Binnaz Abla

Babam ve bence kova burcunda genel olarak problem çözme,problemle uğraşma,mücadeleye çekilme gibi özellikler oluyor.O yüzden komplike ve zor olana hep yöneliyorlar,kolay olan ilgilerini çekmiyor anladığım
Erkekleri öyle mi çok bilemiyorum ama bende aksine problemlere uğraşma çözüm fikir üretmek gibi bir derdim olur kaçmak yerine çekilme evet kesinlikle oluyor ama bu daha çok düşünmek için, olup biteni idrak etmek için, kendimizle baş başa kalmak için. Bu yüzden özgürlüğüne düşkün derler kovalar için :) çekiliriz ama asla sevgisizlikten değil, kaldığı yerden devam ederiz ama evet, zor olana meyilli olabiliriz gerçekten düz giden herşey beni sıkar rutin olmaktansa inişli çıkışlı olsun :)

Var ya erkeklere en guzelini yapiyor ve yapmis, gercekten bravo :)

Haziranın yarısından sonra düzelme olacaksa yarından itibaren başlayabiliriz sinirlenme serkan bir şeyler biliyor demek ki..

Ahaahahayay serkan sensörlerim açık hemen geldim

Ben falım çıkmadan inanamıyorum çiçeğim ya ne vadeler patladı kafası var. Anla benii
Kuuzm saatti saatine bekleme sakın falı akısına bırak er gec olacak düşün sarkacak ama olacak de.gerçi ben demiyorum herkes yazacak diyor ama içimden attıgım için onu belki de o yüzden gülüyorum inanmıyorum yapıyorum ama ne bileyim öyle işte

Aşkım hala bir şey biliyor dmeek ki nedir yakışıyor mu
Ay hadi bakalım inşallah çıksın Serkanın falları yaa
Benim eski haziran ayı içinde yalvar yakar dönecekmiş,büyük vaatler,ciddiyetlik teklifi vs ile gelecekmiş.Serkan dışında çok baba falcılarda aynını ısrarla söyledi,ama vadeler biraz farklıydı.Kabul etmem bu saatten sonra benim artık ondan gönlüm geçti ama bu hallerini görüp egomu şişirmekde fena olmazdı hani
Annem gibi sadist ve umursamaz olacağım bende erkeklere karşı

Ay aynen ben de egomu şişirmek için istiyorum pişman olsun sürünsün yoksa umrumda değil artık. Bakalım serkanı bekleyen çok kişi var neler olacak

Azıcık çıksın ucundan ya , ona da raziyim

Bana da Haziran'da sasirtacak itirflar ve sozler soyleyecek demisti Serkan, ben de sadece egomu tatmin icin istiyorum ama sanirim patlayacak cunku tam tersi durumlar.

Kızlar dünden sonra artık yeni birini tanımaya karar verdim yaklaşık bir sene her şeyin düzelmesini bekledim, olmadı. Dünden sonra bitti kesinlikle. Asla birine isinacagimi düşünmüyorum ama en azından denesem mi? 9 yaş büyük benden ve yengeç burcu bilemedim hiç bana bı akıl verin. Hayatıma bakmak istiyorum artık zorlama da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…