- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
tamamdır özelden yazıcam cnmİsterim tabi kızzzz
Yukarda mesajında Elif demişsin, o kimin nesidir, onun da numarasını alabilir miyim?
Seni mi kıracağızArkadaşlar Umay Kızıltana bir arkadaş yetersiz demiş ama şuanda ona fal baktırdım ve tutturduğu noktalar beni şok etti. Bu iş enerji işi enerjinizin uymadığı birinin falını beğenemezsiniz. Tereddütsüz Umay Kızıltana baktırın kızlarrrr
Doğa Dan'ı deneyebilirsin bence.Selam! binnaz’da serkan ve zişan haricinde önerisi olan var mı?
Melisa Asya derim ama kredisi yüksekSelam! binnaz’da serkan ve zişan haricinde önerisi olan var mı?
Bana hiç çıkmadı o birde yazılı yorumdu..Eski sevgilimle mutluyduk ona kalsa haziranda :)Melisa Asya derim ama kredisi yüksek2000 yapmış ona gidersen tarot at
Ocakta bakmış hatta mart-nisanda aranız düzelecek yeniden ilişkiye başlayacaksınız demiş.Hiçbirşey düzelmediği gibi nisanda komple bitirdim.Yeni kişi sormuşum onuda direkt ignore edip yorumda hiç bahsetmemiş bileBana hiç çıkmadı o birde yazılı yorumdu..Eski sevgilimle mutluyduk ona kalsa haziranda :)
Arkadaslar bu postumla ilgili bana özelden isim soran bircok kisi oldu. Öncelikle öneride bulunmak istemedigim için özellikle isim belirtmemistim ama bu platform fal deneyimlerimizi paylasmamiz icin var oldugundan da yazmak istemistim. Gelen geri bildirimlerden bir iki arkadasin kendisine kahve gönderdigini gördüm fakat kahvede iddiali olmadigini kendisi söylemis bizim arkadaslara hatta biosunda da tarotta uzmanlastigi cok acik olarak belirtilmis. Online kart fali tercih etmememe ragmen ben de tarot yorumu aldim ve memnun kaldim. Bunu da burada tekrar belirtmis olayim ki benden isim alanlar tarot disinda yorumlar icin hic risk almasinlar.Kizlar bugün aklimda hic fal yokken tellwe'de gecen yildan mi ne cok az bir kredim kalmisti ve bi bakayim dedim puani iyi gibi olan 5TL yeni bir falciya kahve atarim olmadi tarot atarim derken zamaninda iyi denilen fakat bir süredir giymeyen bir falci online di ve direkt attim ve kendi kartlarinla desteklemesini rica ettim. Sonuc olarak yazili ama uzunca ve nokta atisli bir fal aldim. Merak ettigim cevremde yeni yeni tanidigim bir iki kisiyi de sordum; cok detayli cevaplarla döndü bana, ucret/performans oldukca iyi buldum, dedikleri kadar varmis diye dusunuyorum ama bu falci eski oldugu icin fiyat tabii ki biraz daha farkli ama Fal Sepeti en dusuk yeni falci ucretine denk geliyor. Bu deneyimimi de isim vermeden paylasmis olayim istedim ...
Ben tarotu beğendim. Kesin boş bir falcı değil.Arkadaslar bu postumla ilgili bana özelden isim soran bircok kisi oldu. Öncelikle öneride bulunmak istemedigim için özellikle isim belirtmemistim ama bu platform fal deneyimlerimizi paylasmamiz icin var oldugundan da yazmak istemistim. Gelen geri bildirimlerden bir iki arkadasin kendisine kahve gönderdigini gördüm fakat kahvede iddiali olmadigini kendisi söylemis bizim arkadaslara hatta biosunda da tarotta uzmanlastigi cok acik olarak belirtilmis. Online kart fali tercih etmememe ragmen ben de tarot yorumu aldim ve memnun kaldim. Bunu da burada tekrar belirtmis olayim ki benden isim alanlar tarot disinda yorumlar icin hic risk almasinlar.
aa neden?kızlar ay başında kredi yüklenmicek biliyonuz dimi((
Ben tarotu beğendim. Kesin boş bir falcı değil.
Sen yine fallara sarmışsın kız:)Falcının ismini kaçırdım
Arkadaslar bu postumla ilgili bana özelden isim soran bircok kisi oldu. Öncelikle öneride bulunmak istemedigim için özellikle isim belirtmemistim ama bu platform fal deneyimlerimizi paylasmamiz icin var oldugundan da yazmak istemistim. Gelen geri bildirimlerden bir iki arkadasin kendisine kahve gönderdigini gördüm fakat kahvede iddiali olmadigini kendisi söylemis bizim arkadaslara hatta biosunda da tarotta uzmanlastigi cok acik olarak belirtilmis. Online kart fali tercih etmememe ragmen ben de tarot yorumu aldim ve memnun kaldim. Bunu da burada tekrar belirtmis olayim ki benden isim alanlar tarot disinda yorumlar icin hic risk almasinlar.
Az once gordum hemen cevapladim, neden yükseldin anlamadim. Sayfa acik kalmis hem sizlerle aramda saat farki var hem de mesguldüm bakmadim.arkadaşım size mesaj attım kım oldugunu yazarmısınız ben tarot gondermek ıstıyorumvotetoda ya sordum ama sızden bılgı almamı soyledı burası bır paylasım sıtesı sonuçta..
Hediye kredileri toplu halde ay başı değilde kredi satın aldıkça veriyo site artık azar azaraa neden?
Ben yükle dedim hediyeleri ama yüklemediHediye kredileri toplu halde ay başı değilde kredi satın aldıkça veriyo site artık azar azar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?