Ah benım canım.. hepimiz bir şekilde karşımızdaki insanlara kanıyoruz ve ne hikmetse hep onlar sıkılıyor bitiriyor. Ne büyük laflar duydum ilişkimde. Seninle olmazsa kimseyle olmaz, seni şöyle seviyorum böyle seviyorum. Sensiz bir hayat düşünemiyorum. Herkesin yanında seni düşünüyorum. Direkt sana gelmek istiyorum filan.. daha beylik beylik lafları yazmadım bile. Ama ne oldu :) bu cok büyük aşk adamı gitti yerine “benimle asla mutlu olmayacaksın” “senin benimle geleceğin olamaz” “biz bir daha eskisi gibi olamayız” cümlelerini söyleyen birine dönüştü. O kadar ağladım ettim çabaladım değdi mi? Koca bir hayır. Bu süreci atlatmanın tek ama tek çaresi zaman. 3 sene cok cok uzun bir süre. Ama emin ol zamanla azalacak. Ben şimdi yeni bir kapıyı araladım. Yeni heyecanlı birliktelik, sıfırdan tertemiz. Eskiden eski sevgilimi düşününce kalbime ağrı saplanıyordu. Şimdi stalk bile azaldı ve bitecek.. işte hep zamanlaYa saatlerdir ağlıyorum sinirlerim öyle bozuk ki. Gerçekten çok emek verdim. Psikolog,yaşam koçu her şey olmuştum. Vefasızlığı cinnet geçirtiyor bana
Çok tatlısın cidden teşekkür ederimAh benım canım.. hepimiz bir şekilde karşımızdaki insanlara kanıyoruz ve ne hikmetse hep onlar sıkılıyor bitiriyor. Ne büyük laflar duydum ilişkimde. Seninle olmazsa kimseyle olmaz, seni şöyle seviyorum böyle seviyorum. Sensiz bir hayat düşünemiyorum. Herkesin yanında seni düşünüyorum. Direkt sana gelmek istiyorum filan.. daha beylik beylik lafları yazmadım bile. Ama ne oldu :) bu cok büyük aşk adamı gitti yerine “benimle asla mutlu olmayacaksın” “senin benimle geleceğin olamaz” “biz bir daha eskisi gibi olamayız” cümlelerini söyleyen birine dönüştü. O kadar ağladım ettim çabaladım değdi mi? Koca bir hayır. Bu süreci atlatmanın tek ama tek çaresi zaman. 3 sene cok cok uzun bir süre. Ama emin ol zamanla azalacak. Ben şimdi yeni bir kapıyı araladım. Yeni heyecanlı birliktelik, sıfırdan tertemiz. Eskiden eski sevgilimi düşününce kalbime ağrı saplanıyordu. Şimdi stalk bile azaldı ve bitecek.. işte hep zamanla
Ne çektik be oğlaklardan ketum duygusuzÇok tatlısın cidden teşekkür ederimaynılarını duydum malesef. Sevgili olana kadar peşimden koştu sonra evlenmek için yalvardı yaşım geçiyor dedi. Ben zamanı var dedim. Hep rol yapmış demek ki çünkü gerçekten aynı kişi değil. Ben senden kopmam derdi hep kaç sene geçerse geçsin. Seninle evlenmezsen kimseyle olamam kimseye alisamam bla bla bla. Bu adam 33 yaşında çocuk değil ki heyecan diyesin ne bileyim bu yaşta da bu kadar oyun oynamazsin. Pislik bir oğlak erkeği işte.
Oğlak erkekleri inanılmaz ruhsuzdur ya. Allahım sabır versin, metanetli ol lütfenÇok tatlısın cidden teşekkür ederimaynılarını duydum malesef. Sevgili olana kadar peşimden koştu sonra evlenmek için yalvardı yaşım geçiyor dedi. Ben zamanı var dedim. Hep rol yapmış demek ki çünkü gerçekten aynı kişi değil. Ben senden kopmam derdi hep kaç sene geçerse geçsin. Seninle evlenmezsen kimseyle olamam kimseye alisamam bla bla bla. Bu adam 33 yaşında çocuk değil ki heyecan diyesin ne bileyim bu yaşta da bu kadar oyun oynamazsin. Pislik bir oğlak erkeği işte.
Oğlak gördün mü kaç kurtar kendini diye reklam veresim varOğlak erkekleri inanılmaz ruhsuzdur ya. Allahım sabır versin, metanetli ol lütfen❤
İskolik,umursamaz ve de. İnsanı ortadan çatlatir.Ne çektik be oğlaklardan ketum duygusuz(
Çok geç ruhumu emdi yemin ederim. Kavga ettik umursamadı, işinden,hobilerinden daha değerli olamiyosunuz.Oğlak erkekleri inanılmaz ruhsuzdur ya. Allahım sabır versin, metanetli ol lütfen❤
Herkesin kariyeri işi önemli ama bu oğlaklar aynı anda 2 şeye asla özen gösteremiyorlar sadece kariyer bu. Acıkcası ben de kariyer odaklı biriyim ama yani bunların ki bir başkaÇok geç ruhumu emdi yemin ederim. Kavga ettik umursamadı, işinden,hobilerinden daha değerli olamiyosunuz.
Bencillik var, ben zaten elimden geleni yapıyorum görmüyorsun ki diyorlarHerkesin kariyeri işi önemli ama bu oğlaklar aynı anda 2 şeye asla özen gösteremiyorlar sadece kariyer bu. Acıkcası ben de kariyer odaklı biriyim ama yani bunların ki bir başka
Herkesin kariyeri işi önemli ama bu oğlaklar aynı anda 2 şeye asla özen gösteremiyorlar sadece kariyer bu. Acıkcası ben de kariyer odaklı biriyim ama yani bunların ki bir başka
Kızlar bunlar aynı kişi olabilir miBencillik var, ben zaten elimden geleni yapıyorum görmüyorsun ki diyorlarAllaha havale ediyorum
Tüm özellikler tutuyor demiKızlar bunlar aynı kişi olabilir mi
Kesinlikle ruhları yok gibi. Aşk ,sevgi önemli değil onlar için. Varsa yoksa iş güç para. Tartışırken falan dinlemezdi,okumazdi uyurdu. Elimden geleni yapıyorum derdi. Bir projeyle falan ilgilendiginde aklına gelmezdim haftalarcaÖ
Tüm özellikler tutuyor demiişte oğlak ne bekliyoruz ki hepsi aynı
Bir astrolog yorum yapmıştı oğlak erkekleri için. Para verirseniz sevgiliniz olabilir diyeKesinlikle ruhları yok gibi. Aşk ,sevgi önemli değil onlar için. Varsa yoksa iş güç para. Tartışırken falan dinlemezdi,okumazdi uyurdu. Elimden geleni yapıyorum derdi. Bir projeyle falan ilgilendiginde aklına gelmezdim haftalarca
Aa en önemlisi de depresif halleri devamlı. Kendilerinin aslında daha iyi yerleri hakettiklerini, en zeki olduklarını iddaa ederlerBir astrolog yorum yapmıştı oğlak erkekleri için. Para verirseniz sevgiliniz olabilir diyeşimdi daha iyi anliyorum
Sabaha kadar oglak erkeğini gömebilirizAa en önemlisi de depresif halleri devamlı. Kendilerinin aslında daha iyi yerleri hakettiklerini, en zeki olduklarını iddaa ederlerbunalım içinde olmaları devamli öfff
Egosundan, kasılmasından illallah gelir. Sürekli konuşur, anlatır. Onu översen daha da şahlanır. İlgi görmeyi sever, flörtöz yapıKızlar ya aslan erkeği nasıldır? Alıngan mıdır mesela? Hesapçı mıdır? İki yüzlü müdür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?