- 2 Temmuz 2019
- 332
- 336
- 23
O zaman da arka arkadaydık galibaGeçen gün de baktirmistik aynı gün değil mi
10 dakka boyunca Tıklıcam dedim . Tıklıyorum meşgul tıklıyorum meşgul atıyor zaten . Sekizinci dakika filan tıkladım ve sayfa açıldıAy nasıl nasıl
Yolladiniz mi yani? Kiskansam mi acaba?Geçen gün de baktirmistik aynı gün değil mi
Yolladık canımm da cıkcak mı bakalım iyi ki yollamadın boşver . Şimdi iki gün daha umutlancaz sonra acı gerçeklerYolladiniz mi yani? Kiskansam mi acaba?
Ya anlık durumu ve düşünceyide öğren öğren bir sonu yok...Artı o zamanda sürekli o kişinin ne düşünüp yaptığını sorgulamaktan enerjimizi ona yöneltip,kendimize odaklanamıyoruz.Birinin o ankini düşüncesini öğrenmek için bunca zaman ve para harcamakda ayrıca o insana aşırı değer verip kendimizi yerin dibine sokmak oluyor.Bu enerjiden çıkılmazsa zaten hiçbir zaman hiçbirşey düzelme şansı yok.Bu bir kısır döngüFallar çıkmıyor kızlar, kahveyi bilemem baktırmadığım için ama 2 defa altın üye oldum ve öğrendiğim şey şu, tarot ve katina zaten sadece bilinçaltı okuması ki..anlıkta çalışıyor onlar katina zaten vade vermezmiş... yani dönecek barışacaksınız vs bunlara itima etmemek lazım zaten, onlar ne bilsin
Herkes aynı vadeyi vermişti bana ve gerçekleşmeyince büyük yıkım yaşadım... O zamandan beri anladığım şey şu, kartlar mevsim veriyor galiba, nil güneş kova dönemi filan diyordu. Kartlara bakarak zaman veriyorlar. E tamam o zaman Şubat gibi gözüktü, ama herkesin hayatı sabit değil ki.. değişir yani..
En iyisi düşünceleri öğrenmek ve anlık durumu görebilmek için gitmek. Kesinlikle yorumculardan medet umulmamalı.. zaman verdiklerinde dikkate almamalıyız...
Evet yolladıım. Umarım siz de yakalarsiniz :) profiline salı 11 de online olacağım yazmış o saatte sürekli yenilerseniz sayfayı yakalayabilirsiniz.Yolladiniz mi yani? Kiskansam mi acaba?
Ahahaha evett şansa bakar mısınO zaman da arka arkadaydık galiba8 gün önce baktırmısım
Ne desem bilemedim. Bana da sanki Serkan'in falindan küçük bir kuple cikti. O nasil olur demeyinYolladık canımm da cıkcak mı bakalım iyi ki yollamadın boşver . Şimdi iki gün daha umutlancaz sonra acı gerçekler
Sagol cnm, evet okudum ama bugün gondermekle gondermemek arasindaydim ve pek icimden gelmeyince ugrasmadim. Bir sure daha beklemek daha mantikli sanki.Evet yolladıım. Umarım siz de yakalarsiniz :) profiline salı 11 de online olacağım yazmış o saatte sürekli yenilerseniz sayfayı yakalayabilirsiniz.
Sabredebiliyorsaniz bence de bekleyin. Zaman geçmeden değişen bir sey olmuyor. Bu çıkan kısım aşkla ilgili bir sey mi acaba ?Sqgol
Sagol cnm, evet okudum ama bugün gondermekle gondermemek arasindaydim ve pek icimden gelmeyince ugrasmadim. Bir sure daha beklemek daha mantikli sanki.
Allaaaah
Kara listeye aldım sizi bana yazık oldu...Ben de
Yeni serkan fanları olmasın mııKara listeye aldım sizi bana yazık oldu...
AslaaaYeni serkan fanları olmasın mıı
Ayyy çok teşekkür ederimm mutlu ettin beni modum düşüktü bugün, okuyunca gülümsedimSenin enerji tüm dostluklara yeter Hera'cigim, isil isil
Diğer fal ile çelişmemiş. Vadeler yine aynı. Adam analizi çok iyi yapıyor ya saatlerce dinlenir falıSerkan’a baktiranlaaar nasıldı
Ben baktırdım ama öyle ooo süper dediğim bir şey söylemedi. Eskiyle gelecek görüp vadesi Temmuz ama olur mu dersen hiç sanmıyorumMerhaba hanımlar ares Işık’a baktırmak istiyorum bende yorumları çok iyi aranızda baktıran var mı ona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?