- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Anı bilmek,gecmisi soylemek,harf isim vs..Gelecegi soyleyebilsin bunlarda gorelim..Fasa fiso hepsi,yok symbol serkan yok falan cafeBiz Bakırköyde Beyaz Melek kafesine gitmiştik. Yiğit Bey diye biri baktı . Etraftaki giden arkadaşlar çok memnun kalmıştı. Yüzüme detayları söyleyerek beni şaşırtmıştı. Ama dedikleri çıkmadı . KandırdıYok hisleri var adım atacak hepsi yalan çıktı.
Cafe falcılarının hepsi Istanbulda falcılar topiğinin içinde konuşuluyor.Symbol serkan yıllarca konuşuldu,sonundada gelecegi bilemedigi soylendi bircok kisi tarafından..Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok bence şu an,cafe falcılarını merak eden aratsın burda çıkarAnı bilmek,gecmisi soylemek,harf isim vs..Gelecegi soyleyebilsin bunlarda gorelim..Fasa fiso hepsi,yok symbol serkan yok falan cafe
Neden bu üslupla konuştuğunuzu anlayamadım. Arattığımda çıktığını da çıkmadığını da görüyorum evet. Şaşkınlığım sebebiyle serkanla ilgili yazmış olduğum mesaj sebebiyle yazdığınızı üstüme aldığım için yazmak istedim. Biri hakkında patladı patlamadı muhabbetlerinde bu dil kullanılmıyordu.Cafe falcılarının hepsi Istanbulda falcılar topiğinin içinde konuşuluyor.Symbol serkan yıllarca konuşuldu,sonundada gelecegi bilemedigi soylendi bircok kisi tarafından..Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok bence şu an,cafe falcılarını merak eden aratsın burda çıkar
Size kasıtlı yazmadım,kırdıysam pardonNeden bu üslupla konuştuğunuzu anlayamadım. Arattığımda çıktığını da çıkmadığını da görüyorum evet. Şaşkınlığım sebebiyle serkanla ilgili yazmış olduğum mesaj sebebiyle yazdığınızı üstüme aldığım için yazmak istedim. Biri hakkında patladı patlamadı muhabbetlerinde bu dil kullanılmıyordu.
Ya bir şey söyleyeceğim tabii çıkanı var çıkmayanı var ama serkana yıllardır giderim bana gerçekten 90% tutturdu. 9 yıldır ara ara giderim. Çevremde de çok kişiye tutturdu. Anneme, arkadaşlarıma. Yani bu benim deneyimim sadece. Olumsuzu da çat çat söyler. Sadece belirtmek istedimCafe falcılarının hepsi Istanbulda falcılar topiğinin içinde konuşuluyor.Symbol serkan yıllarca konuşuldu,sonundada gelecegi bilemedigi soylendi bircok kisi tarafından..Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok bence şu an,cafe falcılarını merak eden aratsın burda çıkar
Kim acaba?Kizlar bugün aklimda hic fal yokken tellwe'de gecen yildan mi ne cok az bir kredim kalmisti ve bi bakayim dedim puani iyi gibi olan 5TL yeni bir falciya kahve atarim olmadi tarot atarim derken zamaninda iyi denilen fakat bir süredir giymeyen bir falci online di ve direkt attim ve kendi kartlarinla desteklemesini rica ettim. Sonuc olarak yazili ama uzunca ve nokta atisli bir fal aldim. Merak ettigim cevremde yeni yeni tanidigim bir iki kisiyi de sordum; cok detayli cevaplarla döndü bana, ucret/performans oldukca iyi buldum, dedikleri kadar varmis diye dusunuyorum ama bu falci eski oldugu icin fiyat tabii ki biraz daha farkli ama Fal Sepeti en dusuk yeni falci ucretine denk geliyor. Bu deneyimimi de isim vermeden paylasmis olayim istedim ...
Cnm simdi buradan yazmayim oneri gibi olmasin cunku cok yeni gelecek cikarsa super olur ama henuz bakalim... Istersen ozelden yaz oradan anlatirim kisaca.Kim acaba?Nilufer_4U
Tavsiye için teşekkürler. Ben baktırdım . Hiç pembeci değil olumsuzlarıda söyledi. Detay hiç vermedim her zaman ki gibi. Söyledikleri bence doğru. Aklımda karşı taraf ile ilgili tüm puzzle’lar yerine yerleşti . Anlık ve düşüncelerim hepsi doğruKizlar bugün aklimda hic fal yokken tellwe'de gecen yildan mi ne cok az bir kredim kalmisti ve bi bakayim dedim puani iyi gibi olan 5TL yeni bir falciya kahve atarim olmadi tarot atarim derken zamaninda iyi denilen fakat bir süredir giymeyen bir falci online di ve direkt attim ve kendi kartlarinla desteklemesini rica ettim. Sonuc olarak yazili ama uzunca ve nokta atisli bir fal aldim. Merak ettigim cevremde yeni yeni tanidigim bir iki kisiyi de sordum; cok detayli cevaplarla döndü bana, ucret/performans oldukca iyi buldum, dedikleri kadar varmis diye dusunuyorum ama bu falci eski oldugu icin fiyat tabii ki biraz daha farkli ama Fal Sepeti en dusuk yeni falci ucretine denk geliyor. Bu deneyimimi de isim vermeden paylasmis olayim istedim ...
Ben de benim yorum icin oyle dusunuyorum. Daha once arkadaslara hep cikmisligi var o nedenle online gorunce gittim ben de. Yok asla pembeci degil. Sordugum kisilerden birinin tum kotu yanlarini anlatmis. Gelecekte onu secersem ne olacagini da... umarim olumlu durumlar ciksin hep.Tavsiye için teşekkürler. Ben baktırdım . Hiç pembeci değil olumsuzlarıda söyledi. Detay hiç vermedim her zaman ki gibi. Söyledikleri bence doğru. Aklımda karşı taraf ile ilgili tüm puzzle’lar yerine yerleşti . Anlık ve düşüncelerim hepsi doğru
Binnaz Abla'da evet , Serkan Batu Kılıç :)Ben Fransız kalmışım kimdir bu Serkan binnazda mı?
Merhaba kim bu baktırdığınız kişi öğrenebilir miyim?Tavsiye için teşekkürler. Ben baktırdım . Hiç pembeci değil olumsuzlarıda söyledi. Detay hiç vermedim her zaman ki gibi. Söyledikleri bence doğru. Aklımda karşı taraf ile ilgili tüm puzzle’lar yerine yerleşti . Anlık ve düşüncelerim hepsi doğru
Cherrry nerelerdesin kıız? Binnazda serkan batu kılıç, sabahları 11 de online oluyo ama yakalanmıyo saniyesinde full:)) napıyosun nasılsın bu aradaBen Fransız kalmışım kimdir bu Serkan binnazda mı?
Arkadaşlar merhaba,
Bir süre önce (özellikle karantinada abartmış biri olarak) fal baktırmaya başladım. Binnaz abla'da sayısız fal baktırdım ve ne paralar döktüm söylemeye utanıyorum. Aylik 3600 TL 'ye çalışan biriyim ve herkes gibi giderlerim var halbuki.
En çok aklımda kalan iyi ve kötü yorumcularla olan deneyimlerimi paylaşacağım ama gerçekten kendinizi tutabiliyorsanız tutun arkadaşlar bu kuyuya düşenin çıkması cidden zor.
Asmin Acar: Bu kadın benim sitede ilk baktırdığım yorumcu. İnanılmaz güzel şeyler söylüyor. Ses tonu güzel ve kibar birisi ama geleceğe dair dediği hiçbir şey çıkmadı. Artık baktırmam.
Tumay Cennet: Sallapati yorumlamıyor ve emek veriyor. 2 kez baktırdım vadesi çıkmadı. Artık baktırmam.
Aslıhan Yılmaz: Çok tatlı birisi, ciddi ve dobra yorumlar yapıyor. Pembe tablo çizmiyor.Anı ve kişiyi de bildi. Vadesini bekliyorum çünkü mantıklı ve tutarlı şeyler söylemişti. Çıkmasa bile niye baktırdım demem.
Zişan Işık: Bu kadının falını gerçekten çok beğendim,çok içime sindi ve an ve gelecekle ilgili de inanılmaz mantıklı yorumlar yapmıştı taaa ki ben adamın hayatında başka biriyle mesajlaştığını öğrenene kadar. Eğer böyle bir detay görülemiyorsa neyin 150 TL si bu diyip büyük hayal kırıklığına uğramıştım.
Rengin Korel: Hiçbir dediği çıkmadı, vadesi geçti. Pembe tablo çiziyor. Artık baktırmam.
Serkan Batu Kılıç: Bu adamın falını da çok beğeniyorum, daha vadesi gelmedi ama anlamadığım bir şekilde biliyor ve güven veriyor. Çıkmasa da Aslıhan Yılmaz gibi bunada niye baktırdım demem. Sevdim. Çoğu alakasız yüksek kredili yorumculardan iyi.
Feryal Tunç: Yazıklar olsun diyorum, kredi düşük diye insanların duygularıyla oynama hakkı vermiyor kimse size. Daha nasıl umut tacirliği yapabilirdi bilemiyorum.
Nehir Ateşoğlu: Falı beğendim,kişi analizi de iyidi. Gelecek çıkar mı bilemem ama 8 dk ses kaydı atıp 70 lira almak hiç adaletli değil. Artık baktırmam.
Emre İnal: Allah rızası için yüksek kredili olupta bunun hakkını veren nadir kişilerden. Neyse onu söylüyor,aklınıza gayet yatıyor. En az 1 kez deneyin pişman olacağınızı hiç sanmam. Tabii bütçenize uyuyorsa.
Efsun Cebe: Bu dediğimi mutlaka yaşayacaksın, yaşamazsan gel beni bul gibi bir tarzı vardı. Hiçbir dediğini yaşamadım. Psikolojimin çok bozuk olduğu bir dönemde aldığım kararda baktığı fal etkili olmuştu. Dahada kötü oldum. Ona kızmıyorum, kendime kızıyorum fal batağına niye bu denli düştüm diye.
Ares Levi: Pembeci değil ama değişik bir tarzı var,gelecek vadesi çıkar mı bilmiyorum da sadece olaya ticaret kafasıyla yaklaşmaması hoşuma gitmişti. 2.kez baktırdığımda (telefonla bakıyor) neden yine geldiniz, aynı şeyleri söyleyeceğim katina 6 aylıktır kapatalım, krediniz boşuna gitmesin bir gelişme olursa yine beklerim demişti.
Haleh Çetiner : Büyük bir hayal kırıklığı daha. Katina kartlarını internetten açarak okudu ve yorum diye gönderdi bana. Yorum öyle tanıdık geldi ki , bir dönem katina anlamlarına bakarken aynı internet sitesinden baktığımızı ve yorumun o yüzden tanıdık geldiğini farkettim. Yazıktır, günahtır diyorum. 100 TL az para değil.
Umay Kızıltan: Yetersiz.
Zeynep Çetin: Yetersiz.
Arsel Güven: Yetersiz.
Şebnem Işık: Yetersiz. Kibar ve hoş birisi. Dedikleri çıkarsa utanır ve özür dilerim burda kendisinden ama zannetmiyorum.
Nass Bulut: Bu kadında bir gariplik var kişi analizi çok iyi.Telefonda pat küt konuşuyor ama yorumu keyifli. Sadece ücreti gereksiz fazla,150 TL'lik bir fal değil.
Benim deneyimlediklerim bunlar. Çoğu yorumcudan 2 kez yorum aldım. Yine söylüyorum onlara değil, kendime kızıyorum neden bu kadar kaptırdım bu işe kendimi diye. Allah kimseyi bu boşluğa düşürmesin. Bu deneyimlerden faydalanan olabilirse ne ala. Sağlıklı günler herkese :)
Kim bu?Tavsiye için teşekkürler. Ben baktırdım . Hiç pembeci değil olumsuzlarıda söyledi. Detay hiç vermedim her zaman ki gibi. Söyledikleri bence doğru. Aklımda karşı taraf ile ilgili tüm puzzle’lar yerine yerleşti . Anlık ve düşüncelerim hepsi doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?