O kadın tek bana mı olumsuz konuştu anlamadım ki. Bana dediği şeyleri kısmen yaşadım açıkçası ama asıl vade EylülBir de fal sepetinde Beril yavuz ilgi var. Baktırdım. Ama çok pembeci. Baktıran lar nasıl buluyor. Pembeci diyemi bu kadar yoğunluk. Herkes güzel şeyler duymak istiyor belki ondandır bu yoğunluk.
Bana çıkmadı olumsuz konuştu ama haziran olumlu olacak dedi olmadıTumayın baktığı çıkmayan var mı ya
Bana çıkmadı olumsuz konuştu ama haziran olumlu olacak dedi olmadı
Bende öyle düşünmeye başladım. Bana da çok pembe konuştu platonikle evlendirdi. Bide o kadar emin konuşuyor ki inandırıcı geliyor . O yüzden hep meşgul benceBir de fal sepetinde Beril yavuz ilgi var. Baktırdım. Ama çok pembeci. Baktıran lar nasıl buluyor. Pembeci diyemi bu kadar yoğunluk. Herkes güzel şeyler duymak istiyor belki ondandır bu yoğunluk.
Ya şöyle zaman sarkabilir onu anlarım mesela Serkan haziran sonuna dek dediğinde şevdara da mayıs başı baktırmıştım 3 ay sesi cikmaz,sonra yapışacak demişti.Ama garip gelen ve güvenimi sarsan şu oldu,geliş bicimiyle ilgili o kadar iddialı konusmustuki patlamdan önce,ciddiyetle gelecek cok sey vadederek gelecek vs vs bunu bir anda gidisata gore basite indirgeyip son falda hani oyle bir arayacak elbet gunun birindeye değiştirmesi olduYani fal bu sonuçta herkeste noktası noktasına tutacak diye bir şey yok ya da hiç tutmayabilir. Serkan anlık dediği çok şeyi yaşadım ama büyük olay henüz olmadı bekliyorum. Serkan özenli ve gerçekten hisli biri , geçiştirmek içşn baştan savma bir fal asla bakmıyor belki ilgi o yüzdendir
Yani şaşırdım açıkçası hiç tarzı değildir amaYa şöyle zaman sarkabilir onu anlarım mesela Serkan haziran sonuna dek dediğinde şevdara da mayıs başı baktırmıştım 3 ay sesi cikmaz,sonra yapışacak demişti.Ama garip gelen ve güvenimi sarsan şu oldu,geliş bicimiyle ilgili o kadar iddialı konusmustuki patlamdan önce,ciddiyetle gelecek cok sey vadederek gelecek vs vs bunu bir anda gidisata gore basite indirgeyip son falda hani oyle bir arayacak elbet gunun birindeye değiştirmesi oldu
Ha şimdi aklıma geldi,birde bana 1 ve 2 mayısta iki falını baktı,1 mayıstaki falda dediki yeni kişinin sen mayıs ayında biriyle görüştüğünü vs duyacaksıb,ertesi gunki falda bunu unutmuş gibi aynı şeyi eski sevgilim icin söyledi,yani corona var,tutki görüşse konuşsa bile bem adamların yüzünü göremiyorum nerden ne öğreneceğim,artı ikisi birdenmi çoookk tuhaf yani.Velhasıl kelam iddialı iddialı mayıs sonuna dek bunu göreceksin duyacaksın ama birsey yok aslında dedi iki peşpeşe falda iki adam iicin ama olmadı boşa sinir bozduguyla kaldıYa şöyle zaman sarkabilir onu anlarım mesela Serkan haziran sonuna dek dediğinde şevdara da mayıs başı baktırmıştım 3 ay sesi cikmaz,sonra yapışacak demişti.Ama garip gelen ve güvenimi sarsan şu oldu,geliş bicimiyle ilgili o kadar iddialı konusmustuki patlamdan önce,ciddiyetle gelecek cok sey vadederek gelecek vs vs bunu bir anda gidisata gore basite indirgeyip son falda hani oyle bir arayacak elbet gunun birindeye değiştirmesi oldu
Sağol canımcım valla şeytan görsün yüzünü asla bir daha istemiyorum hayatımda sırf süründüğünü görmek için gelsin isterimYani şaşırdım açıkçası hiç tarzı değildir amahayırlısı. İnşallah tez zamanda dönsün diyeyim ben
Tümay bana Mayıs ayını vermişti, Haziran süper olacaktı ama hiçbiri olmadıTumayın baktığı çıkmayan var mı ya
Tumayın bende karakter analizi iyiydi. Bir de hiç sormamama rağmen falda başka birini daha tarif etti. Esmer, yakışıklı, belirgin karakter özellikleri olan, 1.80 üstü boyu olan, 28-33 yaşları arasında biriyle tanışabilirsin o sana aşık olacak ama sen istemezsin demişti. Tam bu tariflerde biri zaten var tanıdığım muhtemelen ben hiç umursamadığım ve sormadığım için yeni tanışacağımı düşündüTumayın baktığı çıkmayan var mı ya
Bennn..Eskiyi tek öven falcı..Birde onunla gelecek,mutluluk falan filan görmüştü alakası yok tabiki..Yeni kişiyide sapık ilan etti her ne hikmetse,adamın eli elime değmiş değil ocakta tanıştık düşün..Tumayın baktığı çıkmayan var mı ya
Umarım bana da çıkmazBennn..Eskiyi tek öven falcı..Birde onunla gelecek,mutluluk falan filan görmüştü alakası yok tabiki..Yeni kişiyide sapık ilan etti her ne hikmetse,adamın eli elime değmiş değil ocakta tanıştık düşün..
Yok onu hiç denemedimUmarım bana da çıkmazgildaya baktırdın mı hiç canım
Şimdi dinledim de çıkmamışTumayın baktığı çıkmayan var mı ya
gilda bende ilk fallarında hep bilmişti. Analizleri insanlığı çok iyi bence oda önemseyerek bakıyo falı. Son falında bazı şeyler olmadı daha atmadım bende o yüzdenUmarım bana da çıkmazgildaya baktırdın mı hiç canım
Merhaba biraz detay vermeniz mümkün mü? Çok kısa sürede söyledikleri gerçekleşmiş çünkü. Gerçekleşmesi olağan bir durum muydu? Aşk için mi bir fal gönderdiniz mesela ne kadar süredir olmayan bir durumdu. Kusura bakmayın soruyorum çünkü zaten mümkün olması yüksek bir durumsa fal göndermeyi düşünmem ama şaşırtıcı bir şeyler bildiyse göndermeyi düşünebilirimPazartesi deniz fidan a baktırdım söyledikleri gerçekleşti ve ben bugün tekrar yolladım.Bugün çok olumsuzdu söyledikleri şimdiye kadar bu olumsuzlukta hiç fal almadım. Yaşadıklarım üzerine olumsuz yorum almak gerçekten üzüntü verici...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?