Haha ya aslında eski erkek arkadaşımı sormaktan ziyade yeni kişiye odaklıyımDene bakalım ne diyecek inşallah olumlu olur her şey ve sen baktırana kadar döner
şöyle; Mayıs'ta barışacaksınız demişti. İletişim çok oldu. Ama barışmanın b'si geçmedi. Çocuk istemiyor sayın seyirciler istemiyor..Ne konuda patladı vade mi olay mı ?
Haklıısn öyle der :) Ama ben yeni kişiyi soracağımm asıl.Biraz geç olacak der vadeyi erteler . Hep yaptıkları bu zaten
Oooo yeni kişiyi bulduysan eskisinden Koşarak uzaklaş, kahrolsun ardındanHaha ya aslında eski erkek arkadaşımı sormaktan ziyade yeni kişiye odaklıyımYani dönse de Bihter gibi umrumda bile değilsin dicem :)
şöyle; Mayıs'ta barışacaksınız demişti. İletişim çok oldu. Ama barışmanın b'si geçmedi. Çocuk istemiyor sayın seyirciler istemiyor..
Haklıısn öyle der :) Ama ben yeni kişiyi soracağımm asıl.
Bunlari gördükçe gidip dinliyorumSerkan’a baktırdığım 3.fal. İnanılmaz ya. Benim bildiğim bazı soruları da sordum ucu çok açık. Ama o kadar net anlatıyor ki aramızdaki olayı. Kişilik analizleri de çok iyi. Vadeleri tutar mı bilmem ama an da bana göre çok iyi. 5 yıldır o kadar fal baktırdım net açık ilk 3 üm de 1 e oynar
Sen ben falan mısınBunlari gördükçe gidip dinliyorum
Dinleme ötelersiinnBunlari gördükçe gidip dinliyorum
Ahahhahahhahhahah yemin ederim içimden demin acaaba böyle bir şey olabilir mi diye düşündümDinleme ötelersiinn
İmza
Zümra lal
Zümre hanımın kuralıdır buAhahhahahhahhahah yemin ederim içimden demin acaaba böyle bir şey olabilir mi diye düşündüm
Ben de inanmadımZümre hanımın kuralıdır buben inanmıyorum ama
Öyle şey mi olurmuş yahu, gerekçesi ne acabaZümre hanımın kuralıdır buben inanmıyorum ama
Ya zaten bana bi fal baktı. Kartlar da olumluydu herhalde bilemiyorum ama aşkından ölüyordu adam güya. Aylar oldu ona fal baktıralı dediği hiçbi şey olmadı. Ama altına hala güzel yorumlar atıyorlar benle enerjisi tutmadı herhalde ne bileyim bana çıkmıyor.Öyle şey mi olurmuş yahu, gerekçesi ne acaba
Ben de diyorum bu fallar niye çıkmıyorZümre hanımın kuralıdır buben inanmıyorum ama
Bu enerjinin uymuyor olmasina aklima asla ermeyecekYa zaten bana bi fal baktı. Kartlar da olumluydu herhalde bilemiyorum ama aşkından ölüyordu adam güya. Aylar oldu ona fal baktıralı dediği hiçbi şey olmadı. Ama altına hala güzel yorumlar atıyorlar benle enerjisi tutmadı herhalde ne bileyim bana çıkmıyor.
Çoğu haberdar değil bence forumdanBana vade olarak çok kısa süreler verdi Serkan şayet çıkarsa buraya yazacağım. Bir de merak ettiğim yorumlarının altına çıktığına dair bir sürü şey yazıyorlar oradaki kitle sanıyorum ki gizliden gizliye forumu okuyanlarVicdanlı biri gelse de çıkan diyenlerden, yazsa şuraya ne olur sanki
hatırladığım kadarıyla serkanda çoğumuzun ilk vadesi haziran sonu sankiÇoğu haberdar değil bence forumdanKeşke yazsalar keşke. Resmen sıra için yarışıyoruz. en azından içimize su serpilir
Keşke kendimizi gizleyebilsek.. haketmiyorlar üye olmuyolarsa biziBana vade olarak çok kısa süreler verdi Serkan şayet çıkarsa buraya yazacağım. Bir de merak ettiğim yorumlarının altına çıktığına dair bir sürü şey yazıyorlar oradaki kitle sanıyorum ki gizliden gizliye forumu okuyanlarVicdanlı biri gelse de çıkan diyenlerden, yazsa şuraya ne olur sanki
Bugün 1 buçuk saat fal atmak için cebelleştim bir de yaKeşke kendimizi gizleyebilsek.. haketmiyorlar üye olmuyolarsa bizi
Aaaa taktik mi var ciddi miBugün 1 buçuk saat fal atmak için cebelleştim bir de yayakalama taktiğini sonradan çözdüm ama çözdüm ee artık üye olmayanlara bu taktiği vermiyoruz özelden yazınız efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?