Binnaz Abla

Seni mi kıracağız

Bana hiç çıkmadı o birde yazılı yorumdu..Eski sevgilimle mutluyduk ona kalsa haziranda :)
Ocakta bakmış hatta mart-nisanda aranız düzelecek yeniden ilişkiye başlayacaksınız demiş.Hiçbirşey düzelmediği gibi nisanda komple bitirdim.Yeni kişi sormuşum onuda direkt ignore edip yorumda hiç bahsetmemiş bile

Arkadaslar bu postumla ilgili bana özelden isim soran bircok kisi oldu. Öncelikle öneride bulunmak istemedigim için özellikle isim belirtmemistim ama bu platform fal deneyimlerimizi paylasmamiz icin var oldugundan da yazmak istemistim. Gelen geri bildirimlerden bir iki arkadasin kendisine kahve gönderdigini gördüm fakat kahvede iddiali olmadigini kendisi söylemis bizim arkadaslara hatta biosunda da tarotta uzmanlastigi cok acik olarak belirtilmis. Online kart fali tercih etmememe ragmen ben de tarot yorumu aldim ve memnun kaldim. Bunu da burada tekrar belirtmis olayim ki benden isim alanlar tarot disinda yorumlar icin hic risk almasinlar.

Ben tarotu beğendim. Kesin boş bir falcı değil.

arkadaşım size mesaj attım kım oldugunu yazarmısınız ben tarot gondermek ıstıyorum votetoda ya sordum ama sızden bılgı almamı soyledı burası bır paylasım sıtesı sonuçta..

arkadaşım size mesaj attım kım oldugunu yazarmısınız ben tarot gondermek ıstıyorum votetoda ya sordum ama sızden bılgı almamı soyledı burası bır paylasım sıtesı sonuçta..
Az once gordum hemen cevapladim, neden yükseldin anlamadim. Sayfa acik kalmis hem sizlerle aramda saat farki var hem de mesguldüm bakmadim.
Evet paylasim platformu ama direkt isim verince de yanlis anlamlar yüklenebiliyor diger turlu de kisiler bu sekilde alinip tansiyon yok yere yukselebiliyor... Sonuc olarak ne yapsan olmuyor. Özgür platform istiyoruz

teşekkürler isim paylaştıgınız için öncelikle..nazik davranışınız için..ama burası bir paylasım platformu eger bır falcı hankkında yorumunuz var ıse o nun kim oldugunu saklamak burada yanlıs değerlendırırlır..ve hoş olmaz güzel bır falcı buldum anlatayım anlatayım ama..ısmını veremem burası bunu acıklamak ıcın doru bı yer degıl haklısınız belkı kendınız sorumluluk almak ıstememıs olabılır begenmeyen olur benı elestırırler dıye dusunmşte olabılısnız ama burda falcı ısmı deneyımı paylasmak ıcın acılmış olan konu baslıgı..cekınmenıze gerek yok saklanmaması gerek dıye dusunuyorum Nilufer_4U

Ne demek rica ederim Öncelikle amacim kesinlikle tartismak degil açiklama getirmek. Inan bana her türlü yanlis anlasilabiliyor. Özellikle isim saklamak istedigimden degil özellikle isim önermek istemedigimden yazmadim. Binnaz da genelde fiyatlar yüksek tellwe yi de profesyonel bulmuyoruz ve perde arkasinda dönenler var bu bir gercek iste falci gruplari, paslasmalar, harclik cikaran ogrenci yorumcular etc... buna ragmen nadir de olsa Binnaz'a göre çok daha uygun fiyatla iyi yorumcular olabiliyor seklindeki düsüncemi paylasmak istedigim icin yazdim sadece İlk basta. Diger türlü evet ben memnun kalirim ama bir baskasi kalmaz, beklentiler farklidir (biri olumsuza acik degildir digerini tarih, harf, kesin sonuc olmazsa tatmin etmez, ben ise olasillik hesaplari duymak isterim) gibi gibi... en iyisi hic bunlara girmemek diye düsündüm ama gelen özel mesajlari da cevapliyorim tek tek. Aramizda düsünce farkliliklari olmasi son derece dogal sevgili talena bu anlamda hos karsilanmayacak, yanlis ya da elestirilmesi gereken bir paylasim yaptigimi da dusunmuyorum. Hicbirimiz yaptirim gibi hicbirseye mecbur degiliz cunku oyle degil mi?

Kızlar benim eskisi hikayelere bakmıyor demiştim ya,dün ne fark ettim,hikayeyi koydum,bunun uyesi oldugu bir tiyatro toplulugu var,falanca tiyatro grubu diye.O grubunda instagram hesabı var,benim listemde.Bir baktım 5.dakikada o grup hesabı girip benim hikayeye bakmış.Görünce bir garip geldi ilk,bir insana ait değil ya hesap.O gruptada benim hikayemle ilgilenecek kimse yok,alakasız yani insanlar,atmaca gibi 5 dk içinde atlayıp bakmazlar yani..O zaman uyandım,pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…