- 14 Mayıs 2020
- 165
- 167
- 23
Yüzleşmeye cesareti olmadığından kaçabileceği yere kadar kaçıyor isteTamam yazdım sadece oda sağolsun yazmadı. Bende hiç hiç üstelemedim daha da demem zaten buluşalım mı diye
Ben ilk geldiği zaman baktırmıştım. Dediği tarihlerdeki hiç bir şey olmadı ama anda çok iyiydi diye aklımda kalmışArkadaslar binnazda Arif Emir nasil,cıkanlar oldu mu
ben bir denemek istiyorum ,Peki Elif Hanzade ve Eylul Acar nasil?Ben ilk geldiği zaman baktırmıştım. Dediği tarihlerdeki hiç bir şey olmadı ama anda çok iyiydi diye aklımda kalmış
Onlara baktırmadım hiç bilmiyorumben bir denemek istiyorum ,Peki Elif Hanzade ve Eylul Acar nasil?
Cidden çok iğrenç bir duygu,resmen roller değişiyor.En başta kendileri koşuyor peşte,sonra bir şekilde geri çekiliyorlar.O geri çekildikleri noktada hiçbir şekilde bizimde istekli görünmeyip geriye çekilmemiz,direnmemiz lazım,hatayı burada kırılıp adım atarak yapıyoruzHep buluşmak,görüşmek isteyen taraf oluyoruz zamanla. Hiç mi özlemiyor bu derdim sonrası hep naz,ekme zaten. Dediğin gibi biz yapsak o dakika rest çekerler.
Ay inanmıyorummm. Benim da babam kova ve annem boğa. Burada da benzerlikAnnem boğa burcu ve yükselenide aslan :) Hitlerle aynıymış
Gerçekten çok aşırı egolu,burnu düşse eğilip yerden almayan,kendini kraliçe falan sanan bir hatun..Asla bir erkeğe iltifat etmez,asla iyi birşey söylemez,bin yılda bir minicik guzel birsey soyler o da ağzının ucuyla ama sanırım erkeklerede böylesi lazım..Kaç yaşına geldiler babam heryere bırakıp alır arabayla,sürekli peşinde koşar,maşallah
Benimkiler de böyle. Bir aşk hikayesi de bizimkilerde var. Babam annem için dağları bile delecek durumlar yaşamış ama annem inanılmaz bir insan. Bir yüzün gülsün be kadınAy inanmıyorummm. Benim da babam kova ve annem boğa. Burada da benzerlik
Şok evresi orası bizim için işte. Ya noldu bir anda oluyor işte. Hep görmek isteyen, eve bırakırken bile uzun yolları seçen adam görüşmek istemiyor, uzaklaşıyorCidden çok iğrenç bir duygu,resmen roller değişiyor.En başta kendileri koşuyor peşte,sonra bir şekilde geri çekiliyorlar.O geri çekildikleri noktada hiçbir şekilde bizimde istekli görünmeyip geriye çekilmemiz,direnmemiz lazım,hatayı burada kırılıp adım atarak yapıyoruz
Ahahhahahah aşkım yaaMervenin gazına gelip Eylül Sayara kahve falı baktırdımAçıkcası pek beğenmedim ağzım açık dinlemedim. Orta 150 kredilik bir yorumcu. Beni şaşırtanlar Beril ve Duygu zaten şu an dolu .
Her şey güzel olacakmışAhahhahahah aşkım yaatüh üzüldüm. Ama seninle çok falcılarımız uyuşmuyordu sanki ondandır belki , tarih verdi mi ne dedi nolacakmış
Her şey güzel olacak biliyoruz bizde ama ne zamanHer şey güzel olacakmışTarih vermedi.
Vade vermedi ... Karşı taraf senin hislerinden emin olmadığı için adım atmıyor dedi. Aynısını Duygu Aura, Beril , Melisa Donukuk, Zişan Işık söylemişti. Şimdi acaba diyorum ama yok benim falcım Yeşilçingene seni beğenmiyor başkasını seviyor dedi ona inanıyorum ben tekHer şey güzel olacak biliyoruz bizde ama ne zaman
Şu yesilcingene 2 senede 3 kere reddetti beni. Ne enerjiymis bir tutmadıVade vermedi ... Karşı taraf senin hislerinden emin olmadığı için adım atmıyor dedi. Aynısını Duygu Aura, Beril , Melisa Donukuk, Zişan Işık söylemişti. Şimdi acaba diyorum ama yok benim falcım Yeşilçingene seni beğenmiyor başkasını seviyor dedi ona inanıyorum ben tek
Sen 26-27 den büyüksen Bende yaş farkı ideal fazla değilKızlar dünden sonra artık yeni birini tanımaya karar verdim yaklaşık bir sene her şeyin düzelmesini bekledim, olmadı. Dünden sonra bitti kesinlikle. Asla birine isinacagimi düşünmüyorum ama en azından denesem mi? 9 yaş büyük benden ve yengeç burcu bilemedim hiç bana bı akıl verin. Hayatıma bakmak istiyorum artık zorlama da olsa.
Serkan o ayrı konu . Onunla ilgili yorum yazmıştım baya ...Şu yesilcingene 2 senede 3 kere reddetti beni. Ne enerjiymis bir tutmadıSerkana baktirdiniz mı?
Yesilcingeye cok gitmek istiyorum ama ya redderse sinir olcamVade vermedi ... Karşı taraf senin hislerinden emin olmadığı için adım atmıyor dedi. Aynısını Duygu Aura, Beril , Melisa Donukuk, Zişan Işık söylemişti. Şimdi acaba diyorum ama yok benim falcım Yeşilçingene seni beğenmiyor başkasını seviyor dedi ona inanıyorum ben tek
Okudum şimdi, sorudan yürümesi hoş olmamış.. Hayırlısı olsun diyelimSerkan o ayrı konu . Onunla ilgili yorum yazmıştım baya ...
27 yaşındayım ben. Erkeğin yaşı büyüdükçe acımasız mi oluyor sanki, duyguları ölmüş oluyor bundan korkuyorumSen 26-27 den büyüksen Bende yaş farkı ideal fazla değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?