Valla bana da vade verdi de ben benimkinin adım atacağına assssla inanmıyorum. Aylar olmuş gelecek olan gelirdi numaram var sosyal medyamda hala duruyor. Onca zaman sesi çıkmayan niye gelsin. Var mi böyle aylarca sessiz kalıp gelen adam? Ben burada hiç okumadımBen baktırdım ama öyle ooo süper dediğim bir şey söylemedi. Eskiyle gelecek görüp vadesi Temmuz ama olur mu dersen hiç sanmıyorum
Var var. Benim eski sevgilim bu dengesizle yeni başladığımda gelmişti tam 1.5 sene sonra ve yalvar yakar. Asla ihtimal vermezdim. Ama oluyor. Mutlu olduğun zaman kokusunu alıyorlarValla bana da vade verdi de ben benimkinin adım atacağına assssla inanmıyorum. Aylar olmuş gelecek olan gelirdi numaram var sosyal medyamda hala duruyor. Onca zaman sesi çıkmayan niye gelsin. Var mi böyle aylarca sessiz kalıp gelen adam? Ben burada hiç okumadım
Yani o kadar zamana da illa ki hayatımıza birini alırız bu sefer de bozmaya gelirlerVar var. Benim eski sevgilim bu dengesizle yeni başladığımda gelmişti tam 1.5 sene sonra ve yalvar yakar. Asla ihtimal vermezdim. Ama oluyor. Mutlu olduğun zaman kokusunu alıyorlar
Ne bozacak beee..o saatten sonra sinek vızıltısı olurlar ancakYani o kadar zamana da illa ki hayatımıza birini alırız bu sefer de bozmaya gelirler
Kızzzz benim de diğer fal iyi aynı birebir . Vadelerde sekme yok. Ama olumlu..inanasım gelmiyorDiğer fal ile çelişmemiş. Vadeler yine aynı. Adam analizi çok iyi yapıyor ya saatlerce dinlenir falıinşallah çıkar diyorum.. Bir falcıya ilk defa 2. Kez gitmiş bulunmaktayım. Helal olsun
Benim de vAdem Temmuz 20 sinden sonraydı sanırımBen baktırdım ama öyle ooo süper dediğim bir şey söylemedi. Eskiyle gelecek görüp vadesi Temmuz ama olur mu dersen hiç sanmıyorum
Degil mii yaKızzzz benim de diğer fal iyi aynı birebir . Vadelerde sekme yok. Ama olumlu..inanasım gelmiyor
Vallahi öyle adam senin için öyle bitmiş oluyor ki dedikleri şaka sankiNe bozacak beee..o saatten sonra sinek vızıltısı olurlar ancak
Gerçekten hastalar. Sevilmeye de alerjileri var. Sevilmek yakışmıyor onlara.Ne bozacak beee..o saatten sonra sinek vızıltısı olurlar ancak
Var var bir sefer 7 ay sonra dönmüşlüğü var. Bakıyorlar sen umursamıyorsun, artık belli atmazsın adım onu anladıktan sonra gelen oluyor.Valla bana da vade verdi de ben benimkinin adım atacağına assssla inanmıyorum. Aylar olmuş gelecek olan gelirdi numaram var sosyal medyamda hala duruyor. Onca zaman sesi çıkmayan niye gelsin. Var mi böyle aylarca sessiz kalıp gelen adam? Ben burada hiç okumadım
Biraz geç olacak der vadeyi erteler . Hep yaptıkları bu zatenBen de kredi aldım 1 haftadır baktırmıyordumSerkan her ne kadar patlasa da bir kere daha deneyeceğimmm bakalım çıkmadı olmadı dediğimde ne dicek :)
Kız pazar günü çalışmıyorum sana yakalardım benYa bu Binnaz destek laftan anlamıyor. Çok ilginç asla iletişim kuramiyorum,okumuyorlar yazdıklarımı sanki. Kredilerimi geri istedim artık Serkan i yakalama umudum kalmadı çünkü. Birazını yapmış birazını yapmamış.
Ne konuda patladı vade mi olay mı ?Ben de kredi aldım 1 haftadır baktırmıyordumSerkan her ne kadar patlasa da bir kere daha deneyeceğimmm bakalım çıkmadı olmadı dediğimde ne dicek :)
Dene bakalım ne diyecek inşallah olumlu olur her şey ve sen baktırana kadar dönerBen de kredi aldım 1 haftadır baktırmıyordumSerkan her ne kadar patlasa da bir kere daha deneyeceğimmm bakalım çıkmadı olmadı dediğimde ne dicek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?