- 25 Nisan 2020
- 322
- 515
- 23
- 33
Ne hali varsa görsün artık son fotosunu dahi sildim. Beş haftada iletişim oldu elbette ama zaten öyle çok kopuk bir şey yoktu yani ayda bir iki kez konuşurduk. Geri dönüş olacak demiş Beril. Bu yüzden ben Berili de beğenmedim.Ben o konuşma şeklinin hise bağlı olduğunu düşünmüyorum. Annesi parka çıkmasına izin vermemiş çocuk hırçınlığı gibi geliyor bana. Doğru olanı yapmaktan korkuyor gibi hissettim durumu
Tabiki çok oldu. Kendisine de çok söyledim ama sürekli ben aynıyım değişmedim dedi. Bende o zaman ben görememişim dedim. Nasıl bi gözle bakıyorsak aşıkkenSizde de şey oluyor mu bu adam o adam mı? Hiç tanimamisim. Bu ne nankörlük be
Merve yeni hesap açtı şu an özelden yazışıyoruzKızlar Merve ceza mi aldı
Azıcık merak edin öyle geleyim dedim ama hemen koşa koşa geldim işte hep bu yüzden kaybettimKızlar Merve ceza mi aldı
Merveee kendini belli etme sakinMerve yeni hesap açtı şu an özelden yazışıyoruz
Bundan sonra bestim sensin hera tek sen sordunKızlar Merve ceza mi aldı
Deli edecek bu kız beniAzıcık merak edin öyle geleyim dedim ama hemen koşa koşa geldim işte hep bu yüzden kaybettim
Demeye kalmadan başladımMerveee kendini belli etme sakin
Hahahahah sesli güldümDemeye kalmadan başladımnasıl dayanayım ya neyse merve demeyin
Taşikardi gecirecektim senin yüzündenAzıcık merak edin öyle geleyim dedim ama hemen koşa koşa geldim işte hep bu yüzden kaybettim
AhahahahahahahhTaşikardi gecirecektim senin yüzündengitme kaal
Bak ona razıyım işte, mutlu ol daAhahahahahahahh♥ birini bulunca satacağım siizi şimdilik burdayım
Valla mıııı, bak eğer tutulursa Eylül'den reklam parası istediğimi iletin lütfenMerve gaza getirdi ... Eylüle atacaktım ama doldu 5 kişi. Bari baktıran arkadaşlar yorum yazabilir misiniz ?
Sanırım üye olmayanlar atmış burda okuyupValla mıııı, bak eğer tutulursa Eylül'den reklam parası istediğimi iletin lütfen
Ablası yeni şimdi hevesli sürekli online olur yakalarsınSanırım üye olmayanlar atmış burda okuyup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?