hayaletlenme):birlikte
olduğunuz,görüştüğünüz, konuştuğunuz birinin haber vermeksizin/iz bırakmaksızın ortadan kaybolması(sizinle iletişimini aniden ve tamamen kesmesi).Sizden ayrılmazlar, size cevap vermeyi bırakarak sizi ayrıldığınızı düşünmeye sevk ederler.Şiddettir!
Zombieing (Zombilenme): Vaktiyle aniden ortadan kaybolan kişinin yine aniden ortaya çıkarak sizinle hiçbir şey olmamış gibi tekrar iletişime geçme teşebbüsünde bulunması. Terim sizin için artık ‘’ölü’’ olan birinin tekrar hayata dönmesine atıf içerir. Şiddettir!
Stashing (Zulalanma): Birlikte olduğunuz kişinin sizi gizlemesi. Arkadaşlarından ya da ailesinden biriyle tanıştırılmazsınız. Genellikle evde ya da kimseyi tanımadığınız bir yerlerde buluşursunuz. Net, şeffaf olunmalı. Aksi şiddettir!
Benching (Yedeklenme): Çevrimiçi görüştüğünüz kişinin sizden hoşlanıyor gibi görünmesi ancak yüz yüze görüşmeye yanaşmaması. Konuşarak ısınırsınız ancak onlar başkalarıyla görüşürken siz yedek kulubesine yerleştirilmiş gibisinizdir. Sizi sırada tutmak istiyordur. Şiddettir!
Breadcrumbing(Yemlenmek):size minik hoşluklar yapan ya da arada yakınlık gösteren birinin bu iki sefer arasında sizinle hiç görüşmemesi. Size çiçek gönderip haftalarca bir buluşma ayarlayamamak,1 hafta mesajlarınıza cevap vermeyp ardından güzel bir jest..yedekte tutuyor gibidir.
Cushioning(Tamponlama):Kendni iyi hissetmek için sizi ulaşılabilir tutan kişi.Bu kişilerin bir ilişkileri vardır,yine de sizinle görüşürler,flört ederler çünkü egolarna iyi gelir.Bunu aynı zamanda mevct ilişkleri yürümezse sizi bir teselli seçeneği olarak tutmak için de yaprlar.
Love bombing(Aşk bombardımanına tutulma): ilişki havasına çok çabuk giren, ikinci buluşmanızda sizi sevdiğini söyleyen, hemen birlikte yaşamak gibi ciddi şeylerden bahseden ve genellikle size yüklü şekilde ilgi ve alaka gösteren kişilerin yaptığı şeydir.
Bu bombardımanı genelde manipülatif ve kontrolcü davranış izler ve hatta istismara kadar gidebilir. Kişi sizi bu eziciliği ile sendeletir, size düşkün olduğu ve asla zarar vermeyeceği hissine kapılmanızı sağlayarak savunmalarınızı zayıflatır.. şiddettir!Haunting (Musallatlanma):Zombilenmeye benzer ancak daha sinsidir.bu, ortadan kaybolan kişinin bir süre sonra dolaylı yollarla size dönüşü..Face iletinizi beğenmek ya da Insta hikayenizi izlemek gibi. Her şekilde, 'öldüğünü’' düşündüğünüz birinin tekrar ortaya çıkışı demektir
.Mansplaining: “erkeksi bir söylemi” işaret ediyor. Karşıdaki kişiyi küçük gören, böbürlenen ve hatta sindirmeye çalışan bir şekilde bir şeyler anlatmak demek. Özgürce konuşup paylaştığınızı sandığınız bir sohbet sonunda bu kişiler 'bilgece'/ezici tavrı ile size şiddet uygular.Gaslighting:Bireyin kendi hafıza,algı ve akıl sağlığını sorgulayıp irdelemeye iten bir psikolojik şiddet.Bireyde şüphe uyandırma,çelişki ve yalan yoluyla peyderpey dikte edilir.Bu dikteye maruz kalan kişiler sık sık kendilerini özür dilerken bulabilirler.Birey değersizleştirilir.

Senelerce gaslighting e maruz kalmış biri olarak, ki narsisistik bireylerin sıkça uyguladıkları bir yöntemdir, hepinizi bu konuya dikkat etmeye davet ediyorum arkadaşlarım. Sonuçları çok yıkıcı olabiliyor ve durumun içindeyken algılarınızda o kadar oynanıyor ki fark etmeniz imkansızlaşıyor. Psikologların bu konuda çektikleri video lar youtube da var. Çok daha detaylı anlatılıyor, izlemenizi tavsiye ederim.

Evet bana da öyle diyorlardı. İlla ondan iletişim göreceksin diye. Ay valla isterrr gelir ister gelmez. Bihter gibi umrumdaaa bile değilsin diyorum

Böyle olması gerekiyormuş demek diyorum, çok üzüldüm çok ağladım. Kendimi parçaladım ama kesinlikle değmez.
Bundan sonra mottom "Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına"
Çok üzüldüm. Hayırlısı olsun..

Hepsi pembeci ya iyisi de kötüsü de. 3-4 gündür baktırmayarak rekor kırıyorum Daha da baktırmam...
Falcıların 90% olumlu konuşur. Benim baktırdığım 65 civarı falcılardan 6 olumsuz 59 olumlu konuştu. Sonuç olumsuz

Bu yorumu görmemiş olayım tabi ki çok iyi oldugu için
Ohhhh iyiki zamanında 4 fal atmışım Serkana
2 kahve,2 tarot atmışım ama ben tarotunu daha çok beğendim sonradan dinleyince.Kahvede bazı gereksiz harfler falan görüp detay söylemiş onlar olmadı mesela,tarot daha temiz bakmış.Vade konusuna çok takılmamak gerek,kahin değil sonuçta,mayıs sonu dediği bir olayı geçen hafta yaşadım mesela.Ayrıca mesela iletişim kopukluğunu öngördü ama oluş biçimini farklı söylemiş,mayısta bir ipler kopacak,iletişim bir süre kesilecek,zıtlaşma falan görmüş ama o şekilde olmadı,çocuk babasını kaybetti,öyle bir mesafe kopukluk girdi araya.Demekki kopukluğu gördü,kendi o şekle yordu ama bir şekilde tuttu gibi..

Kızlar ben Serkan'a fal atmıştım eski sevgilimin benimle iletişme geçeceğinden bahsetmişti. Hatta önümüzdeki 2-3 seneyi onunla görmüştü. Tahmini doğru çıktı evet iletişme geçti. Ama sanırım bu süre zarfında beni stalkladığı için son tweetimde en çok kıskandığı insanı görüp bana hakaret etmeye ve aldatmakla suçlamaya başladı. Zaten onunla bir gelecek istemiyordum ama kesinleşmiş oldu. Çıkıp çıkmadığına siz karar verin kızlar öpüyorum <3

Oooooo bana bunlarla gelin işte canım serkan döktürüyor bu ara maşallah , inşallah sadece söylediği olumlu şeyler olsun hepimiz için

Sonra diyorlar ki merve niye bu kadar serkanı seviyor görüyorsunuz işte

Kızlar tek bir falım çıkmadı herkes dedi pişman olup özür dileyecek,bugün konuştuk işittiğim lafları duymanız gerekiyordu. Üç seneligine yurt dışına çıkıyormuş hayatımı yasiycam dedi yüzüme yüzüme. Ne bir özür ne bir pişmanlık ciğerini sökmek istedim. Bunu tek bir falcı bile göremedi hepsi gelecek özür dileyecek dedi. Alex de patlamış oldu beril de böylelikle. Gidişi olsun gelişi olmasın diyorum ben de. Duygu aura olumsuz konuşup bu adam değişmez demişti ama yurt dışı olayını bilemedi ya da iletişim kurduk ona deginmedi,yeni biri olacak dedi olmadı. Çok sinirlerim bozuldu.

Ayy falları dediklerini geçtim de. Erkekler bu tavra hatalı olduklarını bildiklerinde vicdan rahatlatmak icin giriyorlar. Bi şey bitecekse de düzgün dille bitirilmeli. Karşısında değer veren birine söküyor iste hircinliklari. Canını hiç sıkma, gerçeği bilmenin utancı yeter ona.

En çok zoruma giden de bu. O kadar değersiz hissettirdi ki bana. Ben onun bozuk psikolojisini düzeltmeye çalışırken,hep yaninda destek olurken bu tavrı çok zoruma gitti.asla beddua etmezdim işi gücü rast gitmesin bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…