- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Bende pasif agresif bir teraziden sonra koçta buldum kendimi..Koç erkeklerini hep çekmişimdir anlamam,geçmişte çok önemli ve yoğun ilişki yaşadığım iki erkekte koçtu..Ateş grubu erkek çok daha anlaşması kolay geliyor bana mıy mıy pasif agresif teraziden..En azından içi dışı bir,herşeyi dilinde..Terazi kesinlikle çok zayıf bir erkek tipiEgosundan, kasılmasından illallah gelir. Sürekli konuşur, anlatır. Onu översen daha da şahlanır. İlgi görmeyi sever, flörtöz yapıne oğlak gibi ruhsuz ne de aslan gibi yoran birini sevemiyorum ben
Terazi fazla gitgelli. Kurup kurup inanıyor. Kesinlikle katılıyorum. Pasif tipleri sevemedim ben de. Venüs burcunuzdan kaynaklı olabilir ateş erkekleri. Koç, aslana göre daha iyidir. Balık pasifliği ve depresifliği de aklıma geldi şimdiBende pasif agresif bir teraziden sonra koçta buldum kendimi..Koç erkeklerini hep çekmişimdir anlamam,geçmişte çok önemli ve yoğun ilişki yaşadığım iki erkekte koçtu..Ateş grubu erkek çok daha anlaşması kolay geliyor bana mıy mıy pasif agresif teraziden..En azından içi dışı bir,herşeyi dilinde..Terazi kesinlikle çok zayıf bir erkek tipi
Ayım aslanda,ondan sanırım ateş gruplarıyla iyi anlaşıyorum.Terazi soğuk savaş,diplomasi ve sürekli rol yapmayı seviyor.Tartışmadan kaçmak için hep sahte davranır,sorunları çözmeden hasır altı etmeye meyilli.Bense içe atmam,konuşup çözmek isterim,o soğuk ben sıcak yapıdaydık.Ateş grubu da genelde sıcak yapıda.Terazi fazla gitgelli. Kurup kurup inanıyor. Kesinlikle katılıyorum. Pasif tipleri sevemedim ben de. Venüs burcunuzdan kaynaklı olabilir ateş erkekleri. Koç, aslana göre daha iyidir. Balık pasifliği ve depresifliği de aklıma geldi şimdi
Belli olmaz gibi yuvarlak bir cevap, karışıyorum demektir bence..Bu arada kızlar bir soru,bir erkeğe şaka yollu,sen kızarkadaşının giyimine kesin karışıyorsundur deseniz ve o da belli olmaz dese,sizce bu adam kıskanç ve karışan bir tipmidir?
Evet cevap o kadar yuvarlakki sormak istedim.Yerine ve durumuna göre karışadabilirim,karışmayadabilirim gibi düşünmüştüm bendeBelli olmaz gibi yuvarlak bir cevap, karışıyorum demektir bence..
Karışmayan insan açıkça söylüyor, diğerleri net karışıyordur. Bu kıyafete karışmadan , erkek arkadaşlara, sosyal medyadaki insanlara kadar gidebiliyor. Kıskançlığın sınırı olmuyor. Ne kadar sağlıklı ki. Düşününce zindan gibiEvet cevap o kadar yuvarlakki sormak istedim.Yerine ve durumuna göre karışadabilirim,karışmayadabilirim gibi düşünmüştüm bende
Ben Aslan burcu olmama rağmen Aslan erkeklerini çok severim. Çok yakın bir erkek arkadaşım da Aslan çok iyi anlaşırım aynı zamanda sevgilim de aslandı. Aslanlar biraz inatçıdır, gururludur ama içi dışı birdir bence. Sevince çok severler gerçekten bunu hissedersin. Ama ufak bir şeyden inat ederlerse biraz sürünürsün de. Bir arkadaşım demişti ki egolu hükmetmeye çalışan aslan çok gördüm de; adi aslan hiç görmedimKızlar ya aslan erkeği nasıldır? Alıngan mıdır mesela? Hesapçı mıdır? İki yüzlü müdür?
Teraziyle arkadaş olunur en fazla, sohbet muhabbet ama bu kadar.Terazi fazla gitgelli. Kurup kurup inanıyor. Kesinlikle katılıyorum. Pasif tipleri sevemedim ben de. Venüs burcunuzdan kaynaklı olabilir ateş erkekleri. Koç, aslana göre daha iyidir. Balık pasifliği ve depresifliği de aklıma geldi şimdi
Bence de, müdehale etmesi gerektiğinde karışıyor gibi, ama kesin karışıyor olsa evet karışırım da derdi bence. Tam ortada bir cevapEvet cevap o kadar yuvarlakki sormak istedim.Yerine ve durumuna göre karışadabilirim,karışmayadabilirim gibi düşünmüştüm bende
Aman balık deme,eski eşim balıktı ve balık kesinlikle erkek burcu değil,yakışmıyor erkeğe,kadın burcu balık bence..Bide bayılır balıklar engellere takılmaya. Ah bişey olsa da onun hikayesi olsa o durum, masallaştırır böyle şişirir de şişirir içinde. Yine kendisinde patlar.
Sorununu çözmeye çalışmaz, açar şişesini içki içer. Anca içsin o, efkarların adamı, kaybedenler kulübü kurucusu
Başta beyaz atlı prens numaraları, gelecekli cümleler, biz ruh eşiyiz sinyalleri. Sonra akıntı nereye götürürse balık da orayagezer durur.
Bilmez sebebini, kendisini istediği zaman kapatır, ruh hali iç dünyası o kadar dağınıktır ve karanlıktır ki, hiç net göremezsiniz onu. kendisini film çeviriyor filan sanar başrol olarak. Uzak durulması gereken burçların en başında geliyor 1 numarada.
balık hakkında makale yazabilirim hahah eskim kovaydı ama bol balık etkili.
Çok şükür ilk kez beni hiç ilgilendirmiyorBinnazda indirim var
Evlerden ırak. Bi Aslan kadını olarak söylüyorum bunuKızlar ya aslan erkeği nasıldır? Alıngan mıdır mesela? Hesapçı mıdır? İki yüzlü müdür?
Bence karışan biridir :) yani karışıyorum deyip abartıyor gibi görünmek istememiş ondan diyememişBu arada kızlar bir soru,bir erkeğe şaka yollu,sen kızarkadaşının giyimine kesin karışıyorsundur deseniz ve o da belli olmaz dese,sizce bu adam kıskanç ve karışan bir tipmidir?
Ay ben alacağım ve Serkan hariç bir süre hiç kimseye fal atmama kararı aldım yani inşallah bakalımÇok şükür ilk kez beni hiç ilgilendirmiyor
Allahım ben bu konuda neler neler çektimKarışmayan insan açıkça söylüyor, diğerleri net karışıyordur. Bu kıyafete karışmadan , erkek arkadaşlara, sosyal medyadaki insanlara kadar gidebiliyor. Kıskançlığın sınırı olmuyor. Ne kadar sağlıklı ki. Düşününce zindan gibi
Ben yaşamadım ama yaşayanları gördükçe uzak durdum bu tip insanlardan. Psikolojik şiddete giriyor buAllahım ben bu konuda neler neler çektimEteğimin boyu, çorabımın kalınlığı, haftada işe giydiğim etek sayısı... Sosyal medya tabi kiii büyük problem. Kız & erkek arkadaşlarımını kıskanmalar.. Ya daha ne komik olaylar var. Yemin ederim dışardan bakınca diyorum bu adam çekilir miymiş hiç diye. Allah korumuş
Bide bayılır balıklar engellere takılmaya. Ah bişey olsa da onun hikayesi olsa o durum, masallaştırır böyle şişirir de şişirir içinde. Yine kendisinde patlar.
Sorununu çözmeye çalışmaz, açar şişesini içki içer. Anca içsin o, efkarların adamı, kaybedenler kulübü kurucusu
Başta beyaz atlı prens numaraları, gelecekli cümleler, biz ruh eşiyiz sinyalleri. Sonra akıntı nereye götürürse balık da orayagezer durur.
Bilmez sebebini, kendisini istediği zaman kapatır, ruh hali iç dünyası o kadar dağınıktır ve karanlıktır ki, hiç net göremezsiniz onu. kendisini film çeviriyor filan sanar başrol olarak. Uzak durulması gereken burçların en başında geliyor 1 numarada.
balık hakkında makale yazabilirim hahah eskim kovaydı ama bol balık etkili.
Aman balık deme,eski eşim balıktı ve balık kesinlikle erkek burcu değil,yakışmıyor erkeğe,kadın burcu balık bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?