Aha aynı ben ,biz bunları adam ediyoruz her şeye katlanıyoruz sonra olana bak ben düşmanıma bile beddua etmem ama beter olsun valla herkes hakettiiğini bulsun içini ferah tut canını sıkma allaha inan güven bir kapı açar mutlakaEn çok zoruma giden de bu. O kadar değersiz hissettirdi ki bana. Ben onun bozuk psikolojisini düzeltmeye çalışırken,hep yaninda destek olurken bu tavrı çok zoruma gitti.asla beddua etmezdim işi gücü rast gitmesin bundan sonra.
Alkol bagimlisiydi. En zor hallerini ben çektim. Sorunları varken hep ben vardım. Yıldönümümüzdü bugün sırf bunun için yazmış. Hep gitme planı vardı ama asla sensiz gitmem diyordu. Resmen nispet yaptı ve suçlu o yani bir şey yapsam haklı derim. Yüzü gülmesin ya. Mahvetti psikolojimi, hayatımı. Üç senedir ruhumu emdi.Aha aynı ben ,biz bunları adam ediyoruz her şeye katlanıyoruz sonra olana bak ben düşmanıma bile beddua etmem ama beter olsun valla herkes hakettiiğini bulsun içini ferah tut canını sıkma allaha inan güven bir kapı açar mutlaka
Etmeyin yine de boşverin ya öyle bi enerjiniz de gitmesin. Burda hala cabaladigimiza göre herhalde daha çok seven taraf bizmisizEn çok zoruma giden de bu. O kadar değersiz hissettirdi ki bana. Ben onun bozuk psikolojisini düzeltmeye çalışırken,hep yaninda destek olurken bu tavrı çok zoruma gitti.asla beddua etmezdim işi gücü rast gitmesin bundan sonra.
Boşver en azından senden uzakta olsun. Görme yüzünü bir daha ..Kızlar tek bir falım çıkmadı herkes dedi pişman olup özür dileyecek,bugün konuştuk işittiğim lafları duymanız gerekiyordu. Üç seneligine yurt dışına çıkıyormuş hayatımı yasiycam dedi yüzüme yüzüme. Ne bir özür ne bir pişmanlık ciğerini sökmek istedim. Bunu tek bir falcı bile göremedi hepsi gelecek özür dileyecek dedi. Alex de patlamış oldu beril de böylelikle. Gidişi olsun gelişi olmasın diyorum ben de. Duygu aura olumsuz konuşup bu adam değişmez demişti ama yurt dışı olayını bilemedi ya da iletişim kurduk ona deginmedi,yeni biri olacak dedi olmadı. Çok sinirlerim bozuldu.
Etmeyin yine de boşverin ya öyle bi enerjiniz de gitmesin. Burda hala cabaladigimiza göre herhalde daha çok seven taraf bizmisizilk biten iliskimiz değildir çoğumuzun. Ama insan değer verdiği insanın, insan yerine koymamasini kaldiramiyor. Susmak en güzel cevap.
Çocukken babasından gördüğü şiddeti, gençlik travmalarını ağlayarak anlatırdı bana. İlişkiler elbette biter,aşk biter,sevgi biter. Vefa bitmemeli insanda. İnsanı insan yapan merhameti, vicdanı ve vafasidır. Adam ettim şu söyledikleri içime oturdu.
Hayır baktiracaktim bekliyordum onuBoşver en azından senden uzakta olsun. Görme yüzünü bir daha ..
Serkan’a baktırmış mıydın o dedi mi sana bisey ?
Az önce konuştuk kızlarla , bir şeye toleranslı oldukça karşı taraf seni haksızmıscasına yerin dibine sokuyorEn çok zoruma giden de bu. O kadar değersiz hissettirdi ki bana. Ben onun bozuk psikolojisini düzeltmeye çalışırken,hep yaninda destek olurken bu tavrı çok zoruma gitti.asla beddua etmezdim işi gücü rast gitmesin bundan sonra.
Aramalarda çıkmıyorKızlar fal sepeti sürprize attım yeni biri gelmiş Eylül sayar diye valla ben beğendim
Yine Beril meşgul 6 kişi . Tek bize fal çıkmıyor sanırımKızlar fal sepeti sürprize attım yeni biri gelmiş Eylül sayar diye valla ben beğendim
Evet çıkmıyor baktım yeni olduğu için mi acabaAramalarda çıkmıyor
Berili çok zor yakaladım ben de attım şimdiYine Beril meşgul 6 kişi . Tek bize fal çıkmıyor sanırım
Aaaaa ama mervecimEvet çıkmıyor baktım yeni olduğu için mi acaba
“Hayatımı yaşayacağım” cümlesinden nefret ettim... çok duyduğum içinKızlar tek bir falım çıkmadı herkes dedi pişman olup özür dileyecek,bugün konuştuk işittiğim lafları duymanız gerekiyordu. Üç seneligine yurt dışına çıkıyormuş hayatımı yasiycam dedi yüzüme yüzüme. Ne bir özür ne bir pişmanlık ciğerini sökmek istedim. Bunu tek bir falcı bile göremedi hepsi gelecek özür dileyecek dedi. Alex de patlamış oldu beril de böylelikle. Gidişi olsun gelişi olmasın diyorum ben de. Duygu aura olumsuz konuşup bu adam değişmez demişti ama yurt dışı olayını bilemedi ya da iletişim kurduk ona deginmedi,yeni biri olacak dedi olmadı. Çok sinirlerim bozuldu.
Yorum geldikten sonra paylaşabilir misin? Bu Berili çok merak ediyorum o kadar kendinden emin ve bende anlıkta iyidi...Ahahhah son son
Ben de geçen falında patladı sanırım tarih net hatırlamıyorum ama bekliyorum şimdş gelsin yazacagımYorum geldikten sonra paylaşabilir misin? Bu Berili çok merak ediyorum o kadar kendinden emin ve bende anlıkta iyidi...
Sizde de şey oluyor mu bu adam o adam mı? Hiç tanimamisim. Bu ne nankörlük be“Hayatımı yaşayacağım” cümlesinden nefret ettim... çok duyduğum için
Seni doldurmak gibi olmasın ama yaptıgı tam bir hayvanlık o kadar şeyden sonra giidiyorum ne demek ya acaba doğru olmayabilir mi ??? Sen hiç üzülme allahından bulur emin ol sen kalbini hoş tutSizde de şey oluyor mu bu adam o adam mı? Hiç tanimamisim. Bu ne nankörlük be
Karma diye bir şey var, merak etmeyin. Kimse öyle sizi üzdükten sonra kolay kolay önüne bakamaz, mutlaka bişey çıkar. Ben biraz bile bile konuştuğunu, böyle bir hiddetle üstüne basarak konuştuğunu hissettim. Yani amaç bence size bir şeyleri göstermek, kendisinin harika olduğunu düşünmüyorum ruh hali olarak, merak etmeyin.. kartım olsa size çekip bakıcamAlkol bagimlisiydi. En zor hallerini ben çektim. Sorunları varken hep ben vardım. Yıldönümümüzdü bugün sırf bunun için yazmış. Hep gitme planı vardı ama asla sensiz gitmem diyordu. Resmen nispet yaptı ve suçlu o yani bir şey yapsam haklı derim. Yüzü gülmesin ya. Mahvetti psikolojimi, hayatımı. Üç senedir ruhumu emdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?