Binnaz Abla

Anneler hep haklı çıkıyor. Başından istemedi. Bu çocuk dengesiz ,ailesi sorunlu dedi hep. Kendim ettim kendim buldum birazcık

İnşallah da rast gitmesin işi. Hiç kiyamiyordum bu zamana kadar ama o öyle bir kıydı ki
Ilahi adalet denen şeye çok inanırım. Ne kadar cefa o kadar sefa demişler. Senin önün bundan sonra açılacak. Çok daha mutlu olacaksın eminim. Kendini yıpratma, korkular biriktirme. Ne olursa olsun affettim herkesin canı sağ olsun de geç. Yarın öbür gün sınavımız kınadığımız insanlar olmasın. Aşk herkese nasip olan bir sey değil. Allah bunun mükafatını elbet verecektir sana. Bol bol dua et, gerekirse terapi al. Yeterki sen de travma kalmasın. Öncelik hep sen ❤

Çok haklısın Allah a bırakmak yeter. Kendimizi sevmezsek kimse sevmiyor bizi çok iyi anladım zaten. Kendimi heba ettim hep boşuna.

Çok haklısın Allah a bırakmak yeter. Kendimizi sevmezsek kimse sevmiyor bizi çok iyi anladım zaten. Kendimi heba ettim hep boşuna.
Vardır bunda da bir hayır. Her şey bir deneyim işte.. Yaşanması gerekiyormuş. Allah iyi, hayırlı, doğru insanlarla karşılaştırsınn

Sizde de şey oluyor mu bu adam o adam mı? Hiç tanimamisim. Bu ne nankörlük be
Ben şey diyorum böyle olacağını belliydi salak kız , ne sandın ki.. yani aslında bu adam o adam mi değil de biz onları cok farklı anlamlandırıyoruz o anlamı tasıyamadıklarında da şaşırıyoruz .bizim hatamız yani komple

Bu Berilin yazdığını ekliyorum... Size de aynısını demiş miydi ... Yazdığı 100 % doğru. Bu cümlelerden Çok etkilenmiştim

Eklentiler

• CB17F02F-6129-4404-938A-F3BEE8B0930D.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 73
Ya hani nerde pişmanlık,iletişim demiş ama geri dönüş olacak da demiş. Hisler karşılıklı olsa böyle mi konuşur

Ya hani nerde pişmanlık,iletişim demiş ama geri dönüş olacak da demiş. Hisler karşılıklı olsa böyle mi konuşur
Ben o konuşma şeklinin hise bağlı olduğunu düşünmüyorum. Annesi parka çıkmasına izin vermemiş çocuk hırçınlığı gibi geliyor bana. Doğru olanı yapmaktan korkuyor gibi hissettim durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…