- 2 Temmuz 2019
- 332
- 336
- 23
Ikizler ve başak burcu seviyorum bir merküryen olarakGeriye erkek kalmadı galiba
Yani boyle ipler hep annemin elindeydi,sanki kendisi bir prenses ve aşağılık bir köleye kendini bahşediyormuş gibi bir havası vardı..Ama annem taktik olarak falan yapmıyor bunu,karakteri öyle.Asla bakkala,markete,pazara gitmez,toplu taşımaya binmez.Babamla nişan olmuş,ilk buluşmalarıymış,babam gelip annemi evden almış,şurada dolmuş var yürüyelim demiş,annem “Ben dolmuşa binmem” demiş,babam hep anlatır,ün.öğrencisiydim cebimdeki son kuruşa dek taksiye vermiştim diye..Küçükken bir defa annemden su istemiştim,sen kimsinde benden su isteyebiliyorsun demişti..Ayyy şimdi aklıma geldi yine korktumGeri dönerse ben annenizin dediklerini uygulayacağım
Görüntü yükselen burçla alakalı ama..Benim terazi de yakışıklıydı ama erkekte görsellik en son planda benim için yaşadıklarımdan sonra..Terazi erkekleri icin de pek olumlu seyler yazilmamis ama tip olarak teraziler deli yakisikli oluyor genelde, bu konuda kesinlikle cömert davranilmis onlara.
Değilmi..erkek dediğin güçlü kuvvetli olacak,tuttuğunu koparacak :)) terazi ana kuzusuydu benim..çoookkk zayıftı,drama king..Koç şu an çok iyi geliyorBen terazi bayanı olarak terazi erkeğini asla istemem:) karar veremezler,beğenmezler, dengesiz olurlar
Evet resmen altın vurus gibi, tek dozda öldürür...Benimki de oğlaktı yükseleni kovaydi. Toksik karışımdı yani bu dediklerinizin hepsi vardı
Hahah ilginç ve tatlı bir hikaye olmuş :)) evet kovalar inatçı ve isteyince mücadeleci oluyorlar, tuttuklarını koparıyorlar. Benim babam da kova, annem iç Anadolu’da babam egede, üni bitince sadece 1 sırt çantasıyla annemin yaşadığı yere gelmiş onunla olmak istediğini göstermek için . 2 defa istemişler vermemişler. :)) zorla almış resmen üçüncü de hahahBenim babam tam bir kova,sosyal zeka,insan ilişkileri sıfır ama einstein gibi,elektronik müh.hep yöneticiydi.Lisede tanışmışlar annemle,babamın adını Don juan koymuşlarmış lisede.Annemi fark edip evlenmesi çok ilginç,annemlerin evi çok güzelmiş,babam kim oturuyor bilmiyor ne güzel ev be diye geçerken eve bakıyormuş.Anneme takık serseri bir tip babamın baktığını görünce,önünü çevirip o eve niye bakıyorsun bakmayacaksın diye tehdit ediyor.Babamda ne varmışki o evde diye takıp sonra o tipe inat daha çok bakıyor,annemi görüp onada aşık oluyor :) hem inat hemde zorun peşinde koşma kamçılıyor kovaları bence.Annemde aşırı zor nazlı bir tip,hep süründürdü babamı evliyken bile..Bana annemin küçüklükten beri verdiği öğüt,bir erkeğe asla seni seviyorum demeyeceksindi
Vay beYani boyle ipler hep annemin elindeydi,sanki kendisi bir prenses ve aşağılık bir köleye kendini bahşediyormuş gibi bir havası vardı..Ama annem taktik olarak falan yapmıyor bunu,karakteri öyle.Asla bakkala,markete,pazara gitmez,toplu taşımaya binmez.Babamla nişan olmuş,ilk buluşmalarıymış,babam gelip annemi evden almış,şurada dolmuş var yürüyelim demiş,annem “Ben dolmuşa binmem” demiş,babam hep anlatır,ün.öğrencisiydim cebimdeki son kuruşa dek taksiye vermiştim diye..Küçükken bir defa annemden su istemiştim,sen kimsinde benden su isteyebiliyorsun demişti..Ayyy şimdi aklıma geldi yine korktum
İkizler bence en korktuğum burç olan terazi, balık ve yaydan iyidir. En azından her güzele düşmezler, flörtüz sanılır ama onun için sohbetin kalitesi, muhabbet vs önemlidir 1.planda görsellik ya da cinsellik olmaz zihinsel uyum arar. Ama eksi yanı, çabuk sıkılır ve dağılır, ilgisini çekmezse dinlemez dinliyormuş gibi yaparBiri de ikizleri yorumlayabilir mi ya :)
Bir tek ölmedimEvet resmen altın vurus gibi, tek dozda öldürür...
E fena sayılmazlar o zaman:)Ya ikizlerin adı çıkmış ama ne bileyim oğlak,kova, boğa ya falan bakınca en azından insanlar. Sevdi mi çok seviyor , değerli hissettiriyor. En azından sorunları konusabilirsin. Çok aldatıyor falan diyorlar ama ben pek denk gelmedim
Amin amiiinNe kovası ne ikizleri bilmem nesi bebeklerim tüm erkekleri Allah bildiği gibi yapsın yaaaa
Şurda iki derse gittim geldim hemen şu iyi bu kötü yapmışssınz olmaz böyle hepsinin canı cehenneme diyip ilk benim birini bulmam şoku yaşatacağım sizeAmin amiiin
Taşirkardi geçirelim yaniiiŞurda iki derse gittim geldim hemen şu iyi bu kötü yapmışssınz olmaz böyle hepsinin canı cehenneme diyip ilk benim birini bulmam şoku yaşatacağım size
Peki bunlarla ilişki nasıl olacak :) nasıl başlayacak :)İkizler bence en korktuğum burç olan terazi, balık ve yaydan iyidir. En azından her güzele düşmezler, flörtüz sanılır ama onun için sohbetin kalitesi, muhabbet vs önemlidir 1.planda görsellik ya da cinsellik olmaz zihinsel uyum arar. Ama eksi yanı, çabuk sıkılır ve dağılır, ilgisini çekmezse dinlemez dinliyormuş gibi yapar
Maymun iştahlıdır bir işi bitirmeden öbürüne geçerbazıları geveze olabiliyor, benim ayım ikizler mesela ve isterse müthiş yakışıklı olsun, konuşması sarmazsa vınlarım neşelilerdir genelde
Annenin burcunu merak ettim, Akrep kadinlari akilli olur ya da Basak.Benim babam tam bir kova,sosyal zeka,insan ilişkileri sıfır ama einstein gibi,elektronik müh.hep yöneticiydi.Lisede tanışmışlar annemle,babamın adını Don juan koymuşlarmış lisede.Annemi fark edip evlenmesi çok ilginç,annemlerin evi çok güzelmiş,babam kim oturuyor bilmiyor ne güzel ev be diye geçerken eve bakıyormuş.Anneme takık serseri bir tip babamın baktığını görünce,önünü çevirip o eve niye bakıyorsun bakmayacaksın diye tehdit ediyor.Babamda ne varmışki o evde diye takıp sonra o tipe inat daha çok bakıyor,annemi görüp onada aşık oluyor :) hem inat hemde zorun peşinde koşma kamçılıyor kovaları bence.Annemde aşırı zor nazlı bir tip,hep süründürdü babamı evliyken bile..Bana annemin küçüklükten beri verdiği öğüt,bir erkeğe asla seni seviyorum demeyeceksindi
Kendilerini yakisikli zannediyorlar bence :))Ve Aslan erkeği de (asıl yakışıklı diye umulandır) genelde tipsiz ve egolu Oluyor
Yaaa aslanlar erkek kadın farketmiyor “sıraya dizilin şimdi sayın bakalım en çok neyimi seviyorsunuz bugün üstüm başım nasıl oldu” diye iltifat avcısı yaaaKendilerini yakisikli zannediyorlar bence :))
Ben cok beğendim ama kahve attım.pembeci değildi ( bu hassas çizgim cünküarkadaslar eylul acara fal bakmaya deger mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?