Binnaz Abla

İkizlerden bahsettiğinizi görünce dayanamadım bence en baştan koşarak uzaklaşın derim ben ben bundan sonra ikizlerle karşılaşırsam öyle yapcam arkadaşlıkları aşırı eğlenceli gez toz gül ama aman aman ilişkide bu kadar bencil aç gözlü dengesiz insanlar yoktur.Bana mı denk geldi bilmiyorum ama 2 ikizler sevgilim de aşırı yalancıydı ben araştıra araştıra çıkardım yalanlarını az biras şüpheci bi tip olmasam araştırmasam ikisinde de hayatım kararırdı.

Yeni falcı haberi. Güneş doğuş binnazda 100krediydi ben serkandan başkasına baktırmıyorum orada hadi dedim ucuz takibe alayım atarım çok az online olup kapatıyor hemen hayattaki bütün şansımı onu yakalayarak harcadım sanırım yorumlarda çok iyiydi ama kesin dandik fal gelir dedim 13 dk bakmış ve çok şey bilmiş şaşırdım güzeldi. Yalnız binnazın taktiği gibi geliyor artık mesela ares miydi neydi 1 kişi alıp kapatıyordu sonradam 1000 oldu full online bu da öyle olur bence

Ben de gördüm onu bı de sen övdün ya artık yakalamak imkansız ne anlaşmıştık biz

Ben 2 kez baktirdim ona, ikisinde de farklı şeyler dedi tatlı bir kadın , ek kart falan açıyor ama birbirinden bağımsız şeyler söylediği için sana önermemistim

Ben 2 kez baktirdim ona, ikisinde de farklı şeyler dedi tatlı bir kadın , ek kart falan açıyor ama birbirinden bağımsız şeyler söylediği için sana önermemistim
Yaaaaaaa ciddi miisin 2 kere nasıl yakaladın hayret evet ek sorularla actı flaan filan neyse ben hala iyi diyeyim vadesi patlarssa bakarız

Yaaaaaaa ciddi miisin 2 kere nasıl yakaladın hayret evet ek sorularla actı flaan filan neyse ben hala iyi diyeyim vadesi patlarssa bakarız
Senin için bir daha dinledim de yok yok beğenemedim çiçeğim. Sesi güzel ama kart yorumundan gidiyor. Internetten açıp baksam daha iyiymiş temmuz vermiş vade olarak. Birinde ayırmış birinde evlendirmiş sag olsun.

Ayyy bana öyle kart yorumu yapmamış nedenleri olacakları anlatmış ve gerçekten bir kaö olay bilmiş. Amaaan neyse bilse nolur artık hiçbiri umrumda değil srkan hariç dememe gerek yok sanırım

Vay be baban güzel idare edebilmiş yıllarca :) yanlış anlama tabi ama zor bir karaktermiş. kovalar duygusallıktan çok mantıksal ilerlerler eğer bende ki gibi balık etkisi yok ise :)
Babam ve bence kova burcunda genel olarak problem çözme,problemle uğraşma,mücadeleye çekilme gibi özellikler oluyor.O yüzden komplike ve zor olana hep yöneliyorlar,kolay olan ilgilerini çekmiyor anladığım

Annenin burcunu merak ettim, Akrep kadinlari akilli olur ya da Basak.
Annem boğa burcu ve yükselenide aslan :) Hitlerle aynıymış
Gerçekten çok aşırı egolu,burnu düşse eğilip yerden almayan,kendini kraliçe falan sanan bir hatun..Asla bir erkeğe iltifat etmez,asla iyi birşey söylemez,bin yılda bir minicik guzel birsey soyler o da ağzının ucuyla ama sanırım erkeklerede böylesi lazım..Kaç yaşına geldiler babam heryere bırakıp alır arabayla,sürekli peşinde koşar,maşallah

Kızlar selaam, yine Serkan muhabbetine döndürcem (Merve çok sevinir:) ) ama şöyle bir şey oldu. Bizim iletişim 1 haftadır falan yine kesilmişti tabi ara ara oluyodu da o kadar, tatmin edici değl işle ilgili vs. Haziranın ikinci yarısından sonra düzelecek max o zamana kadar sıkıntı gözüküyo demişti Serkan. Ctesi pazar adam mesaj attı dün baya konuştuk ama şöyle bir şey de oldu ben bugün görüşmek istediim sallamadı hiiç. Sağolsun yani sinirden ölüyorum şu anda bende tamam yazdım (belki trip anlayıp küsebilir- öyle huyları da vardı eskiden). Yani küçük bi gelişme oldu ama o kadardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…