Binnaz Abla

Bı ara puani 4.33 oldu belli ki kötü yorumlar yapıldı sonra tekrar yükseldi anlamadım

Ben kahve attım dün , bana olumlu olumsuz konuşmuş . Beğendim ben. Ama ben hiç kart anlamı bilmiyorum o yüzden beni kolaylıkla kandırabilirler

Ben kahve attım dün , bana olumlu olumsuz konuşmuş . Beğendim ben. Ama ben hiç kart anlamı bilmiyorum o yüzden beni kolaylıkla kandırabilirler
Ben kahve attım belki ondan mı acaba begendim
Dediğim gibi kahvesi iyidir belki, hani o konuda yorum yapamam asla ama tarot yorumu yapamadığı kesin. Kartların anlamını google dan da buluyoruz. Tek tek kart yorumu yapması çok saçma

Aaa 1 verirsek iade mi yapiyolar ben en kötü fallara bile 1 vermedim
Bu konuda eskisi kadar iyi olmadiklari soyleniyor ama degerlendirmelerine gore sikayet durumunda iade edebiliyorlar. Sikayet eden danisan once 1 verip sonra sikayet ettiyse o surecte puanlama etkili oluyor.
Bir keresinde yeni gelen bir yorumcuya gitmistim. Kadin sozde beni tarif ediyor ama ortaya cikan profili dinlesen dersin bir ucube gercek benle uzaktan yakindan ilgisi olmasa da insan bana bu sekilde terbiyesizce soylemleri olsun diye mi ben ustune para veriyorum oluyor ve tabii ki sikayet ettim yani bu nasil bir davranis bozuklugu seklinde, direkt iade.

Benim babam tam bir kova,sosyal zeka,insan ilişkileri sıfır ama einstein gibi,elektronik müh.hep yöneticiydi.Lisede tanışmışlar annemle,babamın adını Don juan koymuşlarmış lisede.Annemi fark edip evlenmesi çok ilginç,annemlerin evi çok güzelmiş,babam kim oturuyor bilmiyor ne güzel ev be diye geçerken eve bakıyormuş.Anneme takık serseri bir tip babamın baktığını görünce,önünü çevirip o eve niye bakıyorsun bakmayacaksın diye tehdit ediyor.Babamda ne varmışki o evde diye takıp sonra o tipe inat daha çok bakıyor,annemi görüp onada aşık oluyor :) hem inat hemde zorun peşinde koşma kamçılıyor kovaları bence.Annemde aşırı zor nazlı bir tip,hep süründürdü babamı evliyken bile..Bana annemin küçüklükten beri verdiği öğüt,bir erkeğe asla seni seviyorum demeyeceksindi

Geri dönerse ben annenizin dediklerini uygulayacağım

Yaa gerçekten kova dengesiz. Dediğin gibi bazen çok samimi bazen hiç yazmıyor. Çok değişikk..

Terazi erkekleri icin de pek olumlu seyler yazilmamis ama tip olarak teraziler deli yakisikli oluyor genelde, bu konuda kesinlikle cömert davranilmis onlara.

Ayrıca kızlar yükseleni ya da ay Burcu dahi olursa olsun bi erkekte balık/diğer su grupları da dahil olabilir/ varsa koşarak uzaklaşın. Hele ki Sizin burcunuz ateş grubundansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…