- 14 Mayıs 2020
- 165
- 167
- 23
Çapkınlık, yalaklıkBiraz da kova gömelim ya ben kovalardan çok cektim
Hahahah ya galiba böyle biri değilÇapkınlık, yalaklıkbenciller. Uçarılık, eğlence düşkünü. Patavatsız, kibirliii. whatanicesurprise bu adamın neyine aşık oldun
Ne istediğini bilmediği konusunda hemfikirizHahahah ya galiba böyle biri değilketum, ne istediğini bilmeyen desek
Kova,oğlak, boğa acımasız ketum oluyor genelde. Ama en kötüsü kesinlikle oğlakHahahah ya galiba böyle biri değilketum, ne istediğini bilmeyen desek
Çok mu kötü ya kova, benim yeni konuştuğum kişi kova. Herkes çok zor diyor. Korktum biraz.Biraz da kova gömelim ya ben kovalardan çok cektim
Bir boğa erkeğiyle 1.5 sene geçirmiş biri olarak diyorum ki aman uzak durun. Ben de boğa olduğum için çok çok zorKova,oğlak, boğa acımasız ketum oluyor genelde. Ama en kötüsü kesinlikle oğlak
Bu indirimdede normalde binnazdan alacağım krediler yerine cok begendigim birseyler kalmisti aklimda onları alayım bariÇok şükür ilk kez beni hiç ilgilendirmiyor♥
CanımmBir boğa erkeğiyle 1.5 sene geçirmiş biri olarak diyorum ki aman uzak durun. Ben de boğa olduğum için çok çok zorİki tarafta lider ruhlu, ketum ve inatçı
Ahahahah, ver sadakanı rahatla. Bu kovanın yükseleni acaba su grubu falan mı? İçine kapanık olmasını açıklayamadı kovaBenim kova sıfır sosyal medya. Sevdiği insanlarla eğlenmeyi seven, pek insan sevmeyen, sorunun ne olduğunu asla açıkça konuşmayan, hata kabul etmeyen bir tipti. Ben falı bırakam da şükredem
Hiçbir fikrim yok burcunu da bilmiyordu tanıdığımdaAhahahah, ver sadakanı rahatla. Bu kovanın yükseleni acaba su grubu falan mı? İçine kapanık olmasını açıklayamadı kova
Ayy burcunu elbet bir kız sormuştur. Bu devirde kaldı mı burç sorulmayan erkekHiçbir fikrim yok burcunu da bilmiyordu tanıdığımda
Tüm kovalar aynı galibaBenim kova sıfır sosyal medya. Sevdiği insanlarla eğlenmeyi seven, pek insan sevmeyen, sorunun ne olduğunu asla açıkça konuşmayan, hata kabul etmeyen bir tipti. Ben falı bırakam da şükredem
Çoook kibirli. Öyle egolu durur ki, sanırsın hiç birisini sevmez, sevgili filan yapmaz. Oğlak etkisi de varsa hırstan çatlar, çok güzel bastırır duygularını, materyalisttir.. çat çat lafını bi söyler kalakalırsın...Çapkınlık, yalaklıkbenciller. Uçarılık, eğlence düşkünü. Patavatsız, kibirliii. whatanicesurprise bu adamın neyine aşık oldun
Ya kovaların zihni farklı çalışıyor, gerçekten zekiler, düşünmeden hareket etmezler. Ama fazla aklın getirdiği salaklıklar olabiliyor, durduk yere geri çekilmek gibi, karşı tarafa net duygularını göstermemek gibi. Karmaşık yapıları var yani zor insanlar.. kova, ateş etkiliyse o kadar zor değildir, ama kova başak, kova balık, ya da oğlak etkiliyse biraz zorÇok mu kötü ya kova, benim yeni konuştuğum kişi kova. Herkes çok zor diyor. Korktum biraz.
Benimki de oğlaktı yükseleni kovaydi. Toksik karışımdı yani bu dediklerinizin hepsi vardıÇoook kibirli. Öyle egolu durur ki, sanırsın hiç birisini sevmez, sevgili filan yapmaz. Oğlak etkisi de varsa hırstan çatlar, çok güzel bastırır duygularını, materyalisttir.. çat çat lafını bi söyler kalakalırsın...
Seçici bide tabi, dünya bile ona layık değildir...
Ayy bizden uzak olsunlar da..Çoook kibirli. Öyle egolu durur ki, sanırsın hiç birisini sevmez, sevgili filan yapmaz. Oğlak etkisi de varsa hırstan çatlar, çok güzel bastırır duygularını, materyalisttir.. çat çat lafını bi söyler kalakalırsın...
Seçici bide tabi, dünya bile ona layık değildir...
Bu kismi ayni benÇok seçicidir, kolay kolay beğenmez, aynı zamanda tabiiki bencil...
Kasıntı oldugu için ilişkiyi değil, yüzeyselliği seçer flört takılmalı vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?