Binnaz Abla

Hep buluşmak,görüşmek isteyen taraf oluyoruz zamanla. Hiç mi özlemiyor bu derdim sonrası hep naz,ekme zaten. Dediğin gibi biz yapsak o dakika rest çekerler.
Cidden çok iğrenç bir duygu,resmen roller değişiyor.En başta kendileri koşuyor peşte,sonra bir şekilde geri çekiliyorlar.O geri çekildikleri noktada hiçbir şekilde bizimde istekli görünmeyip geriye çekilmemiz,direnmemiz lazım,hatayı burada kırılıp adım atarak yapıyoruz

Ay inanmıyorummm. Benim da babam kova ve annem boğa. Burada da benzerlik

Ay inanmıyorummm. Benim da babam kova ve annem boğa. Burada da benzerlik
Benimkiler de böyle. Bir aşk hikayesi de bizimkilerde var. Babam annem için dağları bile delecek durumlar yaşamış ama annem inanılmaz bir insan. Bir yüzün gülsün be kadın

So Şok evresi orası bizim için işte. Ya noldu bir anda oluyor işte. Hep görmek isteyen, eve bırakırken bile uzun yolları seçen adam görüşmek istemiyor, uzaklaşıyor gel de şok olma

Mervenin gazına gelip Eylül Sayara kahve falı baktırdım Açıkcası pek beğenmedim ağzım açık dinlemedim. Orta 150 kredilik bir yorumcu. Beni şaşırtanlar Beril ve Duygu zaten şu an dolu .

Mervenin gazına gelip Eylül Sayara kahve falı baktırdım Açıkcası pek beğenmedim ağzım açık dinlemedim. Orta 150 kredilik bir yorumcu. Beni şaşırtanlar Beril ve Duygu zaten şu an dolu .
Ahahhahahah aşkım yaa tüh üzüldüm. Ama seninle çok falcılarımız uyuşmuyordu sanki ondandır belki , tarih verdi mi ne dedi nolacakmış

Her şey güzel olacak biliyoruz bizde ama ne zaman
Vade vermedi ... Karşı taraf senin hislerinden emin olmadığı için adım atmıyor dedi. Aynısını Duygu Aura, Beril , Melisa Donukuk, Zişan Işık söylemişti. Şimdi acaba diyorum ama yok benim falcım Yeşilçingene seni beğenmiyor başkasını seviyor dedi ona inanıyorum ben tek

Şu yesilcingene 2 senede 3 kere reddetti beni. Ne enerjiymis bir tutmadı Serkana baktirdiniz mı?

Sen 26-27 den büyüksen Bende yaş farkı ideal fazla değil

Yesilcingeye cok gitmek istiyorum ama ya redderse sinir olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…