Binnaz Abla

Beril ve Serkan bana olumlu konuştu ama tumay olumsuz umarım Serkanın dediği gibi olur ama tumayın dedikleri sanki daha doğru kabul etmek lazım

Bir de fal sepetinde Beril yavuz ilgi var. Baktırdım. Ama çok pembeci. Baktıran lar nasıl buluyor. Pembeci diyemi bu kadar yoğunluk. Herkes güzel şeyler duymak istiyor belki ondandır bu yoğunluk.
O kadın tek bana mı olumsuz konuştu anlamadım ki. Bana dediği şeyleri kısmen yaşadım açıkçası ama asıl vade Eylül

Bir de fal sepetinde Beril yavuz ilgi var. Baktırdım. Ama çok pembeci. Baktıran lar nasıl buluyor. Pembeci diyemi bu kadar yoğunluk. Herkes güzel şeyler duymak istiyor belki ondandır bu yoğunluk.
Bende öyle düşünmeye başladım. Bana da çok pembe konuştu platonikle evlendirdi. Bide o kadar emin konuşuyor ki inandırıcı geliyor . O yüzden hep meşgul bence

Ya şöyle zaman sarkabilir onu anlarım mesela Serkan haziran sonuna dek dediğinde şevdara da mayıs başı baktırmıştım 3 ay sesi cikmaz,sonra yapışacak demişti.Ama garip gelen ve güvenimi sarsan şu oldu,geliş bicimiyle ilgili o kadar iddialı konusmustuki patlamdan önce,ciddiyetle gelecek cok sey vadederek gelecek vs vs bunu bir anda gidisata gore basite indirgeyip son falda hani oyle bir arayacak elbet gunun birindeye değiştirmesi oldu

Yani şaşırdım açıkçası hiç tarzı değildir ama hayırlısı. İnşallah tez zamanda dönsün diyeyim ben

Ha şimdi aklıma geldi,birde bana 1 ve 2 mayısta iki falını baktı,1 mayıstaki falda dediki yeni kişinin sen mayıs ayında biriyle görüştüğünü vs duyacaksıb,ertesi gunki falda bunu unutmuş gibi aynı şeyi eski sevgilim icin söyledi,yani corona var,tutki görüşse konuşsa bile bem adamların yüzünü göremiyorum nerden ne öğreneceğim,artı ikisi birdenmi çoookk tuhaf yani.Velhasıl kelam iddialı iddialı mayıs sonuna dek bunu göreceksin duyacaksın ama birsey yok aslında dedi iki peşpeşe falda iki adam iicin ama olmadı boşa sinir bozduguyla kaldı

Yani şaşırdım açıkçası hiç tarzı değildir ama hayırlısı. İnşallah tez zamanda dönsün diyeyim ben
Sağol canımcım valla şeytan görsün yüzünü asla bir daha istemiyorum hayatımda sırf süründüğünü görmek için gelsin isterim

Tumayın baktığı çıkmayan var mı ya
Tumayın bende karakter analizi iyiydi. Bir de hiç sormamama rağmen falda başka birini daha tarif etti. Esmer, yakışıklı, belirgin karakter özellikleri olan, 1.80 üstü boyu olan, 28-33 yaşları arasında biriyle tanışabilirsin o sana aşık olacak ama sen istemezsin demişti. Tam bu tariflerde biri zaten var tanıdığım muhtemelen ben hiç umursamadığım ve sormadığım için yeni tanışacağımı düşündü Vadesi bu ayın sonuna ki ben nisanın sonunda baktırmıştım sanırım erken bir vade vermedi yani ama çok da umudum yok bilemiyorum.

Buraya girmemek en iyisi Girince araştırınca iyi isim görüyorsun ve fal atıyorsun. Zaten baktırmam dedim . Serkan Batuyu son kez fatklı hesaptan deneyecektim ama yakalayamadım ve o kredilere burda çok övülen Gılda Koça baktırdım Umarım bu son olur. Bana çok olumlu konuştu. Gıldanın falları size çıktı mı Karşı tarafın hisleri var adım atacak diyor hiç inancım yok

Tumayın baktığı çıkmayan var mı ya
Bennn..Eskiyi tek öven falcı..Birde onunla gelecek,mutluluk falan filan görmüştü alakası yok tabiki..Yeni kişiyide sapık ilan etti her ne hikmetse,adamın eli elime değmiş değil ocakta tanıştık düşün..

Pazartesi deniz fidan a baktırdım söyledikleri gerçekleşti ve ben bugün tekrar yolladım.Bugün çok olumsuzdu söyledikleri şimdiye kadar bu olumsuzlukta hiç fal almadım. Yaşadıklarım üzerine olumsuz yorum almak gerçekten üzüntü verici...

Merhaba biraz detay vermeniz mümkün mü? Çok kısa sürede söyledikleri gerçekleşmiş çünkü. Gerçekleşmesi olağan bir durum muydu? Aşk için mi bir fal gönderdiniz mesela ne kadar süredir olmayan bir durumdu. Kusura bakmayın soruyorum çünkü zaten mümkün olması yüksek bir durumsa fal göndermeyi düşünmem ama şaşırtıcı bir şeyler bildiyse göndermeyi düşünebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…