- 25 Nisan 2020
- 322
- 515
- 23
- 33
Bı ara puani 4.33 oldu belli ki kötü yorumlar yapıldı sonra tekrar yükseldi anlamadımKızlar, dün ben Eylüle baktırdım. Çok kötüydü ya, normalde kötü eleştiriden uzak dururum ama ciddi kötüydü. Kartları bir sorun oluştuğu için bir kaç kez çekmek zorunda kaldım, belirttim bunu. Sağlıklı olmayabilir, kendi kartlarınızdan destekler misiniz lütfen dedim. Kim demiş acabadeğil kart çekmek, bunun bahsini bile açmamış. Kartları tek tek yorumlamasını geçiyorum-ki ben daha iyi yorumlarım- kabak gibi sonuç kartı çıkan kılıç altılısını bile olumluya bağlamış. Açılımda kılıç üçlüsü de var bir de Kahvesi iyi olabilir ama tarot asla önermiyorum
1 veren danisana iade yapilmistir. Henuz bakilan fal sayisi az oldugu icin ortalamayi direkt yukseltir.Bı ara puani 4.33 oldu belli ki kötü yorumlar yapıldı sonra tekrar yükseldi anlamadım
Aaa 1 verirsek iade mi yapiyolar ben en kötü fallara bile 1 vermedim1 veren danisana iade yapilmistir. Henuz bakilan fal sayisi az oldugu icin ortalamayi direkt yukseltir.
Ben kahve attım dün , bana olumlu olumsuz konuşmuş . Beğendim ben. Ama ben hiç kart anlamı bilmiyorum o yüzden beni kolaylıkla kandırabilirlerKızlar, dün ben Eylüle baktırdım. Çok kötüydü ya, normalde kötü eleştiriden uzak dururum ama ciddi kötüydü. Kartları bir sorun oluştuğu için bir kaç kez çekmek zorunda kaldım, belirttim bunu. Sağlıklı olmayabilir, kendi kartlarınızdan destekler misiniz lütfen dedim. Kim demiş acabadeğil kart çekmek, bunun bahsini bile açmamış. Kartları tek tek yorumlamasını geçiyorum-ki ben daha iyi yorumlarım- kabak gibi sonuç kartı çıkan kılıç altılısını bile olumluya bağlamış. Açılımda kılıç üçlüsü de var bir de Kahvesi iyi olabilir ama tarot asla önermiyorum
Ben kahve attım belki ondan mı acaba begendimBen kahve attım dün , bana olumlu olumsuz konuşmuş . Beğendim ben. Ama ben hiç kart anlamı bilmiyorum o yüzden beni kolaylıkla kandırabilirler
Ben kahve attım dün , bana olumlu olumsuz konuşmuş . Beğendim ben. Ama ben hiç kart anlamı bilmiyorum o yüzden beni kolaylıkla kandırabilirler
Dediğim gibi kahvesi iyidir belki, hani o konuda yorum yapamam asla ama tarot yorumu yapamadığı kesin. Kartların anlamını google dan da buluyoruz. Tek tek kart yorumu yapması çok saçmaBen kahve attım belki ondan mı acaba begendim
Bu konuda eskisi kadar iyi olmadiklari soyleniyor ama degerlendirmelerine gore sikayet durumunda iade edebiliyorlar. Sikayet eden danisan once 1 verip sonra sikayet ettiyse o surecte puanlama etkili oluyor.Aaa 1 verirsek iade mi yapiyolar ben en kötü fallara bile 1 vermedim
Both.Kızlar serkan kahvemi bakıyor yoksa tarotmu
Ikisi de :) ben kahve attım memnun kaldım. Ancak bugün çevrimiçi olmayacakmış. Profiline yazmışKızlar serkan kahvemi bakıyor yoksa tarotmu
Benim babam tam bir kova,sosyal zeka,insan ilişkileri sıfır ama einstein gibi,elektronik müh.hep yöneticiydi.Lisede tanışmışlar annemle,babamın adını Don juan koymuşlarmış lisede.Annemi fark edip evlenmesi çok ilginç,annemlerin evi çok güzelmiş,babam kim oturuyor bilmiyor ne güzel ev be diye geçerken eve bakıyormuş.Anneme takık serseri bir tip babamın baktığını görünce,önünü çevirip o eve niye bakıyorsun bakmayacaksın diye tehdit ediyor.Babamda ne varmışki o evde diye takıp sonra o tipe inat daha çok bakıyor,annemi görüp onada aşık oluyor :) hem inat hemde zorun peşinde koşma kamçılıyor kovaları bence.Annemde aşırı zor nazlı bir tip,hep süründürdü babamı evliyken bile..Bana annemin küçüklükten beri verdiği öğüt,bir erkeğe asla seni seviyorum demeyeceksindiYa kovaların zihni farklı çalışıyor, gerçekten zekiler, düşünmeden hareket etmezler. Ama fazla aklın getirdiği salaklıklar olabiliyor, durduk yere geri çekilmek gibi, karşı tarafa net duygularını göstermemek gibi. Karmaşık yapıları var yani zor insanlar.. kova, ateş etkiliyse o kadar zor değildir, ama kova başak, kova balık, ya da oğlak etkiliyse biraz zor
Geri dönerse ben annenizin dediklerini uygulayacağımBenim babam tam bir kova,sosyal zeka,insan ilişkileri sıfır ama einstein gibi,elektronik müh.hep yöneticiydi.Lisede tanışmışlar annemle,babamın adını Don juan koymuşlarmış lisede.Annemi fark edip evlenmesi çok ilginç,annemlerin evi çok güzelmiş,babam kim oturuyor bilmiyor ne güzel ev be diye geçerken eve bakıyormuş.Anneme takık serseri bir tip babamın baktığını görünce,önünü çevirip o eve niye bakıyorsun bakmayacaksın diye tehdit ediyor.Babamda ne varmışki o evde diye takıp sonra o tipe inat daha çok bakıyor,annemi görüp onada aşık oluyor :) hem inat hemde zorun peşinde koşma kamçılıyor kovaları bence.Annemde aşırı zor nazlı bir tip,hep süründürdü babamı evliyken bile..Bana annemin küçüklükten beri verdiği öğüt,bir erkeğe asla seni seviyorum demeyeceksindi
Yaa gerçekten kova dengesiz. Dediğin gibi bazen çok samimi bazen hiç yazmıyor. Çok değişikk..Canımmboğadan kovaya mı geçtin yani. İnşallah çok uçlarda değildir ne diyim. Uçarı oluyorlar pek sorumluluk almazlar. Kova biriyle konuşmuştum bı ara dengesiz etmişti beni. Bı geliyordu çok sıcak oluyordu bı uzaklasiyordu. Bana attığı fotoları insta hikayesine de atardı hep. Eğlencesine düşkündü. Konuşma kendiliğinden bitmişti. Sonra oğlak burcuna düştüm
Ya ikizlerin adı çıkmış ama ne bileyim oğlak,kova, boğa ya falan bakınca en azından insanlar. Sevdi mi çok seviyor , değerli hissettiriyor. En azından sorunları konusabilirsin. Çok aldatıyor falan diyorlar ama ben pek denk gelmedimBiri de ikizleri yorumlayabilir mi ya :)
Ben terazi bayanı olarak terazi erkeğini asla istemem:) karar veremezler,beğenmezler, dengesiz olurlarTerazi erkekleri icin de pek olumlu seyler yazilmamis ama tip olarak teraziler deli yakisikli oluyor genelde, bu konuda kesinlikle cömert davranilmis onlara.
Ve Aslan erkeği de (asıl yakışıklı diye umulandır) genelde tipsiz ve egolu OluyorTerazi erkekleri icin de pek olumlu seyler yazilmamis ama tip olarak teraziler deli yakisikli oluyor genelde, bu konuda kesinlikle cömert davranilmis onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?