Binnaz Abla

Bir boğa erkeğiyle 1.5 sene geçirmiş biri olarak diyorum ki aman uzak durun. Ben de boğa olduğum için çok çok zor İki tarafta lider ruhlu, ketum ve inatçı
Canımm boğadan kovaya mı geçtin yani. İnşallah çok uçlarda değildir ne diyim. Uçarı oluyorlar pek sorumluluk almazlar. Kova biriyle konuşmuştum bı ara dengesiz etmişti beni. Bı geliyordu çok sıcak oluyordu bı uzaklasiyordu. Bana attığı fotoları insta hikayesine de atardı hep. Eğlencesine düşkündü. Konuşma kendiliğinden bitmişti. Sonra oğlak burcuna düştüm

Benim kova sıfır sosyal medya. Sevdiği insanlarla eğlenmeyi seven, pek insan sevmeyen, sorunun ne olduğunu asla açıkça konuşmayan, hata kabul etmeyen bir tipti. Ben falı bırakam da şükredem
Ahahahah, ver sadakanı rahatla. Bu kovanın yükseleni acaba su grubu falan mı? İçine kapanık olmasını açıklayamadı kova

Benim kova sıfır sosyal medya. Sevdiği insanlarla eğlenmeyi seven, pek insan sevmeyen, sorunun ne olduğunu asla açıkça konuşmayan, hata kabul etmeyen bir tipti. Ben falı bırakam da şükredem
Tüm kovalar aynı galiba benimkindeki kombinasyon şöyleydi, kova, yükselen kova, ay oğlak
Ağzından kerpetenle alırsın lafı, kendisine bile ketumdur, açmaz kendisini hiçbir zaman.
Çok seçicidir, kolay kolay beğenmez, aynı zamanda tabiiki bencil...
Kasıntı oldugu için ilişkiyi değil, yüzeyselliği seçer flört takılmalı vs. Gerçek yüzünü ona da göstermez
Bir ilişkisi olsa ama, vınnnnn sevgi onun için tehlike çanı demek

Çapkınlık, yalaklık benciller. Uçarılık, eğlence düşkünü. Patavatsız, kibirliii. whatanicesurprise bu adamın neyine aşık oldun
Çoook kibirli. Öyle egolu durur ki, sanırsın hiç birisini sevmez, sevgili filan yapmaz. Oğlak etkisi de varsa hırstan çatlar, çok güzel bastırır duygularını, materyalisttir.. çat çat lafını bi söyler kalakalırsın...
Seçici bide tabi, dünya bile ona layık değildir...

Çok mu kötü ya kova, benim yeni konuştuğum kişi kova. Herkes çok zor diyor. Korktum biraz.
Ya kovaların zihni farklı çalışıyor, gerçekten zekiler, düşünmeden hareket etmezler. Ama fazla aklın getirdiği salaklıklar olabiliyor, durduk yere geri çekilmek gibi, karşı tarafa net duygularını göstermemek gibi. Karmaşık yapıları var yani zor insanlar.. kova, ateş etkiliyse o kadar zor değildir, ama kova başak, kova balık, ya da oğlak etkiliyse biraz zor

Benimki de oğlaktı yükseleni kovaydi. Toksik karışımdı yani bu dediklerinizin hepsi vardı

Ayy bizden uzak olsunlar da.. Çekilecek gibi degiller

Kızlar, dün ben Eylüle baktırdım. Çok kötüydü ya, normalde kötü eleştiriden uzak dururum ama ciddi kötüydü. Kartları bir sorun oluştuğu için bir kaç kez çekmek zorunda kaldım, belirttim bunu. Sağlıklı olmayabilir, kendi kartlarınızdan destekler misiniz lütfen dedim. Kim demiş acaba değil kart çekmek, bunun bahsini bile açmamış. Kartları tek tek yorumlamasını geçiyorum-ki ben daha iyi yorumlarım- kabak gibi sonuç kartı çıkan kılıç altılısını bile olumluya bağlamış. Açılımda kılıç üçlüsü de var bir de Kahvesi iyi olabilir ama tarot asla önermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…