Daha onceki hikayelerine bakmis mi o hesaptan?Kızlar benim eskisi hikayelere bakmıyor demiştim ya,dün ne fark ettim,hikayeyi koydum,bunun uyesi oldugu bir tiyatro toplulugu var,falanca tiyatro grubu diye.O grubunda instagram hesabı var,benim listemde.Bir baktım 5.dakikada o grup hesabı girip benim hikayeye bakmış.Görünce bir garip geldi ilk,bir insana ait değil ya hesap.O gruptada benim hikayemle ilgilenecek kimse yok,alakasız yani insanlar,atmaca gibi 5 dk içinde atlayıp bakmazlar yani..O zaman uyandım,pislik
Daha onceki hikayelerine bakmis mi o hesaptan?
Kahve öneriyorum zaten kartla destekliyorkizlar serkan batu binnazdaki kahve mi tarot mu onerirsiniz?
Benim eski sevgilimin mayısta dönüp haziran sonuna dek tekrar deneyecegimizi ama olmayacagini soyledi,mayısta dönüş olmadı.Mayıs başında baktı,haziran sonuna dek dönmüş olacak dedi,öyle bir durum yok haziran sonuna dek hiç sanmıyorum,adam yer yarıldı dibine girdi.En sonundada eninde sonunda birgün mutlaka döneceke çevirdi.Bu 1 günde olabilirmiş 1 yıl sonrada olabilirmiş.Birde onceki fallarda çok iddialı konuşmuştu yok evlilik ciddiyet konuşarak dönecek,yok bin pişman dönecek,şöyle yapacak vs.Son falında elbet döner falan gibi çevirdi,öyle büyük laflar etmedi.Benim güvenim sarsıldı o yüzdenSerkan batu sizlere çıktımı. Kahve atmıştım. Temmuzda biriyle tanışacakmışım. Harf verdi. Çıkarsa yazarım. Tarot atmak istiyorum fakat yakalayamıyorum. Çevrimiçi oldu bildirimi de gelmiyor.
Valla virüs falan çıkmıştı Serkana attığımda,ilk iki falı nisan,son iki falı mayısta attımvirüsün cıkması da ilişkileri etkiledi
Yani fal bu sonuçta herkeste noktası noktasına tutacak diye bir şey yok ya da hiç tutmayabilir. Serkan anlık dediği çok şeyi yaşadım ama büyük olay henüz olmadı bekliyorum. Serkan özenli ve gerçekten hisli biri , geçiştirmek içşn baştan savma bir fal asla bakmıyor belki ilgi o yüzdendirÇıkmamış o zaman. Tümayın dediği bir şey oldu. Tekrar dinleyeyim. O zaman neden bu serkana ilgi.
Umarım çıkar. Ben yakalasam tarot atıcam da. NerdeeeYani fal bu sonuçta herkeste noktası noktasına tutacak diye bir şey yok ya da hiç tutmayabilir. Serkan anlık dediği çok şeyi yaşadım ama büyük olay henüz olmadı bekliyorum. Serkan özenli ve gerçekten hisli biri , geçiştirmek içşn baştan savma bir fal asla bakmıyor belki ilgi o yüzdendir
Neyse serkan güzellemesi yapıp durmak istemiyorum ama sormuşlar ondan şeyettimTabi herkes için bu durum farklı ama kendi açımdan bi falcıya 50 tl veriyorum 5 dk lık ses kaydı atıyor çoğu böyle biliyorsunuz. Dediği çıkmadığı gibi bir de hiç bir rahatlama olmuyor ben de. Ben açıkçası gelecekten ziyade tabi gelecek beklentim yok demiyorum anlık bir rahatlatma paylaşma ve destek ihtiyacı ile baktırdım bu zamana kadar. Ve bu süreci böyle atlatmam da serkanın payı çok büyük evet belki dediiiği kişi henüz dönmedi ya da hiç dönmeyecek ama ben kafayı yerken sabahlara kadar ağlarken bana en büyük destek o oldu. Bu zamana kadar baktırdığım bütün falcılar aynı şeyi söyledi ama onun özeni ve ilgisi hep artı puan oldu
Evet zor süreçlerde özenli ve ilgili bir yorumcunun desteği çok işe yarıyor. Bende o psikolojik bunalım dönemini doğa dan ile atlatmıştım. Ağlayıp zırlayarak ona fal attığımı telefonda hıçkırdığımı biliyorum. Çok destek oldu bana, dedikleri anlık hep doğruydu yakın gelecekte de hep bildi (tabi %100 demiyorum çıkmadığıda oldu full fallarının ama %80-90 çıktı). Hep yeri ayrıdır bende, sende de serkan öyle olmuş.Tabi herkes için bu durum farklı ama kendi açımdan bi falcıya 50 tl veriyorum 5 dk lık ses kaydı atıyor çoğu böyle biliyorsunuz. Dediği çıkmadığı gibi bir de hiç bir rahatlama olmuyor ben de. Ben açıkçası gelecekten ziyade tabi gelecek beklentim yok demiyorum anlık bir rahatlatma paylaşma ve destek ihtiyacı ile baktırdım bu zamana kadar. Ve bu süreci böyle atlatmam da serkanın payı çok büyük evet belki dediiiği kişi henüz dönmedi ya da hiç dönmeyecek ama ben kafayı yerken sabahlara kadar ağlarken bana en büyük destek o oldu. Bu zamana kadar baktırdığım bütün falcılar aynı şeyi söyledi ama onun özeni ve ilgisi hep artı puan oldu
Ya değil mi bunu yaşayan anlar bilir, yani bir insana hadi bil bil o an o dakika olsun oturup bekleyeyim diye bir şey olamaz keşke olsa maalesef hayat bu, gerçekten şu son iki ay ben kendimi tanıyacak halde değildim ilk defa böyle oldum desem abartmam yani ama burada oyalandım serkanın gerçekten hakkını ödeyemem 2 günde bir fal baktırmak nedir adam sürekli aynı şeye baktı bir kere aah yeter iması olmadı hep destek oldu. Daha önce böyle sevdiğim bir falcı vardı bana takıntılısın sen hastasın diye engellediEvet zor süreçlerde özenli ve ilgili bir yorumcunun desteği çok işe yarıyor. Bende o psikolojik bunalım dönemini doğa dan ile atlatmıştım. Ağlayıp zırlayarak ona fal attığımı telefonda hıçkırdığımı biliyorum. Çok destek oldu bana, dedikleri anlık hep doğruydu yakın gelecekte de hep bildi (tabi %100 demiyorum çıkmadığıda oldu full fallarının ama %80-90 çıktı). Hep yeri ayrıdır bende, sende de serkan öyle olmuş.
Beril bana çok mıymıy gelmişti ama geçen hafta tekrar baktırdım daha bi begendim nokta atışları oldu bayaBir de fal sepetinde Beril yavuz ilgi var. Baktırdım. Ama çok pembeci. Baktıran lar nasıl buluyor. Pembeci diyemi bu kadar yoğunluk. Herkes güzel şeyler duymak istiyor belki ondandır bu yoğunluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?