Binnaz Abla

Benimde durum aynı,Serkan önce Mayısta dedi olmadı,Mayıs başında son attım Haziran bitmeden geri dönüp uğraşacak çok falan dedi ama kesin patlayacak bence çünkü adam dünyadan silinmiş gibi resmen.Yok oldu tamamiyle.Eskiden ayrı bile olsak bayram,anneler gunu falan kutlardı.Arada hikayeme bakardı,bunları dahi yapmıyor,hoş eskidende bu yaptıklarının birşeye faydası olmazdı,boş boş bayram kutla,ööyyle mal gibi hikayeye bak çık falan...şimdide yapmıyor,çok da tın..

yeşilçingene bekleme demiştir kesin

yeşilçingene bekleme demiştir kesin
Yesil cingene tam birsey soylemedi,ileride elbet gelir birgun vs gibi gecistirdi,bunu sormamistim zaten ona.O birazda kurtulmamı istiyordu sanırım bana uzuluyordu.Kaç sene onunda kafasını ütüledim o salak herifin yaptıklarıyla

Sabredebiliyorsaniz bence de bekleyin. Zaman geçmeden değişen bir sey olmuyor. Bu çıkan kısım aşkla ilgili bir sey mi acaba ?
Oyle de denilebilir. Aradi aramadi dondu donmedi degil de potansiyel bir askin cuvallamasi Bunu direkt soylemedi de Haziran da ask hayatimda onemli bir gelisme gormedi kisa hareketlilikler olsa da uzerinde fazla takilacagin bir konu olmayacak tarzi konusmustu. Ilk bulusmada adamin sohbetinden fazla hoslanmadim. Ben artik tolere edip uzatmiyorum hani daha en basta hislerim beni yaniltmiyor cunku. Ne zamandir Covid-19 nedeniyle ertelenen bir bulusmaydi cok istemisti karsi taraf, kendince ne jestler neler neler ama yok bana uygun degilmis... Bir kere de güzel bisey ciksin ya bana da

Bana direkt ismi söyledi
ben bundan etkileniyorum. Kadıkoy'de narcil cafede zerrin var. Telefondan bakıyor mu bilmiyorum ama mesela fincanı açıp direkt x kim demişti. Şok olmuştum. dediği şeyler de çıktı. Mesela şu tarihte suraya gideceksiniz dedi ve doğruydu. Orası sizin sınavınız olacka dedi. gerçekten ayrılma sebebimiz orada yaşadığımız olay oldu.

ve de yine ne gariptir ki o da bana kalabalık bir ortamdan biriyle tanışacağımı söylemişti. Tümay başta olmak üzere binnazda da böyle diyenler oldu. korona bitse de gitsem valla

Geçmiş zaman ve kişilik analizi falan da güzeldi symbol Serkan’ın ben bayağı etkilendim çat diye isim söylemesinden

Biz Bakırköyde Beyaz Melek kafesine gitmiştik. Yiğit Bey diye biri baktı . Etraftaki giden arkadaşlar çok memnun kalmıştı. Yüzüme detayları söyleyerek beni şaşırtmıştı. Ama dedikleri çıkmadı . Kandırdı Yok hisleri var adım atacak hepsi yalan çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…