Binnaz Abla

Anı bilmek,gecmisi soylemek,harf isim vs..Gelecegi soyleyebilsin bunlarda gorelim..Fasa fiso hepsi,yok symbol serkan yok falan cafe

Anı bilmek,gecmisi soylemek,harf isim vs..Gelecegi soyleyebilsin bunlarda gorelim..Fasa fiso hepsi,yok symbol serkan yok falan cafe
Cafe falcılarının hepsi Istanbulda falcılar topiğinin içinde konuşuluyor.Symbol serkan yıllarca konuşuldu,sonundada gelecegi bilemedigi soylendi bircok kisi tarafından..Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok bence şu an,cafe falcılarını merak eden aratsın burda çıkar

Neden bu üslupla konuştuğunuzu anlayamadım. Arattığımda çıktığını da çıkmadığını da görüyorum evet. Şaşkınlığım sebebiyle serkanla ilgili yazmış olduğum mesaj sebebiyle yazdığınızı üstüme aldığım için yazmak istedim. Biri hakkında patladı patlamadı muhabbetlerinde bu dil kullanılmıyordu.

Size kasıtlı yazmadım,kırdıysam pardon

Kizlar bugün aklimda hic fal yokken tellwe'de gecen yildan mi ne cok az bir kredim kalmisti ve bi bakayim dedim puani iyi gibi olan 5TL yeni bir falciya kahve atarim olmadi tarot atarim derken zamaninda iyi denilen fakat bir süredir giymeyen bir falci online di ve direkt attim ve kendi kartlarinla desteklemesini rica ettim. Sonuc olarak yazili ama uzunca ve nokta atisli bir fal aldim. Merak ettigim cevremde yeni yeni tanidigim bir iki kisiyi de sordum; cok detayli cevaplarla döndü bana, ucret/performans oldukca iyi buldum, dedikleri kadar varmis diye dusunuyorum ama bu falci eski oldugu icin fiyat tabii ki biraz daha farkli ama Fal Sepeti en dusuk yeni falci ucretine denk geliyor. Bu deneyimimi de isim vermeden paylasmis olayim istedim ...

Ya bir şey söyleyeceğim tabii çıkanı var çıkmayanı var ama serkana yıllardır giderim bana gerçekten 90% tutturdu. 9 yıldır ara ara giderim. Çevremde de çok kişiye tutturdu. Anneme, arkadaşlarıma. Yani bu benim deneyimim sadece. Olumsuzu da çat çat söyler. Sadece belirtmek istedim

Sadece uzun vade bakmaz, anı özetler ve o kişiyle ilgili yorumları çok net yapar. İnanılmaz detaylar bilmiştir bende. 2013 senesinde işten çıkarılmıştım daha ortada bir şey yokken çıkarılacağımo bildi ama 1 ay içinde yeniden başka yerde başlayacağımı bildi. Amerikaya gitme planı yapıyorduk gidemeyeceğimizi ama yurtdışında başka bir yere gideceğimizi bildi. Hamileydim cinsiyet bilmiyordum yeşil gözlü ve gamzeli bir kızım olacağını bildi. Yani böyle bir sürü şeyi bildi zaman içinde. Kişilerle ilgili yaptığı tüm yorumları zamanla doğru çıktı. Belki enerjim tutuyordur bilemem ama bir sorum varsa hep danıştığım kişi olmuştur, ama öyle uzun vadeli bakmaz. İsim de söyler bazen harf söyler. Kesinlikle boş biri değil ama kısa bakıyor işte. Sormanız gerekiyor. Neyse falcı övmüş oldum ama bana da çıktı yani

Kim acaba? Nilufer_4U

yine bir detay vereceğim geçen sene bir arkadaşım gitti. Herhalde haziranda falan. Eylülde harf vererek bir kişiyle tanışacağını ve evliliğe kadar gidebileceğini söyledi. Kız burun kıvırdı. Hakikaten eylülde o harflerde biriyle tanıştı, evlenmeye karar verdiler sonra kız vazgeçti. Yani istese evlenirdi ama vazgeçti. Son noktada kararı biz veriyoruz, gidişatı söylemesi bile bence çok olumlu. Arkadaşım sonradan serkan fanı olup çıkmıştı. Ama herkese çıkmıyordur tabii bilemedikleri de vardır. Ama mervenin serkan batuyu tutması gibi ben de biraz sembol serkancıyım

Tavsiye için teşekkürler. Ben baktırdım . Hiç pembeci değil olumsuzlarıda söyledi. Detay hiç vermedim her zaman ki gibi. Söyledikleri bence doğru. Aklımda karşı taraf ile ilgili tüm puzzle’lar yerine yerleşti . Anlık ve düşüncelerim hepsi doğru

Ben de benim yorum icin oyle dusunuyorum. Daha once arkadaslara hep cikmisligi var o nedenle online gorunce gittim ben de. Yok asla pembeci degil. Sordugum kisilerden birinin tum kotu yanlarini anlatmis. Gelecekte onu secersem ne olacagini da... umarim olumlu durumlar ciksin hep.

Merhaba kim bu baktırdığınız kişi öğrenebilir miyim?

Arkadaşlar Umay Kızıltana bir arkadaş yetersiz demiş ama şuanda ona fal baktırdım ve tutturduğu noktalar beni şok etti. Bu iş enerji işi enerjinizin uymadığı birinin falını beğenemezsiniz. Tereddütsüz Umay Kızıltana baktırın kızlarrrr

Baktırmadığın kalmamış zaten ahaha ben de şebnem ışık ve efsun cebeye baktırmıştım son olarak umay kızıltanı deniyim dedim ve ben çok beğendim nokta atışları vardı ve sadece benim bildiğim detayları da bildi kalanını zamanla görücez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…