Binnaz Abla

Geri dönerse ben annenizin dediklerini uygulayacağım
Yani boyle ipler hep annemin elindeydi,sanki kendisi bir prenses ve aşağılık bir köleye kendini bahşediyormuş gibi bir havası vardı..Ama annem taktik olarak falan yapmıyor bunu,karakteri öyle.Asla bakkala,markete,pazara gitmez,toplu taşımaya binmez.Babamla nişan olmuş,ilk buluşmalarıymış,babam gelip annemi evden almış,şurada dolmuş var yürüyelim demiş,annem “Ben dolmuşa binmem” demiş,babam hep anlatır,ün.öğrencisiydim cebimdeki son kuruşa dek taksiye vermiştim diye..Küçükken bir defa annemden su istemiştim,sen kimsinde benden su isteyebiliyorsun demişti..Ayyy şimdi aklıma geldi yine korktum

Terazi erkekleri icin de pek olumlu seyler yazilmamis ama tip olarak teraziler deli yakisikli oluyor genelde, bu konuda kesinlikle cömert davranilmis onlara.
Görüntü yükselen burçla alakalı ama..Benim terazi de yakışıklıydı ama erkekte görsellik en son planda benim için yaşadıklarımdan sonra..

Ben terazi bayanı olarak terazi erkeğini asla istemem:) karar veremezler,beğenmezler, dengesiz olurlar
Değilmi..erkek dediğin güçlü kuvvetli olacak,tuttuğunu koparacak :)) terazi ana kuzusuydu benim..çoookkk zayıftı,drama king..Koç şu an çok iyi geliyor

Hahah ilginç ve tatlı bir hikaye olmuş :)) evet kovalar inatçı ve isteyince mücadeleci oluyorlar, tuttuklarını koparıyorlar. Benim babam da kova, annem iç Anadolu’da babam egede, üni bitince sadece 1 sırt çantasıyla annemin yaşadığı yere gelmiş onunla olmak istediğini göstermek için . 2 defa istemişler vermemişler. :)) zorla almış resmen üçüncü de hahah 6 yıl da annemin memleketinde yaşamış tabi iş güç bırakıp, yeniden bir hayat...bir de hani su grubun filan da yok babamda , kova yay ve Aslan var hiç duygusal değildir.. :)
Mesela ablamda da aynı şey oldu, sevgilisi uzaktaydı, yaşadığımız şehre taşındı geldi her şeyi bırakıp. Bi ben de olmadı biz de fal baktırdık işte gelir mi diye hahah

Vay be baban güzel idare edebilmiş yıllarca :) yanlış anlama tabi ama zor bir karaktermiş. kovalar duygusallıktan çok mantıksal ilerlerler eğer bende ki gibi balık etkisi yok ise :)

Biri de ikizleri yorumlayabilir mi ya :)
İkizler bence en korktuğum burç olan terazi, balık ve yaydan iyidir. En azından her güzele düşmezler, flörtüz sanılır ama onun için sohbetin kalitesi, muhabbet vs önemlidir 1.planda görsellik ya da cinsellik olmaz zihinsel uyum arar. Ama eksi yanı, çabuk sıkılır ve dağılır, ilgisini çekmezse dinlemez dinliyormuş gibi yapar
Maymun iştahlıdır bir işi bitirmeden öbürüne geçer bazıları geveze olabiliyor, benim ayım ikizler mesela ve isterse müthiş yakışıklı olsun, konuşması sarmazsa vınlarım neşelilerdir genelde

E fena sayılmazlar o zaman:)

Peki bunlarla ilişki nasıl olacak :) nasıl başlayacak :)

Annenin burcunu merak ettim, Akrep kadinlari akilli olur ya da Basak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…