Ben daha iyi olduğunu düşünüyorum . Bence bazı şeyler erkekler için daha cok oturmuş oluyor Ancak cok flört etmeyi bilmiyorlar genelde :) Ama boşanmışlık - çocuk varsa ve bunlara hazır değilsen psikolojik olarak zorlanabiilirsin .27 yaşındayım ben. Erkeğin yaşı büyüdükçe acımasız mi oluyor sanki, duyguları ölmüş oluyor bundan korkuyorum
Beni çok üzmüştüYesilcingeye cok gitmek istiyorum ama ya redderse sinir olcam
Keşke benle de tutmasaydı da bakmasaydı maşallah bendeki enerji herkesle tutuyor hiç reddedilmedimŞu yesilcingene 2 senede 3 kere reddetti beni. Ne enerjiymis bir tutmadıSerkana baktirdiniz mı?
O kadar doğru ki. Her gece bunu düşünüyorum tam o noktada uzak durmam gerekiyordu kendimi kandırdım, emek verdiğimi sandımCidden çok iğrenç bir duygu,resmen roller değişiyor.En başta kendileri koşuyor peşte,sonra bir şekilde geri çekiliyorlar.O geri çekildikleri noktada hiçbir şekilde bizimde istekli görünmeyip geriye çekilmemiz,direnmemiz lazım,hatayı burada kırılıp adım atarak yapıyoruz
SallıyorlarKızlar ben bi de şunu anlamıyorum. (Kahve hariç o tamamen başka bakılıyor) ama tarot ve katina bilinçaltı ve duyguları okuyor. Peki bu falcılar neye göre tarih veriyor? Mesela ocakta bakıyor temmuzda iletişim var diyor. Arada aylar var. Adam bilinçaltında 6-7 ay sonra adım atayım diye mi düşünüyor? Çok saçma değil mi benim bakış açım mi hatalı
Mesela değnek altılısı mı çıktı, altılı bir vade deniyor. Kartların sayıları da var ama tarotta vade verilmez genelde. Verenler de öylesine veriyorlarKızlar ben bi de şunu anlamıyorum. (Kahve hariç o tamamen başka bakılıyor) ama tarot ve katina bilinçaltı ve duyguları okuyor. Peki bu falcılar neye göre tarih veriyor? Mesela ocakta bakıyor temmuzda iletişim var diyor. Arada aylar var. Adam bilinçaltında 6-7 ay sonra adım atayım diye mi düşünüyor? Çok saçma değil mi benim bakış açım mi hatalı
Vade verilmesi çokkkk saçma. Hele uzak vadeler. Duygu düşünce ve bilinçaltından zaman nasıl okunuyor kiMesela değnek altılısı mı çıktı, altılı bir vade deniyor. Kartların sayıları da var ama tarotta vade verilmez genelde. Verenler de öylesine veriyorlar
Ahahahahha bir dua eder misin benim için de, şu kız basarili olsun diyeVade istemiyorsanız altıncı hissimle soyliyim ben ne olacağınısevgilisi bile olmayan birini 6 ayda evlendirmişliğim var
Spesifik gel başarılı olsun da nerde olsunAhahahahha bir dua eder misin benim için de, şu kız basarili olsun diye
Tamam ben bir liste yapıp atayım hahahahahahaSpesifik gel başarılı olsun da nerde olsun
Tamam bekliyorumTamam ben bir liste yapıp atayım hahahahahaha
Ben şu an terbiye aşamasındayımO kadar doğru ki. Her gece bunu düşünüyorum tam o noktada uzak durmam gerekiyordu kendimi kandırdım, emek verdiğimi sandım
Sephoradan alışveriş yaptım diye eşantiyon bir erkek parfümü yollamışlardı,Givenchy nin baya hoş bir kokusu,küçücük birşey.Eski salak ben bunu hemen götürür adama verirdim ama şimdi küçük birşey dahi olsa böyle bir harekette bulunmam çünkü sembolik bile olsa daha adam bana hiçbirşey almamış vermemişken ben niye onu düşünüp birşey vereyim.Yapan,eden,planlayan biz oldukça,aktif oldukça eril enerjiye geçiyormuşuz.Ilk birşey alan düşünen o olsunBen şu an terbiye aşamasındayımadamı bana nasıl yaklaşması gerektiği ile ilgili terbiye ediyorum,resmen pavlovun köpeği gibi bu erkekler ya..sürekli yönlendirmek gerekiyor,aslında bize nasıl davranmaları gerektiğini onlara biz öğretiyoruz.
Ben iki defa baktırdım üst üste ses kaydı 20 dakika filandı durum analizini cok beğenmiştim oha dedim karakter analizi birebir zaten .sonra üçüncüyü attım sorumu hata ya yanlış anlamış onun üstüne bir senaryo yazmış offff .. Sonra baktım zaten ben Soru kısmında hayatımı döküyorum yani sana anlatsam aynı analizi sende yaparsın :)Kızlar binnazdaki kalan kredimle Aslıhan yılmaza fal attım yaklaşık 10dklık bir fal geldi zaten sorumu okuması 1dk falda direkt nokta atışı dediğim bir durum yok ama karakter analizi ve şuanki durum analizini beğendim sizden baktıran var mı siz neler düşünüyorsunuz
Ben soru kısmında çok kısa bir şey yazmıştım bence bana çok da uyduramadı kısa ve kendini tekrarlayan bir faldı ama doğru söylediği şeyler de var gibiydi gönül ister ki dediği gibi olsun ama umutsuzum yani bakalım serkanın falı olur umarımBen iki defa baktırdım üst üste ses kaydı 20 dakika filandı durum analizini cok beğenmiştim oha dedim karakter analizi birebir zaten .sonra üçüncüyü attım sorumu hata ya yanlış anlamış onun üstüne bir senaryo yazmış offff .. Sonra baktım zaten ben Soru kısmında hayatımı döküyorum yani sana anlatsam aynı analizi sende yaparsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?