Binnaz Abla

Egosundan, kasılmasından illallah gelir. Sürekli konuşur, anlatır. Onu översen daha da şahlanır. İlgi görmeyi sever, flörtöz yapı ne oğlak gibi ruhsuz ne de aslan gibi yoran birini sevemiyorum ben
Bende pasif agresif bir teraziden sonra koçta buldum kendimi..Koç erkeklerini hep çekmişimdir anlamam,geçmişte çok önemli ve yoğun ilişki yaşadığım iki erkekte koçtu..Ateş grubu erkek çok daha anlaşması kolay geliyor bana mıy mıy pasif agresif teraziden..En azından içi dışı bir,herşeyi dilinde..Terazi kesinlikle çok zayıf bir erkek tipi

Terazi fazla gitgelli. Kurup kurup inanıyor. Kesinlikle katılıyorum. Pasif tipleri sevemedim ben de. Venüs burcunuzdan kaynaklı olabilir ateş erkekleri. Koç, aslana göre daha iyidir. Balık pasifliği ve depresifliği de aklıma geldi şimdi

Mahitap777 canım üzülme,herşeyin hayırlısı,evlenip boşanacağına böyle kurtulduğun için şükret..İnşallah çok daha iyi birine yol açmıştır defolup giderek,pişmanlığınıda elbet görürsün,karma var

Ayım aslanda,ondan sanırım ateş gruplarıyla iyi anlaşıyorum.Terazi soğuk savaş,diplomasi ve sürekli rol yapmayı seviyor.Tartışmadan kaçmak için hep sahte davranır,sorunları çözmeden hasır altı etmeye meyilli.Bense içe atmam,konuşup çözmek isterim,o soğuk ben sıcak yapıdaydık.Ateş grubu da genelde sıcak yapıda.

Bu arada kızlar bir soru,bir erkeğe şaka yollu,sen kızarkadaşının giyimine kesin karışıyorsundur deseniz ve o da belli olmaz dese,sizce bu adam kıskanç ve karışan bir tipmidir?

Evet cevap o kadar yuvarlakki sormak istedim.Yerine ve durumuna göre karışadabilirim,karışmayadabilirim gibi düşünmüştüm bende
Karışmayan insan açıkça söylüyor, diğerleri net karışıyordur. Bu kıyafete karışmadan , erkek arkadaşlara, sosyal medyadaki insanlara kadar gidebiliyor. Kıskançlığın sınırı olmuyor. Ne kadar sağlıklı ki. Düşününce zindan gibi

Kızlar ya aslan erkeği nasıldır? Alıngan mıdır mesela? Hesapçı mıdır? İki yüzlü müdür?
Ben Aslan burcu olmama rağmen Aslan erkeklerini çok severim. Çok yakın bir erkek arkadaşım da Aslan çok iyi anlaşırım aynı zamanda sevgilim de aslandı. Aslanlar biraz inatçıdır, gururludur ama içi dışı birdir bence. Sevince çok severler gerçekten bunu hissedersin. Ama ufak bir şeyden inat ederlerse biraz sürünürsün de. Bir arkadaşım demişti ki egolu hükmetmeye çalışan aslan çok gördüm de; adi aslan hiç görmedim Çok tutkulu olurlar sevdikleri her şeye tutkuyla bağlıdırlar severim kendilerini keşke bir alo dese

Teraziyle arkadaş olunur en fazla, sohbet muhabbet ama bu kadar. ben de hep koç, ikizler çekiyorum ama bazı koçlar da hiç taktik maktik bilmiyorlar böyle, direk kendileriyle ilgili her şeyi seriveriyorlar yahu bir dur, ben anlayacaktım seni. İçi dışı bir ama, sabırsız hemen bir şey olsun netlik kazansın istiyorlar, ben de koçum ama gizem seviyorum biraz mesafeli olacak başta
Bu konuda maalesef kova erkeği 1 numara. 1 yıl çözemedim..ne vardı ne yoktu ama kesinlikle çok zekiydi..amiralbattı oynadım resmen adamla ya hahhah.. iyi süründürdü şrfsz Bence sebebi de balık etkili olmasıydı gerçekten ya balık erkeği evlerden ırak, bir sis, bir pus anlaşılmazlık söz konusu..asla yakalayamıyorsun sözde duygular altında manipülasyoncunun önde gideni, ıssız adam bunlar. Dünyanın tüm yükü bunun omzunda dokunmayın.

Bide bayılır balıklar engellere takılmaya. Ah bişey olsa da onun hikayesi olsa o durum, masallaştırır böyle şişirir de şişirir içinde. Yine kendisinde patlar.
Sorununu çözmeye çalışmaz, açar şişesini içki içer. Anca içsin o, efkarların adamı, kaybedenler kulübü kurucusu
Başta beyaz atlı prens numaraları, gelecekli cümleler, biz ruh eşiyiz sinyalleri. Sonra akıntı nereye götürürse balık da oraya gezer durur.
Bilmez sebebini, kendisini istediği zaman kapatır, ruh hali iç dünyası o kadar dağınıktır ve karanlıktır ki, hiç net göremezsiniz onu. kendisini film çeviriyor filan sanar başrol olarak. Uzak durulması gereken burçların en başında geliyor 1 numarada.
balık hakkında makale yazabilirim hahah eskim kovaydı ama bol balık etkili.

Aman balık deme,eski eşim balıktı ve balık kesinlikle erkek burcu değil,yakışmıyor erkeğe,kadın burcu balık bence..

Bu arada kızlar bir soru,bir erkeğe şaka yollu,sen kızarkadaşının giyimine kesin karışıyorsundur deseniz ve o da belli olmaz dese,sizce bu adam kıskanç ve karışan bir tipmidir?
Bence karışan biridir :) yani karışıyorum deyip abartıyor gibi görünmek istememiş ondan diyememiş

Allahım ben bu konuda neler neler çektim Eteğimin boyu, çorabımın kalınlığı, haftada işe giydiğim etek sayısı... Sosyal medya tabi kiii büyük problem. Kız & erkek arkadaşlarımını kıskanmalar.. Ya daha ne komik olaylar var. Yemin ederim dışardan bakınca diyorum bu adam çekilir miymiş hiç diye. Allah korumuş

Ben yaşamadım ama yaşayanları gördükçe uzak durdum bu tip insanlardan. Psikolojik şiddete giriyor bu Uzun vade de özellikle çok zor.

Üst üste 3 tane sevgilim balık burcuydu hepsiyle en az bir buçuk sene geçirdim. Diyebileceğim tek şey 'depresif' varlıklar olduğu.. Yani cidden başlarına bir hadise gelse de depresyona girsem diye bekliyor gibilerdi.. Hayalperestler ama icraat yok. Gerçekten arkadaşında dediği gibi bir erkeğe gitmiyor bu burç. Allah bir dahaa göstermesin ya Ha balık erkeğinden kötü bir burç varsa bence Akrep"tir. Manipülasyon, kıskançlık, bencillik, intikam, cinsellik ne ararsanız mevcut ya böyle bir şey yok
Aman balık deme,eski eşim balıktı ve balık kesinlikle erkek burcu değil,yakışmıyor erkeğe,kadın burcu balık bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…