Binnaz Abla

Dene bakalım ne diyecek inşallah olumlu olur her şey ve sen baktırana kadar döner
Haha ya aslında eski erkek arkadaşımı sormaktan ziyade yeni kişiye odaklıyım Yani dönse de Bihter gibi umrumda bile değilsin dicem :)

Ne konuda patladı vade mi olay mı ?
şöyle; Mayıs'ta barışacaksınız demişti. İletişim çok oldu. Ama barışmanın b'si geçmedi. Çocuk istemiyor sayın seyirciler istemiyor..

Biraz geç olacak der vadeyi erteler . Hep yaptıkları bu zaten
Haklıısn öyle der :) Ama ben yeni kişiyi soracağımm asıl.

Oooo yeni kişiyi bulduysan eskisinden Koşarak uzaklaş, kahrolsun ardından

Serkan’a baktırdığım 3.fal. İnanılmaz ya. Benim bildiğim bazı soruları da sordum ucu çok açık. Ama o kadar net anlatıyor ki aramızdaki olayı. Kişilik analizleri de çok iyi. Vadeleri tutar mı bilmem ama an da bana göre çok iyi. 5 yıldır o kadar fal baktırdım net açık ilk 3 üm de 1 e oynar

Bunlari gördükçe gidip dinliyorum

Öyle şey mi olurmuş yahu, gerekçesi ne acaba
Ya zaten bana bi fal baktı. Kartlar da olumluydu herhalde bilemiyorum ama aşkından ölüyordu adam güya. Aylar oldu ona fal baktıralı dediği hiçbi şey olmadı. Ama altına hala güzel yorumlar atıyorlar benle enerjisi tutmadı herhalde ne bileyim bana çıkmıyor.

Bu enerjinin uymuyor olmasina aklima asla ermeyecek parana yazik

Bana vade olarak çok kısa süreler verdi Serkan şayet çıkarsa buraya yazacağım. Bir de merak ettiğim yorumlarının altına çıktığına dair bir sürü şey yazıyorlar oradaki kitle sanıyorum ki gizliden gizliye forumu okuyanlar Vicdanlı biri gelse de çıkan diyenlerden, yazsa şuraya ne olur sanki

Çoğu haberdar değil bence forumdan Keşke yazsalar keşke. Resmen sıra için yarışıyoruz. en azından içimize su serpilir

Keşke kendimizi gizleyebilsek.. haketmiyorlar üye olmuyolarsa bizi

Keşke kendimizi gizleyebilsek.. haketmiyorlar üye olmuyolarsa bizi
Bugün 1 buçuk saat fal atmak için cebelleştim bir de ya yakalama taktiğini sonradan çözdüm ama çözdüm ee artık üye olmayanlara bu taktiği vermiyoruz özelden yazınız efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…