Uygulamada online görünüyor şu an.Serkan neden girmiyor bugün ya on kere denedim
Sadece uzun vade bakmaz, anı özetler ve o kişiyle ilgili yorumları çok net yapar. İnanılmaz detaylar bilmiştir bende. 2013 senesinde işten çıkarılmıştım daha ortada bir şey yokken çıkarılacağımo bildi ama 1 ay içinde yeniden başka yerde başlayacağımı bildi. Amerikaya gitme planı yapıyorduk gidemeyeceğimizi ama yurtdışında başka bir yere gideceğimizi bildi. Hamileydim cinsiyet bilmiyordum yeşil gözlü ve gamzeli bir kızım olacağını bildi. Yani böyle bir sürü şeyi bildi zaman içinde. Kişilerle ilgili yaptığı tüm yorumları zamanla doğru çıktı. Belki enerjim tutuyordur bilemem ama bir sorum varsa hep danıştığım kişi olmuştur, ama öyle uzun vadeli bakmaz. İsim de söyler bazen harf söyler. Kesinlikle boş biri değil ama kısa bakıyor işte. Sormanız gerekiyor. Neyse falcı övmüş oldum ama bana da çıktı yani☺
Bana da harf soyledi ama 6 harfli ismin 3 harfini bildiBen baktırdım bana harf söyledi
Bana da harf soyledi ama 6 harfli ismin 3 harfini bildi
Telefonu yok aslinda onlar seni ariyor. Sana ozelden atayim cafenin instagram sayfasindan mesaj atiyorsun, dekontu iletiyorsun onlar yonlendiriyor hizlica baya alismislar sanirim otomatige baglamis.Hay maşşallah
Numarasını alabilir miyim kız
Canım sen ona ne baktırırdın?Ben yıllar önce cafede baktırmıştım ama hiç aklımda kalmamış.Harf falan söyledimi emin değilim ama tarot baktırmıştım belki,ondan aklımda kalmamışSadece uzun vade bakmaz, anı özetler ve o kişiyle ilgili yorumları çok net yapar. İnanılmaz detaylar bilmiştir bende. 2013 senesinde işten çıkarılmıştım daha ortada bir şey yokken çıkarılacağımo bildi ama 1 ay içinde yeniden başka yerde başlayacağımı bildi. Amerikaya gitme planı yapıyorduk gidemeyeceğimizi ama yurtdışında başka bir yere gideceğimizi bildi. Hamileydim cinsiyet bilmiyordum yeşil gözlü ve gamzeli bir kızım olacağını bildi. Yani böyle bir sürü şeyi bildi zaman içinde. Kişilerle ilgili yaptığı tüm yorumları zamanla doğru çıktı. Belki enerjim tutuyordur bilemem ama bir sorum varsa hep danıştığım kişi olmuştur, ama öyle uzun vadeli bakmaz. İsim de söyler bazen harf söyler. Kesinlikle boş biri değil ama kısa bakıyor işte. Sormanız gerekiyor. Neyse falcı övmüş oldum ama bana da çıktı yani
ben cok etkilenmedim amaBana da harf soyledi ama 6 harfli ismin 3 harfini bildi
Sen ne düşünüyorsun ?Bana da harf soyledi ama 6 harfli ismin 3 harfini bildi
Size yaptığı yorumlar çıkmış mıydı?bende yıllar yıllar once serkana baktırmıstım...cok cabuk bakmıstı..kahvemi elime almamla donmem bir olmustu :) 10 yıl olmustur..hey gidi hey.. annemin ismini direk bilmişti.hatta selam soyle fln demişti.
cıkmamıstı :) ama simdi kac yıl gecti baksa su an belki farklı olur, bilemedimSize yaptığı yorumlar çıkmış mıydı?
Ben de oyle cok etkilenmedim ama guzel baktı bence. Kısa bakıyor ama 50 TL sonucta Binnaz’da aynı 10 dk bakanların ortalama kredisi de 100 TL civarı. Binnaz’daki falcılarla kıyaslanamaz tabi cok daha nokta atıslı bildi, netti ben memnun kaldım, cıkarsa tekrar baktırırım zaten.Sen ne düşünüyorsun ?
Ben genelde hep çift fal baktırdım, kahve tarot. Ama kahveye bakıp yorum yapmaz tarot kartlarını da tek tek yorumlamaz. Bir araç olarak kullanıyor ama tamamen durugörü ile bakıyor benceCanım sen ona ne baktırırdın?Ben yıllar önce cafede baktırmıştım ama hiç aklımda kalmamış.Harf falan söyledimi emin değilim ama tarot baktırmıştım belki,ondan aklımda kalmamış
Serkan bende hiç pembeci olmadı. Yani hep çatır çatır söyledi. Benim senin anlattıklarından anladığım sana yeni bir kişinin geleceği. Diğerini biraz ümitsiz görmüş sanırım. Eskiden daha sert konuşurdu şimdi yuvarlayarak konuşuyor. Ama sanırım ex için olumsuz demeye çalışmış. Vadeleri genelde bende tuttu ama sarktığı da oldu. Umarım hayırlı biri çıkar çok mutlu olursunSerkan Symbol'a yeni telefonda baktirdim, iyi buldum ama cok kisa bakiyor gercekten, 10 dakika civari bakti. En azindan fiyat olarak 50 TL pahali degil, memnun kaldim diyebilirim. Anda harf verdi, verdigi harfler yeni tanisacagim kisiye aitmis, diger kisinin 3 harfini de bildi, fiziki ozelliklerini ve karakterini de. Son 5 senemi genel olarak ozetledi ki dogruydu. Gelecek ongoruleri oldu, yakin bir tarihte tanisma dedi Eylul ayi gibi, yakin tarih oldugu icin unutmam buraya yazarim mutlaka. Yalniz soyle, eski sordugum kisi icin Agustos'a kadar net adim atmazsa yeni kisi olacak dedi basta sonra yeni kisi olacak diye nets ekilde konustu, bunu digeri adim atmayacak olarak algiliyorum bu durumda :) Serkan olumsuz da konusur mu biliyor musun? Bana genel olarak Eylul'le beraber sansli ve guzel bir doneme gireceksin vs dedi cunku, acaba pembeye ve "her sey iyi olacak" a mi bagliyor diye merak ettim.. Tabi son yillarda yasadiklarimdan sonra "iyi bir doneme girecegim" dusuncesi yabanci geliyor oldugu icin supheyle yaklasiyor da olabilirm :))
Serkan bende hiç pembeci olmadı. Yani hep çatır çatır söyledi. Benim senin anlattıklarından anladığım sana yeni bir kişinin geleceği. Diğerini biraz ümitsiz görmüş sanırım. Eskiden daha sert konuşurdu şimdi yuvarlayarak konuşuyor. Ama sanırım ex için olumsuz demeye çalışmış. Vadeleri genelde bende tuttu ama sarktığı da oldu. Umarım hayırlı biri çıkar çok mutlu olursun
Canım özlemişim seni. Bir görünüp bir kayboluyorsun. 2014 te az muhabbet döndürmedik. Tavsiye noktasında biraz çekinmekle birlikte aklındaki kişiyle ilgili olumlu olumsuz geribildirim almak, gündemdeki bir olayın nasıl sonuçlanacağı konusunda (iş, terfi vb) istiyorsan sembol serkanı dene ama kısa bakıyor. Onun dışında nisan gibi elif diye bir kadına baktırdım çok memnun kaldım, olaylar dediği gibi ilerliyor ama o da tatile gitmiş sanırım ulaşılamıyor. Onun dışında bazen falsepeti alexe danışırım ve onu da beğenirim, coğu söylediği tutmuştur bende. Eskiden telde bakan burak vardı çok baktırdım artık her şeyimi bildiği için bakamıyor ama onun ilk falı 1 sene gecikmeyle tamamen çıkmıştı bana ( evleneceğim kişinin harflerini, tanışacağımız ayı ve nasıl tanışacağımızı bilmişti). Artık çıkmıyor bana pek. Yani önerip önermeme konusunda aradayım. Binnazdakiler bana göre boş, orda eskiden kerem avşar vardı onun da dedikleri çıktı ama ayrılmış ordan. Aklıma gelenler bunlarBabypink naberBir süredir sahalardan uzağım online, telefon ya da yüz yüze tavsiyelerinvar mı?
Bir de tiryaki de çalışan Aslı vardı, onu da çok beğenirim. Telde bakmaya başlamış, fiyatı da uygun. Onu da deneyebilirsin. İstersen numarasını veriririm özelden
Ben o kişiyi bile sormayacaktım ama isminden 3 harfi birden soyleyip neredeyse ismini soyleyince biraz konustuk. Onunla alakalı duygusu var ama Agustos’tan once somut adım atmazsa bir sey olmaz cunku ondan sonra zaten yeni biriyle tanısacagimi soyledi. Tabi kişisel karar ve tercihler kaderi ve gelecegi degistiriyor bence bunu da soylemeye calıstı. Ben de yeni biri olsun istiyorum kesinlikleSerkan bende hiç pembeci olmadı. Yani hep çatır çatır söyledi. Benim senin anlattıklarından anladığım sana yeni bir kişinin geleceği. Diğerini biraz ümitsiz görmüş sanırım. Eskiden daha sert konuşurdu şimdi yuvarlayarak konuşuyor. Ama sanırım ex için olumsuz demeye çalışmış. Vadeleri genelde bende tuttu ama sarktığı da oldu. Umarım hayırlı biri çıkar çok mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?