- 2 Temmuz 2019
- 332
- 336
- 23
Ne oldu nee❤❤anlık bildiriyorm serkanın bi dediği daha oldu
NasildiiiBen eylüse baktırdım canım eylüs
Kızım kendini itiraf etceksen neden yeni hesap açtınDemeye kalmadan başladımnasıl dayanayım ya neyse merve demeyin
Canımmmm valla korktum mesajları tek tek okudum tartışma bi şey oldu sandımBundan sonra bestim sensin hera tek sen sordun
Vaov demedim ama çoğu para bayildiklarimizdan iyi bence. Tarihli konuşmuyor yeni diye sanırım :) ablacim bize üç beş gün deyip kandirdilar aylarcaaa diyemedimNasildiii
Best friendCanımmmm valla korktum mesajları tek tek okudum tartışma bi şey oldu sandım
Bana 3 hafta yaklaşık dedi berilde 4 temmuza kadar dedi hepsi aynıVaov demedim ama çoğu para bayildiklarimizdan iyi bence. Tarihli konuşmuyor yeni diye sanırım :) ablacim bize üç beş gün deyip kandirdilar aylarcaaa diyemedim
Serkan’ın falları çıksın diye dua etmeni diliyorum hepimize çıksınnnnBest friend ♥♥♥♥♥ ne dilersen dile benden
Ben 10 gün diyorum hadi bakalımBana 3 hafta yaklaşık dedi berilde 4 temmuza kadar dedi hepsi aynı
Bugun uykum var hepinize yarın namaz sonrası dua etkinliği yapıp dua edeceğim kullanıcı isimlerine özel ahhahahahah allah bilir herhalde kim kimdirSerkan’ın falları çıksın diye dua etmeni diliyorum hepimize çıksınnnn
Serkan bitanesi beni üzmez inanıyorum onaSerkan’ın falları çıksın diye dua etmeni diliyorum hepimize çıksınnnn
Ahahahahaha bebeğim yaaa hadi başlattık süreyi.Ben 10 gün diyorum hadi bakalım
Hahahahahaha taşikardiciğim ben aritmiBugun uykum var hepinize yarın namaz sonrası dua etkinliği yapıp dua edeceğim kullanıcı isimlerine özel ahhahahahah allah bilir herhalde kim kimdir
Canım çekiyor bak şimdiVaov demedim ama çoğu para bayildiklarimizdan iyi bence. Tarihli konuşmuyor yeni diye sanırım :) ablacim bize üç beş gün deyip kandirdilar aylarcaaa diyemedim
benim için ARTIK önemi olmayan eski birinden msj diyelim :)Ne oldu nee❤❤
Eski sevdiğiniz bey, anlıyorum:) Ay sevindim yine de. Güzel şeyler de çıkmaya devam etsin insallaah. Darısı başımıza AMİİNbenim için ARTIK önemi olmayan eski birinden msj diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?