Dikmen yasemin numarasi atar misinizankara piyasasından uzun zamandır uzak kaldım tatlım. ama ankarada falcı yok, en son buna karar verdim.. denemediğim kalmamıştı ama aklımda kalan sadece sevgi hnm ve dikmendeki yasemin oldu.. bu ikisi dışında bilen yok. ilk zamanlarda rukiye de iyi idi ama eski yeteneğini yitirdi bence.
Yaseminin hiç bir dediği çıkmadı ben de sadece anlık düşünce okuması çok güzel yapıyorDikmen yasemin numarasi atar misiniz
Numarasi var mi sizde ???Yaseminin hiç bir dediği çıkmadı ben de sadece anlık düşünce okuması çok güzel yapıyor
Yok hayır Ankara'da olduğum dönem baktırmıştımNumarasi var mi sizde ???
Zümraya güzel yorum atanlardan biri de bendim.Geçen sene baktırmıştım baktığı fal birebir çıkmıştı benim hayatında falcılar en şok olduklarımdan biri o dur biri de biray demir.Zümraya çıkınca bidaha atmıştım ve yine dedikleri aynen çıkmıştı sonra bidaha attım bu sefer herhalde sıkıldı artık benim olayımdan öyle şaşırtıcı bişey söylemedi zaman da vermedi çıktı ama zaten yani sadece arayacak demişti.Ama ilk iki fal benim için şok etkisiydi ben de yorumlarda yazmıştım yani :))) enerji tutuyorsa cidden inanılmaz.Ya zaten bana bi fal baktı. Kartlar da olumluydu herhalde bilemiyorum ama aşkından ölüyordu adam güya. Aylar oldu ona fal baktıralı dediği hiçbi şey olmadı. Ama altına hala güzel yorumlar atıyorlar benle enerjisi tutmadı herhalde ne bileyim bana çıkmıyor.
Biray Demir bende çok felaket patladı. Önce 1 ay içinde yazacak dedi. 1 ay geçti yazmadı. Bende terler fal attım böyle demiştiniz yazmadı dedim. İşte sen enerjini onda tutmuşsun o yüzden ötelenmiş gibi gibi saçmaladı. Yine bir şeyler dedi ama o da çıkmadı. Benim onla da enerjim uyuşmadı hiçZümraya güzel yorum atanlardan biri de bendim.Geçen sene baktırmıştım baktığı fal birebir çıkmıştı benim hayatında falcılar en şok olduklarımdan biri o dur biri de biray demir.Zümraya çıkınca bidaha atmıştım ve yine dedikleri aynen çıkmıştı sonra bidaha attım bu sefer herhalde sıkıldı artık benim olayımdan öyle şaşırtıcı bişey söylemedi zaman da vermedi çıktı ama zaten yani sadece arayacak demişti.Ama ilk iki fal benim için şok etkisiydi ben de yorumlarda yazmıştım yani :))) enerji tutuyorsa cidden inanılmaz.
Tiryaki cafede 10 sene önce orta yaşlı sarışın biri vardı ama adını hatırlamıyorum. Onu tanıyor musunuz?Kızlar benim 10 yıldır sürekli gittiğim bir aslı vardı, kadıköy tiryaki cafede çalışan. Bana dedikleri genelde çıkmıştı o dönem. Cok da severim kendisini insan olarak. Normalde cafede bakıyordu ama corona sürecinde instagramdan sanırım bakmaya başlamış. Denemek isteyen olursa aklınızda olsun. Galiba 30 a bakıyor cok emin değilim yalnız.
hatırlayamadım. Ben aslıya gidyordum orda geneldeTiryaki cafede 10 sene önce orta yaşlı sarışın biri vardı ama adını hatırlamıyorum. Onu tanıyor musunuz?
Koca burunlu sivri dilli biri çıkmış????
Ayyyy kız evet ahahahahahahKoca burunlu sivri dilli biri çıkmış????
Bu bi şey yazıp yazıp siliyor ama yazmadan da edemez haberin olsun. Bundan sonraki tutumun önemliAyyyy kız evet ahahahahahah
Bir ihtimal olabilir ama ben oyle olduğunu zannetmiyorum.Uygulama hatalı bence.İşte bende fena patladı . Ve tek bende değil. Bu işin bir tersliği olmasın. Bilerek meşgul yapıyor hava yaratmak için ?
Ayyy hadi inşallah yaaaBu bi şey yazıp yazıp siliyor ama yazmadan da edemez haberin olsun. Bundan sonraki tutumun önemli
Oraya da mı el attınYok hayır Ankara'da olduğum dönem baktırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?