Binnaz Abla

Aslı bana pembeci geliyor biraz sen de nasıldı

Kızlar Eylül e kardeşim kahve atti ve çok beğendi ardından Tarot da attı. Bı kere sesi falan çok tatlı geliyor. Pembeci de değil,güzel özetliyor her şeyi. Olumsuz konuştu ama olumsuzu Alex gibi güzel bir şekilde söylüyor. Biz beğendik yani.

Bu arada binnazda kredim vardı, Serkan i yakalayamam diye Berfin bilen e attım fal. Zaten bir beklentim olmadan attim. Yani fena değil diyebilirim. Adamın zihnindeki şeyleri söylemiş bana göre de tam olarak böyle. Tabi o da burayı okumuyorsa yurt dışına gidemeyecek hayalleri suya düşecek dedi bakalım bilemiyorum. Sadece gelecek konusunda çok yuvarlak konuştu. Adam biriyle mutluluğu yakalar mi diye sormusum. Bana demiş ki eğer aslan,yay ya da koç iseniz bu kişi sizsiniz ama değilseniz bir kadına aşık olacak ama sonu olmayacak. Pişman ve üzüntü şu an yok dedi ve de hatasını anlayacak bir yuzlesmeniz var dedi. Bana biraz yuvarlak geldi. Hani olabilir de , olmayabilir de.. yeni biri için vadeyi 1 ay ya da 1 sene dedi kesin 1 senedir o. Yani izlenimim bu şekilde. Karşı tarafın zihnini merak ediyorsanız olabilir Berfin Bilen

Covid ikinci dalgasi gelme ihtimali yüksekmiş. Yurtdışı falan bence hayal olur

Ya bu Ares ışık, Berfin bilen ne zamlar yaptı geçen hafta 49 kredi değil miydi bunlar. Ben de baktirmiyorum ama hep bakıyorum yarın Serkan a baktircam ama inşallah yakalarım çok merak ediyorum
Bugun benim serkan günüm kurban olayım iizn verin yakalayayım kafam cok atık sabah sabah

Benimkiler de böyle. Bir aşk hikayesi de bizimkilerde var. Babam annem için dağları bile delecek durumlar yaşamış ama annem inanılmaz bir insan. Bir yüzün gülsün be kadın
Erkekleri asik etmek icin nasil davranmamiz gerektiginin diger bir kaniti, anneleri ornek almak lazim :)

çıkan bir fal haberi vermek istiyorum .gilda koç a fal atmıştım gerek sesi çok kısık geliyor hem aynı ton da ilerliyor.
Ama yeni birinin talip olacağını çok farklı bir şekilde uzaklaşacağını benim anlam veremeyeceğimi .bu kişiden uzak durmam gerektiğini söylemiş.dediği gibi de oldu.o ilgili kişi sebeb yokken uzaklaştı.
esas adam için bir buluşma beklemediğiniz zamanda olacak dedi oldu ama ilişki başlamayacak hemen yaz dönemi dedi.
kişinin durum analizini geldiğinde sıradan bir sıhbet olacağını da söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…