Binnaz Abla

Ya anlık durumu ve düşünceyide öğren öğren bir sonu yok...Artı o zamanda sürekli o kişinin ne düşünüp yaptığını sorgulamaktan enerjimizi ona yöneltip,kendimize odaklanamıyoruz.Birinin o ankini düşüncesini öğrenmek için bunca zaman ve para harcamakda ayrıca o insana aşırı değer verip kendimizi yerin dibine sokmak oluyor.Bu enerjiden çıkılmazsa zaten hiçbir zaman hiçbirşey düzelme şansı yok.Bu bir kısır döngü

Yolladık canımm da cıkcak mı bakalım iyi ki yollamadın boşver . Şimdi iki gün daha umutlancaz sonra acı gerçekler
Ne desem bilemedim. Bana da sanki Serkan'in falindan küçük bir kuple cikti. O nasil olur demeyin Zaten hep olumsuz ve önemsiz seyler cikar ya benimki de oyle bisey iste

Sqgol
Evet yolladıım. Umarım siz de yakalarsiniz :) profiline salı 11 de online olacağım yazmış o saatte sürekli yenilerseniz sayfayı yakalayabilirsiniz.
Sagol cnm, evet okudum ama bugün gondermekle gondermemek arasindaydim ve pek icimden gelmeyince ugrasmadim. Bir sure daha beklemek daha mantikli sanki.

Sqgol

Sagol cnm, evet okudum ama bugün gondermekle gondermemek arasindaydim ve pek icimden gelmeyince ugrasmadim. Bir sure daha beklemek daha mantikli sanki.
Sabredebiliyorsaniz bence de bekleyin. Zaman geçmeden değişen bir sey olmuyor. Bu çıkan kısım aşkla ilgili bir sey mi acaba ?

Merhaba hanımlar ares Işık’a baktırmak istiyorum bende yorumları çok iyi aranızda baktıran var mı ona?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…