Ama sen o kişiyi sevmezsinŞimdi gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim ❤
Aslı bana pembeci geliyor biraz sen de nasıldıBen soru kısmında çok kısa bir şey yazmıştım bence bana çok da uyduramadı kısa ve kendini tekrarlayan bir faldı ama doğru söylediği şeyler de var gibiydi gönül ister ki dediği gibi olsun ama umutsuzum yani bakalım serkanın falı olur umarım
O zaman doğru kişi değildir çok basit :)Ama sen o kişiyi sevmezsinNe lanet bir cycle
Bende olumsuz şeyler de var ama sonucu pembe bağlamışAslı bana pembeci geliyor biraz sen de nasıldı
Covid ikinci dalgasi gelme ihtimali yüksekmiş. Yurtdışı falan bence hayal olurBu arada binnazda kredim vardı, Serkan i yakalayamam diye Berfin bilen e attım fal. Zaten bir beklentim olmadan attim. Yani fena değil diyebilirim. Adamın zihnindeki şeyleri söylemiş bana göre de tam olarak böyle. Tabi o da burayı okumuyorsayurt dışına gidemeyecek hayalleri suya düşecek dedi bakalım bilemiyorum. Sadece gelecek konusunda çok yuvarlak konuştu. Adam biriyle mutluluğu yakalar mi diye sormusum. Bana demiş ki eğer aslan,yay ya da koç iseniz bu kişi sizsiniz ama değilseniz bir kadına aşık olacak ama sonu olmayacak. Pişman ve üzüntü şu an yok dedi ve de hatasını anlayacak bir yuzlesmeniz var dedi. Bana biraz yuvarlak geldi. Hani olabilir de , olmayabilir de.. yeni biri için vadeyi 1 ay ya da 1 sene dedi kesin 1 senedir o. Yani izlenimim bu şekilde. Karşı tarafın zihnini merak ediyorsanız olabilir Berfin Bilen
Offf elinde patlasın var ya bana bu yeterCovid ikinci dalgasi gelme ihtimali yüksekmiş. Yurtdışı falan bence hayal olur
Covid varken yurtdışına gitmek de pek mantıklı değilOfff elinde patlasın var ya bana bu yeter
Bugun benim serkan günüm kurban olayım iizn verin yakalayayım kafam cok atık sabah sabahYa bu Ares ışık, Berfin bilen ne zamlar yaptı geçen hafta 49 kredi değil miydi bunlar. Ben de baktirmiyorum ama hep bakıyorumyarın Serkan a baktircam ama inşallah yakalarım çok merak ediyorum
Erkekleri asik etmek icin nasil davranmamiz gerektiginin diger bir kaniti, anneleri ornek almak lazim :)Benimkiler de böyle. Bir aşk hikayesi de bizimkilerde var. Babam annem için dağları bile delecek durumlar yaşamış ama annem inanılmaz bir insan. Bir yüzün gülsün be kadın
Kesinikle haklısınızBu binnazabla zımbırtısının kredi kartımda yarattığı tahribatı temizlemekle uğraşıyorum hala. Bakılan fallar da hiçbir işe yaramadı, o da psikolojik tahribat. Düşmeyin arkadaşlar bu saçma tuzağa.
İşte olumsuz konuşanlar dönmez yazmaz vesaire çıkmış oluyorBen ne zaman çıkan haber vercem acaba size
Sakin kalamiyorumCovid varken yurtdışına gitmek de pek mantıklı değilAllaha havale ediyoruz biz, sakin ol sen
Amaan hocam, yapmayınSakin kalamiyorumkadın öğretmen eski sevgilisini 55 yerinden bıçakladı haberi görürseniz o benim işte kızlar
Ben ne zaman çıkan haber vercem acaba size
Naptın yakaladınmıBugun benim serkan günüm kurban olayım iizn verin yakalayayım kafam cok atık sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?