- 2 Temmuz 2019
- 332
- 336
- 23
Noldu sana noldu..Bugun benim serkan günüm kurban olayım iizn verin yakalayayım kafam cok atık sabah sabah
İşte olumsuz konuşanlar dönmez yazmaz vesaire çıkmış oluyor
AYnen öyle yaa o kadar pişmanım ki ben de.O kadar patlayan fal var ki nasıl üzülüyorum şimdi çok baktırmıştım bi de eee ne oldu diyoeum baktırınca o anlık mutlu oldum ama gerçeklerle mutsuz oldum yaşadıklarımla bi de para da gitti o kadar.ama yine de işte bi iki şey duymak için baktırıyorum ne olacak böyle bakalım karar verdim artık baktırmıcam.Bütün iyi denilen yorumculara baktırdım.Bu binnazabla zımbırtısının kredi kartımda yarattığı tahribatı temizlemekle uğraşıyorum hala. Bakılan fallar da hiçbir işe yaramadı, o da psikolojik tahribat. Düşmeyin arkadaşlar bu saçma tuzağa.
Ya sorma sinir oldum 5saniyede bir yeniledim adam fal baktıra düşmeden mesgule düştü deli oldumNaptın yakaladınmı
Ya ben sayfasindaydim sürekli yeniledim meşgule düştü anında bildirim sonradan geldiYaaa var ya burda yakalayan varsa serkanı helal yani imkanı yok 5 saniyede bir yeniledim actı fal baktır olmadan mesgul oldu pessss
Ya sorma sinir oldum 5saniyede bir yeniledim adam fal baktıra düşmeden mesgule düştü deli oldum
Yaaa sorma saçma sapan rüya gördüm sinirlendim şahsa o sinirle sabah bacagımı yaktım ütüyle ,şimdi de Serkanı yakalayamadım gün saçma olmaya devam ediyorNoldu sana noldu..
Aynen ben de öyle oldu sinir oldumYa ben sayfasindaydim sürekli yeniledim meşgule düştü anında bildirim sonradan geldi
Kötü başlamış gün, güzel biter umarım. Sakin ol sakiinYaaa sorma saçma sapan rüya gördüm sinirlendim şahsa o sinirle sabah bacagımı yaktım ütüyle ,şimdi de Serkanı yakalayamadım gün saçma olmaya devam ediyor
Ahan da ben de rüya gördümYaaa sorma saçma sapan rüya gördüm sinirlendim şahsa o sinirle sabah bacagımı yaktım ütüyle ,şimdi de Serkanı yakalayamadım gün saçma olmaya devam ediyor
Senin enerji tüm dostluklara yeter Hera'cigim, isil isilKeşke benle de tutmasaydı da bakmasaydı maşallah bendeki enerji herkesle tutuyor hiç reddedilmedim
Ya zaten çevrimiçi görünüyor şu anda fal atınca meşgul diyor. Nasıl anliycaz ki online olduğunu?Serkan o kadar iyi mi saniyesinde doluyor ?
Meşgule düşünce tekrar çevrimici oluyor mu ?
Hiç anlamadım,tamamen işimiz şansa kalmış . :)Ya zaten çevrimiçi görünüyor şu anda fal atınca meşgul diyor. Nasıl anliycaz ki online olduğunu?
Saçma bir şekilde uygulama güncellendiler alt yapı leş. Bende de öyle gözüküyorYa zaten çevrimiçi görünüyor şu anda fal atınca meşgul diyor. Nasıl anliycaz ki online olduğunu?
İşte bende fena patladı . Ve tek bende değil. Bu işin bir tersliği olmasın. Bilerek meşgul yapıyor hava yaratmak için ?Serkan o kadar iyi mi saniyesinde doluyor ?
Meşgule düşünce tekrar çevrimici oluyor mu ?
Sırada insanlar var görünüyor. Ben de yakaladım az önceİşte bende fena patladı . Ve tek bende değil. Bu işin bir tersliği olmasın. Bilerek meşgul yapıyor hava yaratmak için ?
Anlık düşünceleri de doğru mu tartışılır , o da bir Umut oluyor .Diyor mesela seni düşünüyor ama adım atamıyor ama hemen diyoruz düşünüyorsa döner bir gün .. en iyisi bu bataktan kurtulmak . Zevk icin bile ayda yıl da bir baktırıyorum cümlesi manasız . Öz eleştiri yapıp birazcık hastalığa girdiğini kabul edersek belki başarılı oluruz :) ben mesela iki Aydır sorunlu gibi hafta da bir bazen iki fal gönderiyorum . Ve umudum benim kararlarım değil falcıların söyledikleri :) geçmiş olsunFallar çıkmıyor kızlar, kahveyi bilemem baktırmadığım için ama 2 defa altın üye oldum ve öğrendiğim şey şu, tarot ve katina zaten sadece bilinçaltı okuması ki..anlıkta çalışıyor onlar katina zaten vade vermezmiş... yani dönecek barışacaksınız vs bunlara itima etmemek lazım zaten, onlar ne bilsin
Herkes aynı vadeyi vermişti bana ve gerçekleşmeyince büyük yıkım yaşadım... O zamandan beri anladığım şey şu, kartlar mevsim veriyor galiba, nil güneş kova dönemi filan diyordu. Kartlara bakarak zaman veriyorlar. E tamam o zaman Şubat gibi gözüktü, ama herkesin hayatı sabit değil ki.. değişir yani..
En iyisi düşünceleri öğrenmek ve anlık durumu görebilmek için gitmek. Kesinlikle yorumculardan medet umulmamalı.. zaman verdiklerinde dikkate almamalıyız...
Ben deSırada insanlar var görünüyor. Ben de yakaladım az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?