- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Benimde durum aynı,Serkan önce Mayısta dedi olmadı,Mayıs başında son attım Haziran bitmeden geri dönüp uğraşacak çok falan dedi ama kesin patlayacak bence çünkü adam dünyadan silinmiş gibi resmen.Yok oldu tamamiyle.Eskiden ayrı bile olsak bayram,anneler gunu falan kutlardı.Arada hikayeme bakardı,bunları dahi yapmıyor,hoş eskidende bu yaptıklarının birşeye faydası olmazdı,boş boş bayram kutla,ööyyle mal gibi hikayeye bak çık falan...şimdide yapmıyor,çok da tın..Valla bana da vade verdi de ben benimkinin adım atacağına assssla inanmıyorum. Aylar olmuş gelecek olan gelirdi numaram var sosyal medyamda hala duruyor. Onca zaman sesi çıkmayan niye gelsin. Var mi böyle aylarca sessiz kalıp gelen adam? Ben burada hiç okumadım
yeşilçingene bekleme demiştir kesinBenimde durum aynı,Serkan önce Mayısta dedi olmadı,Mayıs başında son attım Haziran bitmeden geri dönüp uğraşacak çok falan dedi ama kesin patlayacak bence çünkü adam dünyadan silinmiş gibi resmen.Yok oldu tamamiyle.Eskiden ayrı bile olsak bayram,anneler gunu falan kutlardı.Arada hikayeme bakardı,bunları dahi yapmıyor,hoş eskidende bu yaptıklarının birşeye faydası olmazdı,boş boş bayram kutla,ööyyle mal gibi hikayeye bak çık falan...şimdide yapmıyor,çok da tın..
Yesil cingene tam birsey soylemedi,ileride elbet gelir birgun vs gibi gecistirdi,bunu sormamistim zaten ona.O birazda kurtulmamı istiyordu sanırım bana uzuluyordu.Kaç sene onunda kafasını ütüledim o salak herifin yaptıklarıylayeşilçingene bekleme demiştir kesin
Aa bu ben değil mi ya dedim:))Yesil cingene tam birsey soylemedi,ileride elbet gelir birgun vs gibi gecistirdi,bunu sormamistim zaten ona.O birazda kurtulmamı istiyordu sanırım bana uzuluyordu.Kaç sene onunda kafasını ütüledim o salak herifin yaptıklarıyla
Oyle de denilebilir. Aradi aramadi dondu donmedi degil de potansiyel bir askin cuvallamasiSabredebiliyorsaniz bence de bekleyin. Zaman geçmeden değişen bir sey olmuyor. Bu çıkan kısım aşkla ilgili bir sey mi acaba ?
Kimi önerirsiniz falalemde?Fal alemde indirim var
HiçkimseyiKimi önerirsiniz falalemde?
Ne kadara bakıyor?Ben dün symbol serkana baktırdım isim bilmesi süreci anlatması beni çok etkiledi
50 liraydıNe kadara bakıyor?
Direkt isim mi söylüyor cidden?Ben dün symbol serkana baktırdım isim bilmesi süreci anlatması beni çok etkiledi
Ben baktırdım bana harf söylediDirekt isim mi söylüyor cidden?
Bana direkt ismi söylediDirekt isim mi söylüyor cidden?
ben bundan etkileniyorum. Kadıkoy'de narcil cafede zerrin var. Telefondan bakıyor mu bilmiyorum ama mesela fincanı açıp direkt x kim demişti. Şok olmuştum. dediği şeyler de çıktı. Mesela şu tarihte suraya gideceksiniz dedi ve doğruydu. Orası sizin sınavınız olacka dedi. gerçekten ayrılma sebebimiz orada yaşadığımız olay oldu.Bana direkt ismi söyledi
ve de yine ne gariptir ki o da bana kalabalık bir ortamdan biriyle tanışacağımı söylemişti. Tümay başta olmak üzere binnazda da böyle diyenler oldu. korona bitse de gitsem vallaben bundan etkileniyorum. Kadıkoy'de narcil cafede zerrin var. Telefondan bakıyor mu bilmiyorum ama mesela fincanı açıp direkt x kim demişti. Şok olmuştum. dediği şeyler de çıktı. Mesela şu tarihte suraya gideceksiniz dedi ve doğruydu. Orası sizin sınavınız olacka dedi. gerçekten ayrılma sebebimiz orada yaşadığımız olay oldu.
Geçmiş zaman ve kişilik analizi falan da güzeldi symbol Serkan’ın ben bayağı etkilendim çat diye isim söylemesindenben bundan etkileniyorum. Kadıkoy'de narcil cafede zerrin var. Telefondan bakıyor mu bilmiyorum ama mesela fincanı açıp direkt x kim demişti. Şok olmuştum. dediği şeyler de çıktı. Mesela şu tarihte suraya gideceksiniz dedi ve doğruydu. Orası sizin sınavınız olacka dedi. gerçekten ayrılma sebebimiz orada yaşadığımız olay oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?