Binnaz Abla

İşte olumsuz konuşanlar dönmez yazmaz vesaire çıkmış oluyor
katılıyorum.Mesela benim 2 sene önceki
AYnen öyle yaa o kadar pişmanım ki ben de.O kadar patlayan fal var ki nasıl üzülüyorum şimdi çok baktırmıştım bi de eee ne oldu diyoeum baktırınca o anlık mutlu oldum ama gerçeklerle mutsuz oldum yaşadıklarımla bi de para da gitti o kadar.ama yine de işte bi iki şey duymak için baktırıyorum ne olacak böyle bakalım karar verdim artık baktırmıcam.Bütün iyi denilen yorumculara baktırdım.

Ya ben sayfasindaydim sürekli yeniledim meşgule düştü anında bildirim sonradan geldi

Yaaa sorma saçma sapan rüya gördüm sinirlendim şahsa o sinirle sabah bacagımı yaktım ütüyle ,şimdi de Serkanı yakalayamadım gün saçma olmaya devam ediyor
Ahan da ben de rüya gördüm soracağım tek şey var Serkan a aldatılmış mıyım acaba? Rüyalar boşuna değil bence,artık sadece bunu merak ediyorum

Fallar çıkmıyor kızlar, kahveyi bilemem baktırmadığım için ama 2 defa altın üye oldum ve öğrendiğim şey şu, tarot ve katina zaten sadece bilinçaltı okuması ki..anlıkta çalışıyor onlar katina zaten vade vermezmiş... yani dönecek barışacaksınız vs bunlara itima etmemek lazım zaten, onlar ne bilsin
Herkes aynı vadeyi vermişti bana ve gerçekleşmeyince büyük yıkım yaşadım... O zamandan beri anladığım şey şu, kartlar mevsim veriyor galiba, nil güneş kova dönemi filan diyordu. Kartlara bakarak zaman veriyorlar. E tamam o zaman Şubat gibi gözüktü, ama herkesin hayatı sabit değil ki.. değişir yani..
En iyisi düşünceleri öğrenmek ve anlık durumu görebilmek için gitmek. Kesinlikle yorumculardan medet umulmamalı.. zaman verdiklerinde dikkate almamalıyız...

Anlık düşünceleri de doğru mu tartışılır , o da bir Umut oluyor .Diyor mesela seni düşünüyor ama adım atamıyor ama hemen diyoruz düşünüyorsa döner bir gün .. en iyisi bu bataktan kurtulmak . Zevk icin bile ayda yıl da bir baktırıyorum cümlesi manasız . Öz eleştiri yapıp birazcık hastalığa girdiğini kabul edersek belki başarılı oluruz :) ben mesela iki Aydır sorunlu gibi hafta da bir bazen iki fal gönderiyorum . Ve umudum benim kararlarım değil falcıların söyledikleri :) geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…