Erkekleri öyle mi çok bilemiyorum ama bende aksine problemlere uğraşma çözüm fikir üretmek gibi bir derdim olur kaçmak yerineBabam ve bence kova burcunda genel olarak problem çözme,problemle uğraşma,mücadeleye çekilme gibi özellikler oluyor.O yüzden komplike ve zor olana hep yöneliyorlar,kolay olan ilgilerini çekmiyor anladığım
Var ya erkeklere en guzelini yapiyor ve yapmis, gercekten bravo :)Annem boğa burcu ve yükselenide aslan :) Hitlerle aynıymış
Gerçekten çok aşırı egolu,burnu düşse eğilip yerden almayan,kendini kraliçe falan sanan bir hatun..Asla bir erkeğe iltifat etmez,asla iyi birşey söylemez,bin yılda bir minicik guzel birsey soyler o da ağzının ucuyla ama sanırım erkeklerede böylesi lazım..Kaç yaşına geldiler babam heryere bırakıp alır arabayla,sürekli peşinde koşar,maşallah
Haziranın yarısından sonra düzelme olacaksa yarından itibaren başlayabilirizKızlar selaam, yine Serkan muhabbetine döndürcem (Merve çok sevinir:) ) ama şöyle bir şey oldu. Bizim iletişim 1 haftadır falan yine kesilmişti tabi ara ara oluyodu da o kadar, tatmin edici değl işle ilgili vs. Haziranın ikinci yarısından sonra düzelecek max o zamana kadar sıkıntı gözüküyo demişti Serkan. Ctesi pazar adam mesaj attı dün baya konuştuk ama şöyle bir şey de oldu ben bugün görüşmek istediim sallamadı hiiç. Sağolsun yani sinirden ölüyorum şu anda bende tamam yazdım (belki trip anlayıp küsebilir- öyle huyları da vardı eskiden). Yani küçük bi gelişme oldu ama o kadardı.
Evet keşke bende ona benzeseymişimVar ya erkeklere en guzelini yapiyor ve yapmis, gercekten bravo :)
Ahaahahayay serkan sensörlerim açık hemen geldimKızlar selaam, yine Serkan muhabbetine döndürcem (Merve çok sevinir:) ) ama şöyle bir şey oldu. Bizim iletişim 1 haftadır falan yine kesilmişti tabi ara ara oluyodu da o kadar, tatmin edici değl işle ilgili vs. Haziranın ikinci yarısından sonra düzelecek max o zamana kadar sıkıntı gözüküyo demişti Serkan. Ctesi pazar adam mesaj attı dün baya konuştuk ama şöyle bir şey de oldu ben bugün görüşmek istediim sallamadı hiiç. Sağolsun yani sinirden ölüyorum şu anda bende tamam yazdım (belki trip anlayıp küsebilir- öyle huyları da vardı eskiden). Yani küçük bi gelişme oldu ama o kadardı.
Aşkım hala bir şey biliyor dmeek ki nedir yakışıyor muHaziranın yarısından sonra düzelme olacaksa yarından itibaren başlayabilirizsinirlenme serkan bir şeyler biliyor demek ki..
Ben falım çıkmadan inanamıyorum çiçeğim yaAşkım hala bir şey biliyor dmeek ki nedir yakışıyor mu
Kuuzm saatti saatine bekleme sakın falıBen falım çıkmadan inanamıyorum çiçeğim yane vadeler patladı kafası var. Anla benii
Ay hadi bakalım inşallah çıksın Serkanın falları yaaAşkım hala bir şey biliyor dmeek ki nedir yakışıyor mu
Ay aynen ben de egomu şişirmek için istiyorum pişman olsun sürünsün yoksa umrumda değil artık. Bakalım serkanı bekleyen çok kişi var neler olacakAy hadi bakalım inşallah çıksın Serkanın falları yaa
Benim eski haziran ayı içinde yalvar yakar dönecekmiş,büyük vaatler,ciddiyetlik teklifi vs ile gelecekmiş.Serkan dışında çok baba falcılarda aynını ısrarla söyledi,ama vadeler biraz farklıydı.Kabul etmem bu saatten sonra benim artık ondan gönlüm geçti ama bu hallerini görüp egomu şişirmekde fena olmazdı hani
Annem gibi sadist ve unursamaz olacağım bende erkeklere karşı
Azıcık çıksın ucundan ya , ona da raziyimKuuzm saatti saatine bekleme sakın falıakısına bırak er gec olacak düşün sarkacak ama olacak de.gerçi ben demiyorum herkes yazacak diyor ama içimden attıgım için onu belki de o yüzden gülüyorum inanmıyorum yapıyorum ama ne bileyim öyle işte
Bana da Haziran'da sasirtacak itirflar ve sozler soyleyecek demisti Serkan, ben de sadece egomu tatmin icin istiyorum ama sanirim patlayacak cunku tam tersi durumlar.Ay hadi bakalım inşallah çıksın Serkanın falları yaa
Benim eski haziran ayı içinde yalvar yakar dönecekmiş,büyük vaatler,ciddiyetlik teklifi vs ile gelecekmiş.Serkan dışında çok baba falcılarda aynını ısrarla söyledi,ama vadeler biraz farklıydı.Kabul etmem bu saatten sonra benim artık ondan gönlüm geçti ama bu hallerini görüp egomu şişirmekde fena olmazdı hani
Annem gibi sadist ve umursamaz olacağım bende erkeklere karşı
Eksik kalma tabi:)) Yani ama buluşmaya yanaşmadı sinirimi gerdiAhaahahayay serkan sensörlerim açık hemen geldim♥
Eksik asla kalmamEksik kalma tabi:)) Yani ama buluşmaya yanaşmadı sinirimi gerdi
Gerçekten anlam veremiyorum neden böyleler. Bu naz,niyaz olayı nedir bu erkeklerde.Eksik kalma tabi:)) Yani ama buluşmaya yanaşmadı sinirimi gerdi
Ah bi bilsem keşke. Onların yaptığının binde biri yapsak nasıl hemen tepki koyup rest çekerler oysa kiGerçekten anlam veremiyorum neden böyleler. Bu naz,niyaz olayı nedir bu erkeklerde.
Sen bilirsin de geç o merak etsin ya ne diyecekti acaba diye cidden kopek çekmek lazım bunlaraAh bi bilsem keşke. Onların yaptığının binde biri yapsak nasıl hemen tepki koyup rest çekerler oysa ki
Hep buluşmak,görüşmek isteyen taraf oluyoruz zamanla. Hiç mi özlemiyor bu derdim sonrası hep naz,ekme zaten. Dediğin gibi biz yapsak o dakika rest çekerler.Ah bi bilsem keşke. Onların yaptığının binde biri yapsak nasıl hemen tepki koyup rest çekerler oysa ki
Tamam yazdım sadece oda sağolsun yazmadı. Bende hiç hiç üstelemedim daha da demem zaten buluşalım mı diyeSen bilirsin de geç o merak etsin ya ne diyecekti acaba diye cidden kopek çekmek lazım bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?