Binnaz Abla

Seni doldurmak gibi olmasın ama yaptıgı tam bir hayvanlık o kadar şeyden sonra giidiyorum ne demek ya acaba doğru olmayabilir mi ??? Sen hiç üzülme allahından bulur emin ol sen kalbini hoş tut
Gitmek için cabaliyordu senelerdir. Evleniriz sen de ücretsiz izin alırsın muhabbeti yapıyordu hep. Hayvana hayvan denir zaten. Nankör it

Aramalarda çıkmıyor
Falın üzerine tıklayıp acabildim, sanırım yeni ya belli bi fal bakması gerekiyor olablir anasayfaya cıkabilmek için senaryoyu yazdım. Ama falını begendim yolculuga cıkacgımı bilmiş onu bilmesine gerek yok verdiği tarih cıksın yeter

Eklentiler

• IMG_20200614_213730.webp
    19 KB · Görüntüleme: 28
Alex,Zülal şen,Melisa,yorumcu zeus vs bunlar iyi olanlar. Beril de gelecek ama sen istemeyeceksin dedi. Ama acı çekiyor falan demişti.

Kızlar Beril çok net şekilde çok pişman kesinlikle özür dileyecek demişti. Acı çekiyor vs demişti aynı şekilde Melisa donukuk da. Hepsi yalan oldu.
Çok övülen ve puanları yüksek yakalamak zor bunları . şüphem vardı hepsi yalan olduğunu ama ümit vardı. Melisanın vadesi 10lu yani belli olmayan bir şey , Berilin vadesi yarın başlıyor 15 haziran - 1 temmuz. Ama hepsi boş

Alex,Zülal şen,Melisa,yorumcu zeus vs bunlar iyi olanlar. Beril de gelecek ama sen istemeyeceksin dedi. Ama acı çekiyor falan demişti.
Ben açıkçası onun dengeli olduğunu düşünmüyorum şuan. Emin olun 1 aya kalmaz tekrar bir çöküş Yaşar, geçmişi düşünür filan. Size bir şeyler göstermeye çalışıyor gibi geldi bana , altı boş.
2020yılı, gökyüzü aksiliklerden geçilmiyor, hiçbir yere gidemez, gitse de rast gitmez...

Valla brn zaten bıraktım sildim ama yine de azıcık pişman oldugumı göreyim isteğiyle 1 temmuza kadar bekleyeceğim tabi kapım baska flörtlere açık 1 temmuza kadar yazmazsa engeli yer

Beril barışma dememisti zaten. İki kez baktırdım ona. Melisa demişti çok pişman, ölüp bitiyor. Tıss yani

Ya saatlerdir ağlıyorum sinirlerim öyle bozuk ki. Gerçekten çok emek verdim. Psikolog,yaşam koçu her şey olmuştum. Vefasızlığı cinnet geçirtiyor bana
Seni çok iyi anlıyorum ağlama diyemem tabi ağlayacaksın üzüleceksin ama geçecek bunu bil ve yıpratma kendini

10lu vade diye bana da denilmişti başka falcılar tarafından, belirsiz mi demek oluyormuş o?

Ya saatlerdir ağlıyorum sinirlerim öyle bozuk ki. Gerçekten çok emek verdim. Psikolog,yaşam koçu her şey olmuştum. Vefasızlığı cinnet geçirtiyor bana
İlk düştüğünde aklına sen geleceksin. Nazını niyazını herkes çekmez. Bence de pişman olacak ama böylesine fedakar olduğun bi iliskiden sonra bunlari yaşatıyorsa pişmanlığı fayda etmez umarım.

İnşallah da rast gitmesin işi. Hiç kiyamiyordum bu zamana kadar ama o öyle bir kıydı ki

Biz ne kadar üzülmemenizi söylesek de zor bir durum tabii. Ama inanın, geri dönecek o. Gidip de geri dönmeyen görmedim bugüne dek. Ve yaptığı ciddi anlamda kötü bir insan olduğunu gösteriyor, nispet yapmak için söylemiş resmen. Bence siz, o hayatınızdan çıktığı için, erken kurtulduğunuz için mutlu olmalısınız. Evlenseniz çok daha kötü olurdu belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…